Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ηρθε το δευτερο παιδακι!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

καλημερα!!! χφυζω απο χαρα!!! χτες μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος....μαλλον στην 5η εβδομαδα... ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια! τελειο χριστουγεννιατικο δωρακι για ολη την οικογενεια!

καλη εγκυμοσυνη και καλες γιορτες!

Δημοσίευση

Με το καλο ..Ευχομαι ολα να πανε καλα ..Το πιο ωραιο χριστουγεννιατικο δωρο!!!!!

Δημοσίευση

Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σε λίγο καιρό ένα γερό καλοκαιρινό μωράκι στην αγκαλίτσα σου!!!!!

Δημοσίευση

Με το καλο σου ευχομαι να γεννησεις το παιδακι σου.

Και εγω ειμαι μια υποψηφια μανουλα. Την Τριτη πηγαμε και ειδαμε τον σακο και περιμενουμε να ξαναπαμε να ακουσουμε την καρδουλα.

Ανυπομονω τοσο πολυ.....

Ποτε ειχες τελευταια φορα περιοδο? Πηγατε στο γιατρο?

Δημοσίευση

ρενα μου σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις μια τελειομηνη και ευκολη εγκυμοσυνη!!!!

αν θελεις ελα να τα λεμε στα "μωρακια ιουνιου-ιουλιου" ειμαστε καλοκαιρινες μανουλες γιαυτο!!!!

ελα να μας λες τα νεα σου!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια κοπελκα μου με το καλο ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσυνη κ να χαιρεσαι το παιδακι σου

τι υπεροχο δωρο απο τον αι βασιλη

Δημοσίευση

ΑΧ μπραβο μπραβο !!!! εχει κ γενεθλια το πρωτο σας παιδακι ;;! Να το χαιρεστε κ με το καλο να εχεις μια ησυχη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη :x

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστω κοπέλες μου!!!!! ειχα κανει λαθος με το stickeraki ο γιοκας μου ειναι 18 μηνων!!!! Πασχαλιτσακι δεν εχω παει ακομα στον γιατρο, ειμαι περιπου 5 εβδομαδων! η χοριακη μου ηταν 509 με 2 μερες καθυστερηση και οταν μιλησα με τον γιατρο μου μου ειπε να προσεχω πολύ τωρα στις γιορτες και να παω να με δει απο το νεο ετος! ακο9μα δεν το εχω συνειδητοποιησει καθολου!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστω κορίτσια μου!!!!!! ακομα δεν το εχω συνειδητοποιησει!!!! την αλλη εβδομαδα με το καλό θα παμε να δούμε το σακουλάκι και αν ολα παν καλά να ακουσουμε καρδουλα!!!

Δημοσίευση

Ρενα μου παλι μαζι!!!Χθες μολις εκανα τεστ και βγηκε θετικο!!!Εχω τρελαθει!Φοβερο??Ευχομαι ολα να μας πανε καλα! :D:D

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Aristina απιστευτο!!!!!! παλι μαζι!!!!! κοριτσαρα μου σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη!!!! να μας πανε ολα καλα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.