Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΩΡΑ..

Featured Replies

Δημοσίευση

Λοιπόν πήγα σήμερα τελευταίο ραντεβού στο γιατρό. Αμνιακό υγρό ελάχιστο και η μικρή γύρω στα 3.500 κιλά με πιθανότητα περισσότερα...Το αρνητικό είναι ότι δεν έχει μπει στη λεκάνη και κοιτάει ανάποδα. Ο γιατρός δεν διακινδυνεύει να με αφήσει μέχρι την 17/07 που έχω ΠΗΤ και μου έδωσε περιθώριο μέχρι αύριο βράδυ να κάνω εισαγωγή. :? Οπότε διάλεξα να μπω σήμερα στο βράδυ μετά τις 12 και ξημερώματα θα μου ξεκινήσουν τους τεχνητούς. Όσο αντέξω θα προσπαθήσω να γεννήσω φυσιολογικά, τώρα αν διαπιστώσουν ότι δεν κατεβαίνει ή δεν περνάει από τη λεκάνη θα προχωρήσουμε για καισαρική σαν τελευταία λύση... Περνούν πολλά από το μυαλό μου, δεν θέλω να κάνω καισαρική αλλά στην τελική σημασία έχει να πάνε όλα καλά για τη μικρή μου και για μένα!

Πήγα άναψα κεράκι στην Παναγία και απλά προσεύχομαι αύριο τέτοια ώρα να την έχουμε στην αγκαλιά μας...

Δημοσίευση

κοπελα μου η Παναγια να ειναι μαζι σου να σε φυλαει,το σημαντικοτερο ειναι να ειναι καλα το μωρακι σου και δεν πειραζει αν κανεις καισαρικη μην το σκεφτεσαι,σκεψου οτι σε λιγες ωρες θα κρατησεις το μωρακι σου,ευχομαι να πανε ολα καλα με το καλο!!!!!

Δημοσίευση

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην ταλαιπωρηθεις καθολου!Και αν χρειαστει τελικα καισαρικη,δεν πειραζει!Το μωρακι σου να ειναι καλα!Με το καλο και με εναν πονο!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! Προσπαθώ να ελέγξω το άγχος μου γιατί ήδη ο άντρας μου και η πεθερά μου είναι αγχωμένοι αρκετά οπότε εγώ το παίζω άνετη για να ισορροπήσω την κατάσταση. Εύχομαι σε όλες μας με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας!

Ο άντρας μου λέει ότι ίσως θα έπρεπε να μπω απευθείας για καισαρική για να μην ταλαιπωρηθώ εφόσον δεν έχω τις κατάλληλες προϋποθέσεις...Θέλω όμως να δοκιμάσω και φυσιολογικά! Και αν κατέβει με τους τεχνητούς? :?

Δημοσίευση

ειναι λογικο να αγχωνεσαι και να εχεις αγωνια,γεννησα τρια παιδια με φυσιολογικο τοκετο η γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις πρωτα με τους τεχνητους πονους μηπως και κατεβει δεν ξερεις καμια φορα και μετα θα σου πει ο γιατρος σου τι θα γινει αλλα μην το προδικαζεις απο την αρχη δεν ξερεις τι γινεται

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΛΗ ΓΕΝΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΤΕ ΚΑΣΑΡΙΚΗ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!!!

Δημοσίευση

Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου τη μπουμπού σου Μελιτένια μου!!!!!!!!!!!!!

Ο τρόπος..... πίστεψέ με..... είναι το λιγότερο!!!!!!!!!

Εσύ κι η μικρούλα σου να είσαστε καλά!!!!!!!!!

Με έναν πόνο εύχομαι!!!!!!!!!

Δημοσίευση

με το καλο κοριτσακιμου!να πανε ολα καλα!η θετικη σκεψη ολων των κοριτσιων θα ειναι μαζι σου!!!!

Δημοσίευση

Μην αγχωνεσαι κούκλα μου.......αυριο θα κρατας το ΜΩΡΑΚΙ σου!!!!!

Σημασία εχει να πανε ολα καλά για σενα και για την μικρή.......ο τρόπος ειναι το τελευταίο.

Μια μεγάλη αγκαλιά αππο ολες............

Δημοσίευση

Κοπελα μου με το καλο σε λιγες ωριτσες να εχεις την κορουλα σου στην αγκαλιτσα σου!!!με εναν πονο ευχομαι!!ολα θα πανε καλα!!!κ πιστεψε με ο τροπος δεν εχει καμια απολυτως σημασια!!

Δημοσίευση

σου εύχομαι με το καλό να γεννήσεις και να κρατήσεις το γλυκό σου μωράκι στην αγκαλίτσα σου!!! με έναν πόνο, άντε 2 το πολύ!!! Τα καλύτερα έρχονται!!!

Δημοσίευση

Με το καλο να γεννησεις το κοριτσακι σου. Και καισαρικη να κανεις να θυμασε οτι ειναι για το καλο και των δυο σας. Και ο δικος μου κοιταγε προς τα κατω αλλα ο γιατρος με αφησε και γεννησα φυσιολογικα.

Η Παναγια να σας προσεχει και να μην ταλαιπωρηθητε.

Δημοσίευση

Με το καλό .....να δεχτεις το μωρακι σου :P

Σου ευχομαι να ειναι γερο,δυνατο και καλοτυχερο.........!!!!!!!

Δημοσίευση

Με το καλό να κρατήσεις την μπεμπούλα σου αγκαλιά!!! Όπως και να'χει, σημασία έχει να είστε καλά, οπότε ο τρόπος του τοκετού είναι το λιγότερο! φιλάκια πολλά!

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση
  • Συντάκτης
Λοιπόν πήγα σήμερα τελευταίο ραντεβού στο γιατρό. Αμνιακό υγρό ελάχιστο και η μικρή γύρω στα 3.500 κιλά με πιθανότητα περισσότερα...Το αρνητικό είναι ότι δεν έχει μπει στη λεκάνη και κοιτάει ανάποδα. Ο γιατρός δεν διακινδυνεύει να με αφήσει μέχρι την 17/07 που έχω ΠΗΤ και μου έδωσε περιθώριο μέχρι αύριο βράδυ να κάνω εισαγωγή. :? Οπότε διάλεξα να μπω σήμερα στο βράδυ μετά τις 12 και ξημερώματα θα μου ξεκινήσουν τους τεχνητούς. Όσο αντέξω θα προσπαθήσω να γεννήσω φυσιολογικά, τώρα αν διαπιστώσουν ότι δεν κατεβαίνει ή δεν περνάει από τη λεκάνη θα προχωρήσουμε για καισαρική σαν τελευταία λύση... Περνούν πολλά από το μυαλό μου, δεν θέλω να κάνω καισαρική αλλά στην τελική σημασία έχει να πάνε όλα καλά για τη μικρή μου και για μένα!

Πήγα άναψα κεράκι στην Παναγία και απλά προσεύχομαι αύριο τέτοια ώρα να την έχουμε στην αγκαλιά μας...

12/07/2011 και ώρα 08:50 μμ ολοκληρώθηκε το υπέροχο ταξίδι των 9 μηνών! Μία πανέμορφη και υγιέστατη μπουμπου των 3.970 κιλών γεννήθηκε με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίτσας! :D

Τελικώς μπήκα με τεχνητούς στις 12 τα μεσάνυχτα με το γιατρό όχι και τόσο αισιόδοξο για το ότι η μικρή θα κατέβει... Όντως μετά από χορήγηση 2 δόσεων τεχνητών, σπάσιμο των νερών (η μαία επέμενε ότι σπάσανε μόνα τους τα νερά εγώ πάλι πιστεύω ότι τα έσπασε εκείνη γιατί σπάσανε την ώρα που με εξέταζε!!!) και το πέρασμα 8 ωρών δεν είχαμε καμία εξέλιξη. Όχι απλά δεν είχαμε διαστολή αλλά η μικρή παράμενε εκτός λεκάνης και ο γιατρός δεν μπορούσε να κάνει καν εξέταση τραχήλου. Ο μπαμπάς μας ήταν δίπλα για να μας κρατάει το χέρι και όταν ήρθε η στιγμή να αποφασίσουμε επιλέξαμε να μην τη ταλαιπωρήσουμε άλλο και να προχωρήσουμε σε καισαρική. 08.30 πμ το αποφασίσαμε, 08:50 πμ την κράταγα στην αγκαλιά μου!!!!! Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω τι ένιωθα εκείνη τη στιγμή, το μόνο που έκανα ήταν να κλαίω και να μην μιλάω.... Μου μίλαγε ο γιατρός και εγώ δεν μπορούσα να του απαντήσω τίποτα παρά μόνο ένα ευχαριστώ!!! Το μόνο που θα ήθελα ήταν να ήταν εκείνη τη στιγμή μπροστα και ο άντρας μου αλλά δεν πειράζει, λέμε Δόξα το Θεό που όλα πήγαν τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και τη θετική ενέργεια που μου στέλνατε, εύχομαι σε όλες μας να μας ζήσουν! Για όσες περιμένουν με το καλό και όσες προσπαθούν να έχουν πίστη στο Θεό και όλα θα γίνουν! ;)

Εμείς οι γυναίκες είμαστε ευλογημένες από το Θεό που μπορούμε και ζούμε αυτή την εμπειρία! @};-

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.