Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Δημοσίευση

kalispera!tha ithela na rwtisw se poia ebdomada katalabainei mia egkyos to mwro tis?eyxaristw!

Δημοσίευση

Πρώτη φορά ένιωσα κάτι σαν "γουργουρητά" μέσα στην μήτρα στην 14η εβδομάδα κ τον ένιωσα κανονικά να κινείται στην 18η-19η! Κάθε εγκυούλα όμως είναι διαφορετική,παίζει ρόλο κ ή θέση του πλακούντα!

Δημοσίευση

απο τον 4 μηνα κ 5 ξεκινανε ποιο εντονα αν ειναι το πρωτο σου μαλλον στον 5 θα το καταλαβεις καλυτερα θα νιωσεις κατι σαν γαργαλημα σαν γουργουρητο θα νομιζεις οτι ειναι το εντερακι αλλα οχι...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

eyxaristw poly elenakos kai magykal.ara sth 19h ebdomada mporei kai min to katalabei kapoia.

Δημοσίευση

στον 4-5 μηνα αρχιζεις να καταλαβαινεις το μωρουλι σου, απλα και νωριτερα κουνιεται ολη την ωρα οχι οτι δεν κουνιεται απλα ειναι πολυ μικρουλι να το αντιλαμβανεσαι. Εγω παντως και νωριτερα καταλαβαινα κατι ετσι χαμηλα σαν πεταρισμα(επειδη καθομουν με τις ωρες και περιμενα κατι) μπορει να ηταν και η ιδεα μου αλλα οταν το ελεγα στον γιατρο μου ελεγε οτι μπορει να νιωθω κατι σαν ενα μικρο ψαρακι.....παντωσ μην σκας στον 9 θα καταλαβαινεισ τα παντα, ποδαρακια γονατακια, κεφαλι, ποπο ολα ;);) ....με το καλο το μωρακι σου!! :D:D:D

Δημοσίευση

την μπουμπου μου την ενοιωθα αραια κ που απο την 16 εβδομαδα σαν ενα μικροσκοπικο δαχτυλακι να σε χτυπαει απο μεσα τακ τακ τακ :lol: αλλα δεν ημουν σιγουρη οτι ηταν το μωρο μου απο την 20 εβδομαδα σιγουρευτικα οπως ειπε κ η ελενακος ειναι αναλογος κ με την θεση του πλακουντα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

gia th gynaika mou rwtaw.eyxaristw poly paidia gia tis apanthseis.me to kalo na xareite ta manarakia sas.

Δημοσίευση

ουπς σορρυ...οπως και να ειναι εσυ θα αργησεις να το καταλαβεις δυστυχως, κατα τον 6 κοντα :(:( ...καλη εγκυμοσυνη στην γυναικα σου!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

na eisai kala mam nantia.ki esu kathws kai oi alles kopeles na exete xaroumeni egkymosini.pantws akoma den exei katalabei kati.einai sto deytero egkyos.simera mpike sti 19h ebdomada.

Δημοσίευση

Εγω το ενιωσα με το που μπηκα στην 19η και ηταν πολυ υπερκινητικο... Ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη. Λογικα μεχρι την 21η 8α το ακουσει σιγουρα~ Με το καλο το μωρακι σας!

Δημοσίευση

εμενα η μπεμπα μου περα απο τα γουργουρητα, εγινε καθαρα αισθητη τη μερα που μπηκα στη 17 εβδομαδα, ενιωσα την κοιλια μου να παλλεται, το πιο ομορφο σκουντηγμα της ζωης μου!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

koritsia eiste edw?i kathe mia blepw to aisthanetai me to diko ths tropo.emeis pantws exoume rantevou gia th b' epipedou stis 9 flevari me to kalo.

Δημοσίευση

Έτσι και η γυναικουλα σου θα το αισθάνεται αλλιώς. Καλά αποτελέσματα στον β επιπεδου & που θα παει θα το καταλάβετε το μωρουλι σας. Αληθεια τι έχετε;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

akoma den kseroume.na xarw egw podarakia!na sou zisei!sth b'epipedou elpizw na mas pei.to prwto mas pantws einai agori18 minwn.esy eisai egkyos?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kalispera!ti kanete?se poio mina briskeste?

Δημοσίευση

aras ευχαριστω πολυ και να σας ζησει και εσας το παληκαρακι σας! οχι δεν ειμαι εγκυος που να προλαβω αλλωστε ακομα ειμαστε 6 μηνων! :D:D ! με το καλο να δειτε το φυλο αν και πανω απο ολα υγεια!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ki esy mam nantia na exeis ena ygies mwroulaki kai me to kalo kai gia to deutero!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kalimera koritsia!eseis pote katalabate to mwraki sas?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kalimera koritsia!pws einai ta mwrakia sas?dinoun to paron mesa sthn koilitsa i koimountai?

Δημοσίευση

@aras: εγώ την ένιωσα στις αρχές του 5ου μήνα, αρχικά σαν να ήταν κάτι στο έντερό μου.τώρα (26η εβδομάδα) νιώθω να με κλωτσάει κανονικότατα!!επιπλέον σε αυτή την εβδομάδα,διάβασα ότι μπορούν πλέον και ανταποκρίνονται στο άγγιγμα.

Δημοσίευση

επίσης διάβασα ότι κοιμούνται περίπου 20 ώρες το 24ωρο, οπότε είναι ήσυχα..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kalispera!danai karra kali egkimosini!me to kalo to koritsaki sas!einai to prwto?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.