Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ποιο τραγουδι θα αφιερωνατε στον καλο σας???

Featured Replies

Δημοσίευση

Απο περιεργεια αναρωτιεμαι:ειμαι η μονη που εκφραζομαι μεσα απο ηχους και στιχους ή κανω λαθος... Εγω πολυ συχνα του κανω αφιερωσεις.

Για πειτε....

Δημοσίευση

Το αγόρι μου της Τζένης Βάνου είναι το πρώτο μου ήρθε στο μυαλό!!!ααααααααχχχχχχχχχχ μέλια

Δημοσίευση

Το αγόρι μου της Τζένης Βάνου είναι το πρώτο μου ήρθε στο μυαλό!!!ααααααααχχχχχχχχχχ μέλια

Δημοσίευση

αννιω μου ωραο θεμα ανοιξες....εγω θα του αφιερωνα τα παντα γιατι ειναι η ζωη μου, το ειναι μου, η ψυχη μου, ο ερωτας μου........αλλα θα του χαριζα, το παρακατω....

Δημοσίευση

αννιω μου ωραο θεμα ανοιξες....εγω θα του αφιερωνα τα παντα γιατι ειναι η ζωη μου, το ειναι μου, η ψυχη μου, ο ερωτας μου........αλλα θα του χαριζα, το παρακατω....

Δημοσίευση

λιγο λαικο αλλα με πολυ νοημα...

'' ηταν η ζωη μου κολαση και την εκανες απολαυση, εισαι αυτο που ονειρευομουνα τοτε που περιπλανιωμουνα... ''

Δημοσίευση

λιγο λαικο αλλα με πολυ νοημα...

'' ηταν η ζωη μου κολαση και την εκανες απολαυση, εισαι αυτο που ονειρευομουνα τοτε που περιπλανιωμουνα... ''

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΑΓΑΠΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΦΟΒΑΜΑΙ...

{youtube}wTXC7LdCc3o{/youtube}

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΑΓΑΠΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΦΟΒΑΜΑΙ...

{youtube}wTXC7LdCc3o{/youtube}

Δημοσίευση

θα του αφιερωσω το εμεις οι δυο σαν ενα.....

δυο σωματα ενωμενα....

χατζηγιαννης.....

Δημοσίευση

θα του αφιερωσω το εμεις οι δυο σαν ενα.....

δυο σωματα ενωμενα....

χατζηγιαννης.....

Δημοσίευση

Aννιω μου, τι ωραιο θεματακι... γεματη στιχους και τραγουδια ειναι η ζωη μου!!!;)

απ΄ τα πολυ αγαπημενα μας, απ'τον πρωτο καιρο της γνωριμιας μας... Σ'αγαπω... για το τωρα, το πριν, το μετα και το παντα...

(Ρεμος-Πρωτοψαλτη)

Του γαμου μας...

Θελω κοντα σου να μεινω, θελω σκια σου να γινω... Καθε πληγη ν'απαλεινω που σε πονα... Τα βλεφαρα μου να κλεινω, να με φιλας και να σβηνω... Θελω κοντα σου να μεινω ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ....

Κι αυτο που νομιζω μας εκφραζει απολυτα, μετα απο 6 περιπου χρονια σχεσης και 2 γαμου...

Μα η αγαπη, ετσι ειναι η αγαπη... Παιρνει και δινει κατι... και μας κραταει εδω... Κι εγω που σ'εχω, διπλα μου παντα σ'εχω... δεν εχω να προσεχω... σε ξερω... σ' αγαπω.....

πω,πω... μ'επιασε νοσταλγια ξαφνικα.....

http://www.youtube.com/watch?v=AtNvXhX2NUs&NR=1

Δημοσίευση

Aννιω μου, τι ωραιο θεματακι... γεματη στιχους και τραγουδια ειναι η ζωη μου!!!;)

απ΄ τα πολυ αγαπημενα μας, απ'τον πρωτο καιρο της γνωριμιας μας... Σ'αγαπω... για το τωρα, το πριν, το μετα και το παντα...

(Ρεμος-Πρωτοψαλτη)

Του γαμου μας...

Θελω κοντα σου να μεινω, θελω σκια σου να γινω... Καθε πληγη ν'απαλεινω που σε πονα... Τα βλεφαρα μου να κλεινω, να με φιλας και να σβηνω... Θελω κοντα σου να μεινω ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ....

Κι αυτο που νομιζω μας εκφραζει απολυτα, μετα απο 6 περιπου χρονια σχεσης και 2 γαμου...

Μα η αγαπη, ετσι ειναι η αγαπη... Παιρνει και δινει κατι... και μας κραταει εδω... Κι εγω που σ'εχω, διπλα μου παντα σ'εχω... δεν εχω να προσεχω... σε ξερω... σ' αγαπω.....

πω,πω... μ'επιασε νοσταλγια ξαφνικα.....

http://www.youtube.com/watch?v=AtNvXhX2NUs&NR=1

Δημοσίευση

και το τραγουδι του γαμου μας!

δεν σταματησαμε τα φιλια

σε ολο το τραγουδι! χα!χα!

:woohoo: :silly: μωρακι μου!

Δημοσίευση

και το τραγουδι του γαμου μας!

δεν σταματησαμε τα φιλια

σε ολο το τραγουδι! χα!χα!

:woohoo: :silly: μωρακι μου!

Δημοσίευση

EGO TOU XARIZO TO

1. PIO POLI K APO EMENA S'AGAPO TOU XATZIGIANNI

OPOS EPISIS 8A MPOROUSA ANETA NA TOU XARISO K TO

2. OLA TA S'AGAPO AKSIZI NA SOU PO TOU SFAKIANAKI.

3. EISAI OTI EXO K DEN EXO TOU REMOU.

AYTAAAAAA

Δημοσίευση

EGO TOU XARIZO TO

1. PIO POLI K APO EMENA S'AGAPO TOU XATZIGIANNI

OPOS EPISIS 8A MPOROUSA ANETA NA TOU XARISO K TO

2. OLA TA S'AGAPO AKSIZI NA SOU PO TOU SFAKIANAKI.

3. EISAI OTI EXO K DEN EXO TOU REMOU.

AYTAAAAAA

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.