Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Τα τελευταία έντεκα χρόνια έχει δώσει ζωή σε 9000 παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο

Featured Replies

Δημοσίευση

Μοναδική του αμοιβή, το χαμόγελο που ξαναγεννήθηκε στα χείλη τους..

Ο καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλανγκός, ο καλύτερος μαθητής του Μαγκντί Γιακούμπ, αποτελεί ένα ζωντανό μήνυμα ελπίδας ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί.

Το όνομά του έχει συνδεθεί με τη σωτηρία πολλών καρδιοπαθών στο Λίβανο, στη Γεωργία, στη Σερβία, στην Κύπρο, στην Ινδία, στο Μαρόκο, στην Αλγερία, στο Μαυρίκιο, στη Μοζαμβίκη, στην Ερυθραία, στο Κιργιστάν, στη Μαδαγασκάρη, στη Βενεζουέλα, στην Ουκρανία και στην Μποτσουάνα.

Ο Ελληνας καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλανγκός δεν απέκτησε τυχαία τον τίτλο του «γιατρού των φτωχών παιδιών»..

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

ετσι πρεπει να φερονται ολοι οι γιατροι. και ευτυχως αυτος ο ανθρωπος δεν ζει στην Ελλαδα γιατι δυστυχως θα ειχε βουτηχτει και αυτος στον βουρκο του δικου μας συστηματος. απιστευτα συγκηνητικη η ιστορια με την γυναικα που εχασε και παιδι και συζυγο και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι γεματη η ζωη του απο τετοιες ιστοριες. εχει μεγαλη καρδια για αυτο και ξερει πως να φερεται σε αυτες!!!! εχοντας γνωρισει προσωπικα τον σερ Μαγκντί Γιακούμπ ειμαι σιγουρη οτι εχει μαθει απο τον καλυτερο οχι μονο στον ιατρικο τομεα αλλα εχει μαθει να ειναι και ανθρωπος. το μπραβο ειναι πολυ μικρο για τετοιους γιατρους. καλο θα ηταν να μοιραζαν στα νοσοκομεια οσα λεει αυτος ο ΓΙΑΤΡΟΣ. να δουν οτι καποια πραγματα μπορουν να γινονται εντελως διαφορετικα. B)

Δημοσίευση

Υποκλινομαι μπροστα στο μεγαλειο τετοιων ανθρωπων Δοξα το Θεο που υπαρχουν κι αυτοι!

Δημοσίευση

Αποριας αξιον...κι ομως, υπαρχουν ακομα ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!

Δημοσίευση

Και αντι να συζηταμε για τετοιους ανθρωπους και το να γινονται γνωστοι σε ολους, συζηταμε για την τζουλια και το dvd ελλαδα σε ολο της το μεγαλειο, καλα που υπαρχουν τετοιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!

Δημοσίευση

μπραβο του...υπάρχουν τετοιοι άνθρωποι σημερα?σπάνιο για γιατρο!!!

Δημοσίευση

πεσ'τα marianda και έχω βαρεθεί να ακουω για αυτή την αηδία σε όλα τα κανάλια, ακόμα και από ''σοβαρούς" δημοσιογράφους. Συντονιστή Δε μπόρεσα να μην κλάψω διαβάζοντας αυτό το αρθρο, σ'ευχαριστώ πολύ που το έβαλες.

Δημοσίευση

Να τον έχει ο Θεός καλα!

Δημοσίευση

Να τον έχει ο Θεός καλά!

Δημοσίευση

Μακάρι όλοι οι γιατροί να κάναν τη δουλειά τους σωστά και ας μην ήταν φιλάνθρωποι. Απορώ πώς μερικοί παίρνουν φακελάκια και ειδικά από φτωχούς ανθρώπους ή μικρομεσαίους που τσίμα τσίμα τα βγάζουν πέρα. Ούτε τσίπα ούτε φιλότιμο στο βωμό του χρήματος και της καγιέν.

  • 1 month later...
Δημοσίευση

τον εχω γνωρισει προσωπικα

ειναι πολυ καλος οντως

πανω απο ολα ανθρωπος και μετα γιατρος

μπραβο του

Δημοσίευση

να ναι καλα ο ανθρωπος να του δινει δυναμη ο θεος να συνεχισει αυτο που κανει!

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.