Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Απο Πόπη.

Featured Replies

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια εχω ακουσει τοσα πολλα εδω μεσα για τις κρεμες εμποριου εδω μεσα και εχω ανχωθει .εγω το απογευμα την ταιζω την μπουμπου μου φαρι λακτε η μπισκοτοκρεμα αλλα θελω να τη σταματησω γιαυτο θα ηθελα να μου πειτε τι πιο υγειινο μπορω να την δωσω για αντικατασταση το πρωι την δινω φρεσκα φρουτα αλλα το απογευμα?

οτι συνταγες ξερετε καλοδεχουμενες

φιλακια

Δημοσίευση

emeis antikatastisame thn krema me giaourtaki. Perno eite auto ths agno me thn petsoula kai bazo ligi mpananitsa eite perno biologika giaourtakia

Δημοσίευση

emeis antikatastisame thn krema me giaourtaki. Perno eite auto ths agno me thn petsoula kai bazo ligi mpananitsa eite perno biologika giaourtakia

Δημοσίευση

και εγω κοριτσια την ιδια απορια εχω.μου ειπε ο γιατρος να αρχισουμε ρυζαλευρο σε 10 ημερες και δεν ξέρω με τι άλλο θα μπορουσα να το αντικαταστήσω.απο ποτε κανει να τρωει γιαουρτακι???

Δημοσίευση

και εγω κοριτσια την ιδια απορια εχω.μου ειπε ο γιατρος να αρχισουμε ρυζαλευρο σε 10 ημερες και δεν ξέρω με τι άλλο θα μπορουσα να το αντικαταστήσω.απο ποτε κανει να τρωει γιαουρτακι???

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΡΡΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΣΥΝΗΣΤΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΡΡΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΣΥΝΗΣΤΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Δημοσίευση

παντα πριν κανετε καποια αλλαγη στο διαιτολογιο να ρωττε κ τον πιδιατρο σας. εγω οπου κ αν εχω ρωτησει, ψαξει, διαβασει το καλυτερο που μπορουμε να δωσουμε στο παιδι μετα απο το γαλα ειναι το γιαουρτι γιατι προσφερει πολυ ασβεστιο κ εχει αρκετα οφελειμα συστατικα σε αντιθεση με τις ετοιμες κρεμες.

εγω του εδινα καθε απογευμα 1-2 γιαουρτακια Νουνου κ τα τρωγε ευχαριστως αλλα εκανα βλακει κ οταν ειχε κτυωσει του ξαναεδωσα μπισκοτοκρεμα κ μετα δεν ετρωγε γιαουρτι....

Δημοσίευση

παντα πριν κανετε καποια αλλαγη στο διαιτολογιο να ρωττε κ τον πιδιατρο σας. εγω οπου κ αν εχω ρωτησει, ψαξει, διαβασει το καλυτερο που μπορουμε να δωσουμε στο παιδι μετα απο το γαλα ειναι το γιαουρτι γιατι προσφερει πολυ ασβεστιο κ εχει αρκετα οφελειμα συστατικα σε αντιθεση με τις ετοιμες κρεμες.

εγω του εδινα καθε απογευμα 1-2 γιαουρτακια Νουνου κ τα τρωγε ευχαριστως αλλα εκανα βλακει κ οταν ειχε κτυωσει του ξαναεδωσα μπισκοτοκρεμα κ μετα δεν ετρωγε γιαουρτι....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.