Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Καθαριότητα....

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα.

Έχω μια απορία σχετικά με την καθαριότητα της ευαίσθητης περιοχής. Βασικά χρησιμοποιείτε το αφρόλουτρο ή κάποιο ειδικό προϊον; Εγώ χρησιμοποιώ ένα υγρό που το προμηθεύομαι απο το φαρμακείο αλλά δεν ξέρω άν είναι και τόσο καλό. Θα μου πείτε απο το φαρμακείο είναι δεν είναι ανώνυμο. Αλλά και πάλι δεν ξέρω. Εσείς τί χρησιμοποιείτε;:(

• Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 14.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ "Incosept". ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ "Incosept". ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δηλαδή στύλ carefree. Απο το σούπερ μάρκετ έτσι; Ή κάνω κάποιο λάθος;

Το αφρόλουτρο το άκουσα απο κάποιες φίλες αλλά δεν μου φαίνεται και οτι καλύτερο.:huh:

Thanks

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Το αφρόλουτρο το άκουσα απο κάποιες φίλες αλλά δεν μου φαίνεται και οτι καλύτερο.:huh:

Thanks

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Thanks

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Thanks

Δημοσίευση

Πολύ χρησιμοποιούσα της Propoline που είναι φυτικό και έχει κ χαμομήλι πολύ απαλό. Τώρα έχω απο το φαρμακείο επίσης πολύ καλό το Lactacyd. Δεν εμπιστεύομαι του σουπερμαρκετ ειδικά τύπου carefree, δεν ειναι καλό για το ph εκείνου του σημείου για συχνή χρήση. Καλύτερα κάτι απο το φαρμακείο κ φυτικό. ;)

Δημοσίευση

Πολύ χρησιμοποιούσα της Propoline που είναι φυτικό και έχει κ χαμομήλι πολύ απαλό. Τώρα έχω απο το φαρμακείο επίσης πολύ καλό το Lactacyd. Δεν εμπιστεύομαι του σουπερμαρκετ ειδικά τύπου carefree, δεν ειναι καλό για το ph εκείνου του σημείου για συχνή χρήση. Καλύτερα κάτι απο το φαρμακείο κ φυτικό. ;)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σ' ευχαριστώ πολύ Angelique . Αυτά δεν τα γνώριζα. Τα προϊόντα της propoline τα γνωρίζω αλλά για το άλλο που μου γράφεις δεν το ήξερα καθόλου. Ευκαιρία να το δοκιμάσω:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σ' ευχαριστώ πολύ Angelique . Αυτά δεν τα γνώριζα. Τα προϊόντα της propoline τα γνωρίζω αλλά για το άλλο που μου γράφεις δεν το ήξερα καθόλου. Ευκαιρία να το δοκιμάσω:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

Να σαι καλά. Θα σου αρέσει γιατί είναι ουδέτερο κ πάνω από ολα ασφαλές. Φιλάκια.

Δημοσίευση

Να σαι καλά. Θα σου αρέσει γιατί είναι ουδέτερο κ πάνω από ολα ασφαλές. Φιλάκια.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

γεια σου Λένα!!

εμένα πάντως ο γυναικολόγος μου έχει πει ότι το καλύτερο είναι το παιδικό σαπούνι.

Δημοσίευση

γεια σου Λένα!!

εμένα πάντως ο γυναικολόγος μου έχει πει ότι το καλύτερο είναι το παιδικό σαπούνι.

Δημοσίευση

γεια σου Λένα!!

Δημοσίευση

γεια σου Λένα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.