Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Θεσσαλονικη κερνας καφε???

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Nai Λενακι μου εχουμε παιδοτοπο(λειτουργει μονο απογευμα)

Λοιπον...

Προτεινω η συναντηση να γινει καπου δυτικα κοντα στα κοριτσια Χρυσα-Λενα-Ευη_Νατασουλα κ οποιες αλλες....Την Κυριακη(γτ Σαββατο καποιες ισως δουλευουν στις 11πμ....

ΟΠΟΥ νομιζετε πως θα ειναι καλυτερα για τα μωρα σας...

Το Αλλο ΣΚ κανονιζουμε για ανατολικα ωστε να μπορουν κ καλυτερα η Θουλη,η Σωσω κ η αλλη

η γεμιστουλα(πως την ειπαμε? :P )

• Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 46.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

Τελεια!!!!!!

Λοιπον προτεινω τον παιδοτοπο στην Πλατεια...μακρια απο σχολεια, βρισκει ςπαρκινγκ ευκολα..οσοι συζυγου ερθουν μπορουν να ποιον καφε αλλου, ειναι κοντα στα παιδια- για να επιτηρουμε- ειναι σχετικα οικονομικος...θελετε κι'αλλους λογους;;;;;;

Δημοσίευση

Και μένα μαρεσει η ιδέα των 2 Σαβ/κων!

Δηλαδή λέτε για δυτικά;;;

Με σκοτώνετε....

1ον γιατί δεν έχω ιδέα που και πως θα έρθω και 2ον δε θέλω να οδηγώ περιφερειακό τέτοια απόσταση με την κοιλιά τούρλα... :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Cecilia enoeis ekinon pou einai konta ston asklipio to diagnostiko kentro???

Gia Kuriakh leme twra etsi??

An den gennhsw mexri tote egw mporw sths 11-11.30

Δημοσίευση

Νατάσα είναι πολύ εύκολο να το βρείς,

έλα από κέντρο αν δεν θέλεις περιφερειακό, μπορώ να σε περιμένω κάπου που ξέρεις να έρθεις και πάμε μαζί μετά

Evi.D ναι αυτόν εννοούμε "Τα αστεράκια"

Δημοσίευση

Mia xara einai ekei, tha stilw kai ton antra mou me ton kolito tou sto Il-posto gia kafe osh wra tha kathomaste emeis...

Na sas rotisw ligo vre koritsia, eseis exete ksanavrethei?? Fatsika enow gnorizeste??

An kai den nomizw na iparxei provlima kai na xathoume mesa ston paidotopo :lol::lol: Egw toulaxiston ksexorizw apo makria me thn kilia tourla tha eimai.......

Δημοσίευση

α τελεια!!!!

να βρεθουμε και τα δυο σκ!!!!!!!!!

ευη ειναι ενας παιδοτοπος πανω στην πλατεια του ευοσμου, μονο ενας ειναι, κοντα στις καφετεριες

Δημοσίευση

νατασα ναι κ εγω μπορω να ερθω να σε παρω απο καπου

αχ καλε ελα θεώ να φερω τον τολη να ακουσει την ειρηνη και να παθει ατυχημα :lol::lol::lol::lol::lol:

ευη εμεις εχουμε βρεθει, γνωριζομαστε δηλαδη

Δημοσίευση

Evi.D οι περισσότερες γνωριζόμαστε αλλά αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο

Κι εσύ να μην μας γνωρίσεις σίγουρα θα σε γνωρίσουμε εμείς

Δημοσίευση

Νατάσα μάλλον έτσι θα το κάνουμε...

Θα κατέβω κέντρο και θα με πάρετε εσείς από κάπου...

Θα ξαναμιλήσουμε

Δημοσίευση

Koritsia kanoniste eseis kai an mporw thelw polu na sas gnorisw kai apo konta..

Prepei na figw twra giati exw rantevou gia manikiour sths 5 kai thelw na kanw kai ena mpanaki prhn..

Kalo apogevma se oles sas, filia....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Bleπω καταληξαμε καπως!Χαιρομαι!

Εννοειται πως ουτε εγω ξερω πως να ερθω...Ξερω ποιο φαναρι στον περιφερειακο

παει Ευοσμο κ ποιο Ηλιουπολη...Αυτα!

Νατασακι μου εγω θα μπορουσα να(κανω ενα ταξιδακι) κ να ερθω να σε παρω απο οπου θελεις

αλλα που θα καθεται η Ειρηνη?

Ή εννοεις πως θα ερθουν να σε παρουν για το δρομο μονο?

Ευη ουτε εμενα με εχουν δει οι περισσοτερες!Και...Σε μια συναντηση τελος Αυγουστου δεν πηγα γτ....

Γεννησα!!!!Λες να σου συμβει το ιδιο? :D:D

Δημοσίευση

Anastasia pote den ksereis vevea alla den ton vlepw na vgenei apo monos tou, o kurios exei katavoleftei ekei mesa. Ase pou tha einai threftari mexri na ton vgaloume me to zori sto telos...

Egw eimai mesa pantos sinenoithika kai me ton antra mou kai ektos aprooptou tha eimaste ekei (egw kai h korh mou)..

Δημοσίευση

Αχ κοπελιά με συγκινείς...

Θα έκανες τόσο μεγάλο ταξίδι για χάρη μου;;;

Εγώ θα κατέβω κέντρο και θα συναντηθώ κάπου με κάποια για να πάμε καραβάνι με το δικό μου αυτοκίνητο. Αλλά έτσι κιαλλιώς καθισμάτάκι έχω το 0-13 στο smart που μπάινει παντού!

Δημοσίευση

Λοιπον τη Νατασα την αναλαμβανω εγω...αν μπορεις να ερθεις μεχρι καπου στη Μοναστηριου μετα τον Σταθμο συναντιομαστε και φευγουμε, εγω ειμαι εκει κοντα.

Αναστασια εσενα βολευει να συναντηθεις με τη Λενα, Θα στηψεις στη Μαιανδρου θα την κατεβεις και καπου εκει συννενοηθειτε οπου βολευει..παρκινγκ εκει θα βρουμε ειδικα τετοια ωρα

Δημοσίευση

Natasoula epidi vlepw apo ta tickerakia sou oti eisai h monh pou exeis paidaki konta sthn ilikia ths dikias mou, mipos tha ton exeis mazi sou sthn sinantish gia na exei pareoula kai h dikia mou????

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!επειδη ερχομαι κ εγω την κυριακη θεσσαλονικη,τελικα που θα γινει η συναντηση πειτε μου κ τι ωρα μπορει να ερθω κι εμενα δυτικα μενουν οι γονεις μου οποτε θα με βολεψει να ερθω με τον μικρο.

Δημοσίευση

Εύη υπάρχει μια μικρή περίπτωση ο γιός μου να πάει με τον άντρα μου την πεθερά μου στο χωριό για να ψηφίσει, αλλιώς θα το έχω μαζί μου.

Χρύσα νομίζω και την Αναστασία την βολεύει Μοναστηρίου

Δημοσίευση
καλημερα κοριτσια!!επειδη ερχομαι κ εγω την κυριακη θεσσαλονικη,τελικα που θα γινει η συναντηση πειτε μου κ τι ωρα μπορει να ερθω κι εμενα δυτικα μενουν οι γονεις μου οποτε θα με βολεψει να ερθω με τον μικρο.

Κυριακή 11:00 παιδότοπος "Αστεράκια" στην πλατεία Ευόσμου

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Basika εμενα με βολευει καλυτερα απο περιφερειακο!

Λενα θα μου στειλεις το τηλ σου να σε παρω για οδηγιες την Κυριακη?

Δημοσίευση

κοριτσια,θα συναντηθουμε μεσα στον παιδοτοπο?εγω δεν γνωριζω καμια σας.να ξερετε εγω ειμαι η φωτεινη.

Δημοσίευση

μεσα, εξω..καποαι στιγμη θα μας δεις..δεν υπαρχουν και πολλες ομαδες μαμαδων ..οπου δεις ενα τσουρμο μαμαδες και παιδακια να καθονατι- λεμε τωρα- εμεις θα ειμαστε

Συνηθως ομως ναι..μεσα συναντιομαστε οποτε θα σε δουμε εκει!!!

Δημοσίευση

καλυτερα μεσα, μην περιμενουμε εξω με τα καροτσια!!

αναστασι σου εστειλα το τηλ μου στο φεις

καλυτερα ειναι απο τον περιφερειακο παντως..

αχ ανυπομονω για τον καφε!!!!!

11 ειπαμε ε?

Δημοσίευση

Καφεδάκι ακούω;;;;; Ζηλεύωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!! Εγώ με δυο μωρά στην αγκαλιά δεν ξέρω πότε θα βγώ να πιώ καφέ σε καφετέρια........ :-?

Καλά να περάσετε πάντως!

Χρύσα αναλαμβάνεις να τραβήξεις καμιά φώτο να σας καμαρώσουμε και μεις που δεν θα έρθουμε;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.