Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Τα χαρακτηριστικά του νεογέννητου

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΜΑΜΑ?

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ Ν.2 ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΜΑΜΑ?

Δημοσίευση

οταν γεννηθηκε ο μεγαλος αυτο ακρηβως εκανα και εγω και ενιωσα οτι τον ερωτευτηκα οπως καθε μαμα με τον γιο της.οταν γεννησα τον μικρο δεν τον ειδα ετσι ηταν μεσα στα αιματα και καπως μου φενωταν.αλλα μεγαλωσε και σχηματηστηκε καλητερα,εκανε κατι μεγαλα γαλανα ματια που με κοιτανε και λιωνω

Δημοσίευση

γτ βρε κοριτσια οταν παταω να δω το αρθρο με βγαζει στην αρχικη σελιδα του μαμμυ ?δεν βλεπω τπτ.

Δημοσίευση

κ εγω το ιδιο παθαινω,τι κανουμε λαθοσ?

Δημοσίευση

ας μας βοηθήσει κάποιοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςς

Δημοσίευση

και εγω τοα επαθα και νωμηζα οτι πατησα αλλου

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια πείτε μου πως διαβάσατε το άρθρο?? Κλικάρω πάνω στον τίτλο και με παραπέμπει στην αρχική σελίδα του φόρουμ... :dry: Κάτι δεν κάνω καλά αλλα τι??? :blush::angry::blush:

Καλημέρα , ξέχασα να πω!!! :)

Δημοσίευση

κορίτσια το έφτιαξα.

Χρυσουλίνι σου έφτιαξα και την υπογραφή σου λίγο.. ;)

Δημοσίευση

Εγώ τί να σας πω. Εντελώς αντικειμενικά έχω το πιο όμορφο μωρό του κόσμου!!!! χαχα!!!

Πλάκα πλάκα πάντως, όταν γεννήθηκε (γέννησα με καισαρική με επισκληρήδιο) όταν μου τον βάλανε πάνω μου και τον είδα έτσι μαύρο, με αίματα, μες στη λίγδα είπα "Παναγιά μου, τί άσχημο παιδί έκανα!". Μετά όμως που τον πλύνανε και τον σιδερώσανε.....ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ!!!!!!

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.