Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Είμαι γκρινιαρούλα....

Featured Replies

Δημοσίευση

Είμαι γκρινιάρα,πάντα ήμουν...Ποτέ μου δε μπόρεσα να το ελέγξω.Τελευταία δε τρώγομαι με τα ρούχα μου.Ρε κορίτσια ψάχνω αφορμές για να γκρινιάξω.Τι στο καλό έχω πάθει?Πως περιορίζεται αυτό το πράγμα πια?Κουράστηκα και εγώ πόσο μάλλον ο άντρας μου.Είμαστε μέσα στους καυγάδες...Και τις περισσότερες φορές γίνεται χωρίς ουσιαστικό λόγο..απλά για να γκρινιάξω..Πρέπει να το κόψω...Τι κάνω όμως όταν μου έρχεται??Πως το καταπιέζω????? :(:(

• Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 9.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γειά σου....για να το ξεπεράσεις πρέπει να έρθεις στη θέση του άλλου που σε ακούει...και εγω αυτό κάνω και σταματάω! ;)

Δημοσίευση

Αμα βρεις τροπο σφηρα...γιατι και εγω μια απο τα ιδια ειμαι....

στην τελικη νομιζω οτι ο αντρας μου θα βαρεθει να με ακουει...και οταν θα εχω κατι σοβαρο να του οω δεν θα δοσει σημασια!!!!

Δημοσίευση

κι εγω τα ιδια προσπαθω αλλα ολο θα βρω κατι για να τον κραξω

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Είμαστε πολλές!!!!!Ωραία!!!Lou-Lou προσπαθώ να το κάνω αλλά έλα που αν είμαι παρμένη δεν ηρεμώ αν δε μιλήσω...πραγαμτικά είμαι σκασμένη αυτές τις ημέρες...

Δημοσίευση

Δεν έχω απάντηση στην ερώτηση σου γιατί κι εγώ είμαι έτσι ακριβώς, σε σημείο που να σιχαίνομαι τον εαυτό μου. Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω, αν και πολλές φορές το έχω προσπαθήσει, είναι η φύση μου αυτή, τι να πω. Το θέμα είναι πόσο μπορεί ν αμε αντέξει ο άλλος, και ειδικά ο άντρας μου....

Δημοσίευση

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

Είμαι γκρινιάρα,πάντα ήμουν...Ποτέ μου δε μπόρεσα να το ελέγξω.Τελευταία δε τρώγομαι με τα ρούχα μου.Ρε κορίτσια ψάχνω αφορμές για να γκρινιάξω.Τι στο καλό έχω πάθει?Πως περιορίζεται αυτό το πράγμα πια?Κουράστηκα και εγώ πόσο μάλλον ο άντρας μου.Είμαστε μέσα στους καυγάδες...Και τις περισσότερες φορές γίνεται χωρίς ουσιαστικό λόγο..απλά για να γκρινιάξω..Πρέπει να το κόψω...Τι κάνω όμως όταν μου έρχεται??Πως το καταπιέζω????? :(:(

πωπωπωπωπωπω λές και ακούω εμένα, :laugh: :laugh: :laugh:

τι θα κάνουμε βρε ζένια???????????????? :S:unsure:

αν και βλέπω γενικό το κακό..... :(

Δημοσίευση

xa!χα!γυναικεία φύση,αυτό είναι!!

Λοιπόν Ζένια όλες ερχόμαστε στη θέση σου , και εγώ φυσικα!!

Οταν αρχίζω την γκρίνια,το μόνο που καταφέρνω είναι να πλακωθούμε με τον άντρα μου και να χαλάσω τη ζαχαρένια μας...

Τι κάνω?Κάνω υπομονή 1-2 μέρες,μέχρι να κανονιστεί έξοδος με τις φίλες μου ( καθώτι όλες μανούλες ) , βγαίνω για κανένα ποτάκι,λέμε όοοοολες τα ίδια παράπονα για τα σπίτια μας , τα γελοιοποιούμε , γελάμε και τελικα φευγουμε ξαλαφρωμένες και ευδιάθετες!!!!!

Μην το κοροιδευετε , είναι φυσιολογικό να φτάσεις στα ακρα , αλλα προσωπικα

εγώ αυτή τη μέθοδο τη βρίσκω φοβερά αποτελεσματική!

Η φίλοι είναι ψυχοφάρμακο και βάλσαμο!!!Δοκιμάστε το!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Χαααα...Αν ειναι μετά απο κάθε γκρίνια να γαίνω έξω,θα εγκατασταθώ σε καφετέρια!!!!Βλέπω να μη βρίσκουμε λύση...Είναι το μοναδικό πρόβλημα που δε μπορούμε να αλληλοβοηθηθούμε!!!!Εγώ θα περίμενω..που ξέρετε, μπορεί να βρεθεί η μια και μοναδική που το ελέγχει...Χθες πάλι πλακωθήκαμε...και μετά εγώ ένιωθα μια χαρά και ο άντρας μου ήταν χάλια...Μήπως είμαι τρελλή????

Δημοσίευση

Ηρωας Ευη μου ο καλος σου...Ηρωας!!!!!

Αχ..σε καλο μας γελασαμε παλη....

εγω παλη βαρεθηκα..σταματηστε τη γη να κατεβω!!!!!

Δημοσίευση

XA XA XA! Κι εγω γκρινιαρα ειμαι! Κι αναρωτιομουν αν ειμαι μονο εγω ετσι! Γκρινιαζω για ασημαντα πραγματα... Ο ανδρας μου κανει υπομονη αλλα για ποσο ακομα? Ισως φταιει και η κουραση, δουλεια, σπιτι με την μικρη... τι να πω!

Θα κανουμε κλαμπ γκρινιαρηδων!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Όλα μας φτάινε..πότε θα φάμε καμιά ανάποδη δε ξέρω.Μα ρε κορίτσια κάποιες φορές γκρινιάζω και το ευχαριστιέμαι.Γι αυτό λέω δε πάω καλά...Τι βίτσια είναι αυτά?????

Δημοσίευση

Εμενα αγριευει ο αντρας μου καποιες φορες και κανω πισω... Αλλα μετα απο λιγο τα ιδια!

Και που να εχεις και παιδι...

Δημοσίευση

εμενα δεν εγριευει...αλλα τον βλεπω οτι ειναι στα ορια του....δεν ξερω ποτε θα σκασει η βοβμα και θα με αρχησει στα μπινελικια..χιχιχιχιχ..γιατι μερικες φορες πραγματικα δεν εντεχω εγω τον εαυτο μου...

ωρες ωρες συνειδητποιω οτι παω να γινω ιδια η μανα μου..καρμπον βρε παιδι μου..και συνερχομαι..κριμα που δεν εχω συχνα τετοιες αναλαμπες!!!!!

Δημοσίευση

Ο Ερμής είναι ZENIA.. Δεν κάθεται στα αυγά του! Πάλι ανάδρομος είναι! :P

Πάσχα θα πας Κατερίνη?

Δημοσίευση

ευγενια μου ολες λιγο πολυ ειμαστε γκρινιαρες...εξαλλου ετσι δεν ειναι η φυση της γυναικας;;;;;χαχαχα

εγω αυτο που κανω ειναι να πηγαινω για καφεδακι με καμοια φιλη να τα λεω σε αυτη και αυτη σε μενα και ετσι ειμαστε καλυτερα...μετα γυρναω αλλως ανθρωπος...χαχαχα

μηπως να κανεις μια δοκιμη;;;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αφροδίτη μου έχω μωράκι.Τι μωράκι,θηριάκι!!!11 μηνών είναι!!!Απο το μωρό και μετά είμαι χειρ'οτερη!!!!Ιφιγένεια μου δε θα πάω Κατερίνη.Έχω εδώ τους γονείς μου απο Κατερίνη,κρα΄ταν το μωρό οπότε θα πάνε αυτοί Κατερίνη.Να ξελαμπικάρουμε λίγο ο ένας απο τον άλλο!!!!Οπότε θα μείνουμε Αθήνα!!!

ΑΑΑ...έχω μια ζωή ανάδρομο Ερμή!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Oντως΄είναι ήρωας ο άντρας μου!!!!

Αλλα μάλλον δεν σας έδωσα να καταλάβετε....Δε βγαίνω αφού γκρινιάξω!!!!

Βγαίνω πριν , για να προλάβω το κακό που βλέπω να έρχεται ;) και μαλακώνω για αρκετό καιρο...λέτε να έχω θαυματουργές φιλες?????????? ;) :woohoo:

Δημοσίευση

A,γεια σου Bourique 1983!!

Εσυ με καταλαβαίνεις γιατί έχουμε την ίδια θαυματουργή θεραπεία!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Με βλέπω να παίρνω τους δρόμους κάθε μέρα όλη μέρα!!! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Εμενα παλι η γκρινια και τα νευρα μου βγαινουν το πρωι,μολις σηκωθω,μην μου βγει κανεις μπροστα!γινομαστε μπιλιες για βλακειες,και οσο το σκεφτομαι τοσο το μετανοιωνω γιαυτο εχω αρχισει να μην μιλαω μεχρι να φυγει η 'κακια η ωρα'...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Όταν με πιάνει θα φεύγω απο το δωμάτιο.Αυτό.Άντε να δούμε...Αν και νομίζω οτι είναι στη φύση μας...όμως και όταν γκρινιάζω για κάποιο λόγο γιατί πάλι βγαίνω εγώ η υπερβολική???Αμαν

Δημοσίευση

αααααα τι ωραιο θεματακι......

και νομιζα οτι ειμαι η μονη που γκρινιαζωωωωωωωωωωω

5 μερες τωρα δεν τον εχω αφησει σε ησυχια

πλησιαζει το πασχα βλεπετε και ειναι να παμε στο χωριο του που μενουν τα πεθερικα και εμενα παντα κατι με πιανει.......

διαπραγματευομαι ποσες μερες θα μεινουμε....(ειμαι σε καλο δρομο)

αν και η αληθεια ειναι οτι βαρεθηκα και γω να μ"ακουω τοσες μερες

χιχιχιχιχιχι ;););)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.