Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Θελω να το μοιραστω μαζι σας...

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσια...αρκετες απο εσας με ξερετε,ξερετε την ιστορια μου,ξερετε οτι τον Μαιο θα "ξεκινουσα" εξωσωματικη...λεω ΘΑ ξεκινουσα γιατι μου φαινετε πως δεν θα χρειαστει.

Ειμαι στη 2η μερα καθυστερησης,ναι...εδω κ 2 χρονια που προσπαθουμε για μωρο δεν ειχα ποτε καθυστερηση,δεν εχω καθολου πονακια περιοδου,παρα κατι εντονες κραμπες μολις σηκωνομαι απ'την καρεκλα(το ιδιο ειχα κ στην 1η μου εγκυμοσυνη),η θερμοκρασια μου ειναι 36.9,το στηθος μου πολυ βαρυ κ με ποναει κ πριν λιγο μετα το μπανιο,εβγαλε αυτο το γνωστο υγρο η μια θηλη...

Θα περιμενω ως αυριο κ αν τελικα το ενστικτο μου μου βγει αληθινο,την Τεταρτη θα παω κατευθειαν για χοριακη.

Ηθελα να τα πω σε εσας γιατι καταλαβενετε ποσο "περιεργο"ειναι ολο αυτο.Τι να πω στον αντρα μου;;Δεν θελω να τον ξεσηκωσω,αν τελικα δεν ειμαι εγγυος.Εχουμε φαει τοσες πικρες εδω κ 2-2,5 χρονια,που δεν θελω να του δωσω αλλη μια,πρωτα θα σιγουρευτω 100% κ μετα θα του το ανακοινωσω.

Καταλαβαινετε πως νοιωθω ε;;;Ειμαι σε μια απογνωση,η αγωνια μου εχει φτασει στο ζενιθ.

Θα μπω αυριο το πρωι να τα πουμε...το μονο που θελω απο εσας...ευχηθητε για μενα,το εχω απολυτη αναγκη...θα τα πουμε.. :unsure::unsure:

• Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 7.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΖΟΥΜΠΙ ,ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΙ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ :ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

ΟΛΗ Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ !!

Δημοσίευση

Σου εύχομαι να είσαι!!!!!Αν και οπως μας τα λες...δεν χρειαζεσαι τις ευχές ,μας ζουμπι!!!! :)

Δημοσίευση

Σου εύχομαι Ζούμπι μου μέσα από την καρδιά μου να μην δεις αίμα για 9 μήνες απο τώρα και να έχεις μέσα σου ένα μικρό-μικρό μωράκι που μεγαλώνει.Τα νέα σου την Τετάρτη τα περιμένουμε με αγωνία.Να σκέφτεσαι θετικά και δεν είναι καθόλου απαραίτητο να πεις κάτι του άντρα σου.Θα είναι μια πολύ ωραία έκπληξη γι αυτόν.Think positive !!!!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Μακάρι το ένστικτό σου να επαληθευτεί!!

Τις καλύτερες ευχές μου και την σκέψη μου. Θα περιμένω με αγωνία να μάθω τα νέα σου μεθαύριο!!!

Δημοσίευση

Ζούμπι έχεις την θετική σκέψη μας και σου λέμε ότι το 2010 είναι η χρονιά μας αυτό να σκέφτεσαι και αυτό να πείς και του άντρα σου . πολλά φιλιά

Δημοσίευση

ζουμπι μου,ειχαμε μιλησει και με πμ καποια στιγμη...ευχομαι να μη χρειαστει η εξωσωματικη και να εχεις σπορακι στην κοιλιτσα!!!!!!

περιμενουμε τα νεα σου!!!

φιλιαααα :kiss:

Δημοσίευση

σου ευχομαι μια χωριακη τοσο μεγαλη...οσο και τα 2,5 χρονια που προσπαθειτε!!!μακαρι κοπελα μου καλα αποτελεσματα

Δημοσίευση

Μακαρι να εισαι εγγυος ζουμπι μου!Να μην σου ερθει περιοδος!Ολες μου οι ευχες μαζι σου!

Δημοσίευση

Ζουμπι έυχομαι πραγματικά να είσαι έγκυος! Κάνε αυριο Τρίτη χοριακή θα δείξει!

Δημοσίευση

Ένα σποράκι σου εύχομαι!!!!Να μην έρθει ποτέ η ακατανόμαστη!!!Δώστην όλη σε εμένα!!Μόλις αδιαθέτησα εγώ οπότε όσες δε θέλετε περίοδο στείλτε μου και τη δική σας!!!!!!!!! :silly: :silly: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Ζουμπουρλιτσαααααα μουυυυ,τι τελεια!!!!Πω πω εχω χαρει πολυ,ελπιζω να εισαι εγκυος και να χαρισεις στο κοριτσακι σου ενα αδερφακι!!!εχεις τις ευχες μου ολοψυχα,θα χαρω να με παρεις τηλ να μου πεις τα ευχαριστα.φιλακια ;)

Δημοσίευση

Λέω να μην του πεις τίποτα του αντρούλη σου!

Ασε να βέβαιωθείς πρώτα!

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και την μικρή

καρδούλα του Γιώργου μου

μια τέραστια χοριακή που θα διατηρηθεί!!!!!

Περιμένουμε τα ΘΕΤΙΚΑ νέα σου την Τετάρτη!!!!

:kiss:

Δημοσίευση

ζουμπηηηηηηηηηηηη μουουουοουουουουου

στο ευχομαι ολοψυχαααααααααααααααααααααααα

μεσα απο την καρδια μου πραγματικα ....

ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

σου στελνω πολυ πολυ πολυ θετικη ενεργεια

ευχομαι μια χοριακη ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Δημοσίευση

Μακάρι όλες οι ευχούλες σου να βγουν αληθινές και να το ζήσεις ΟΛΟΟΟΟ με το καλό!

Περιμένουμε νέα σου

Δημοσίευση

Έλα ρε Ζούμπι!!!!!!!!!!! ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!

Στο εύχομαι μ' όλη μου την ψυχή!!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ!!!!!

Θα περιμένουμε μ'αγωνία!!!!!! :) :) :)

Δημοσίευση

Και γώ σου το εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου Ζούμπη !!! Μακάρι , μακάρι θα περιμένουμε με ανυπομονησία. :)

Δημοσίευση

ζούμπι μακάρι μακάρι στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχει γίνει το θαυματάκι σου! όλα καλά να πάνε κοπέλα μου! στο εύχομαι!

Δημοσίευση

ζουμπι σου ευχομαι οτι καλυτερο κα οι 2 μερες να γινουν εννεα ολοκληροι μηνες!!!!!!!!!περιμενουμε τα θετικα νεα σου :lol:

Δημοσίευση

ζουμπι τι τελεια νεα μοιραζεσαι μαζι μας???Μακαρι κοπελα μου να ειναι ολα θετικα, μακαρι..........

Ολη η θετικη μου ενεργεια ειναι μαζι σου B)B)B)B)

Δημοσίευση

ζουμπι και εγω ειχα αυτο το γνωστο υγρο απο τις θηλες και οντως ημουν εγκυος...ευχομαι με ολη την ψυχη να εχει συμβει το ιδιο και σε σενα κοπελα μου...περιμενουμε μονο ευχαριστα νεα :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.