Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΜΥ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΤΥΜΕ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΟΜΙΣΥ ΕΤΩΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ.. :lol:

Δημοσίευση

Εμούλα να σου ζήσει η κορούλα σου ( που φαντάζομαι οτι είναι η Κωνστάντίνα)... Να την χαίρεσαι και να είναι καλά όλη η οικογένειά σου..;):lol:

Δημοσίευση

Εμούλα να σου ζήσει η κορούλα σου ( που φαντάζομαι οτι είναι η Κωνστάντίνα)... Να την χαίρεσαι και να είναι καλά όλη η οικογένειά σου..;):lol:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Γεια σου Εμούλα!Καλως όρισες στην πολύ όμορφη παρέα μας!Εγώ είμαι η Μελίνα,28 ετών και έχω 3 υπέοχες κόρες,την Αννα 2 ετών,και τις Μαριλένα και Χριστίνα που είναι 5 μηνών.Να χαίρεσε την μικρούλα σου και να είναι πάντα ευτυχισμένη με πολύ πολύ αγάπη!:laugh: :laugh: :laugh: Φιλάκια,τα ξαναλέμε

Δημοσίευση

Γεια σου Εμούλα!Καλως όρισες στην πολύ όμορφη παρέα μας!Εγώ είμαι η Μελίνα,28 ετών και έχω 3 υπέοχες κόρες,την Αννα 2 ετών,και τις Μαριλένα και Χριστίνα που είναι 5 μηνών.Να χαίρεσε την μικρούλα σου και να είναι πάντα ευτυχισμένη με πολύ πολύ αγάπη!:laugh: :laugh: :laugh: Φιλάκια,τα ξαναλέμε

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Kalws hrthes Emoula sthn omorfh parea mas!!

Na xairese thn koroula sou!

Ante vale kai fwto na sas doume!

Filakiaa:kiss:

Eimai h Elena kai dianyw thn 34 evdomada

ths kyhshs mou.Perimenw koritsaki!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Εμουλα μου,γεια σου!! καλως ηρθες!! να τη χαιρεσαι τη κορουλα σου γλυκια μου!! εχω κι εγω ενα κοριτσακι 5 μηνων και μενω κι εγω μαρουσι!!! ελπιζω να τα λεμε συχνα και να τα πουμε και καποια στιγμη απο κοντα!!! :kiss:

Δημοσίευση

Εμουλα μου,γεια σου!! καλως ηρθες!! να τη χαιρεσαι τη κορουλα σου γλυκια μου!! εχω κι εγω ενα κοριτσακι 5 μηνων και μενω κι εγω μαρουσι!!! ελπιζω να τα λεμε συχνα και να τα πουμε και καποια στιγμη απο κοντα!!! :kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΜΟΥΛΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ .

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΙΑ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

Δημοσίευση

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΙΑ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΦΙΛΑΚΙΑ.ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΦΙΛΑΚΙΑ.ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΕΜΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΕΜΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ.

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.