Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

epidoma kaisarikis apo to ika!

Featured Replies

Δημοσίευση

kalispera koritsia kserei kamia ti epidoma kaisarikis dinei pisw to ika se oses genisan se idiwtikomaieytirio???

Δημοσίευση

Καλησπερα κουκλιτσα!!!

Το ποσο που δινει το ΙΚΑ δεν εξαρτατε απο το που γεννας αλλα μονο απο το αν εχεις τα απραιτητα ενσιμα και απο το μισθο σου. Κυμαινεται γυρω στα 2500 με 3000 για τον βασικο μισθο και ανεβαινει αναλογα με το μισθο. Στο περιπου απο οτι μου εχουν πει και εμενα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

egw eixa ensima mexri to maio tou 2008 meta den eixa kai genisa to dekemvri 2009!!pira mono to epidoma toketou apo ta ensima mou diladi ta 980 e~alla ayrio mou eipan einai na parw to epidoma kaisarikis!apla anarwtiemai poso tha einai ayto tha aksizei to kopo i tha nai kana 50 e enw xalasa 3500xiliarika sti genna

Δημοσίευση

Ειναι γυρω στα 300 €. Αφου εισαι ανεργη πανε να ρωτησεις και στον οαεδ εαν δικαιούσε και απο εκει κανενα επιδομα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

a wraia mia xara !!seeyxaristw kopela mou gia ton xrono s ou!

Δημοσίευση

Να εισαι καλα κοπελα μου!!! Και να σου ζησει το αγγελούδι σου!!!!

Δημοσίευση

Το επιδομα καισαρικης στα ιδιωτικα μαιευτηρια συνηθως αφαιρειτε απο τον λογαριασμο. Εγω οταν γεννησα περισυ στο γεννεσης μου ζητησαν το Βιβλιαριο ΙΚΑ, περασε ο ελεγκτης του ΙΚΑ, εδοσε ενα χαρτακι οτι εκανα καισαρικη και πληρωσα απλα αρκετα λιγοτερα λευτα. Σαν ποσο δεν ξερω ποσο ειναι αλλα ως καισαρικη του ΙΚΑ δικαιουμουν τετρακλινο- το οποιο παρεπιπτοντως ηταν πιο μεγαλο και πιο ανετο απο το δικλινο με δυο τουαλετες μπανια τηλεωρασεις.

Δημοσίευση

το επιδομα καισαρικης συνηθως ειναι γυρω στα 300€ αλλα κανεις ενσταση και επανεξεταζετε το θεμα. μετα απο μηνες περνας επιτροπη και σχεδον παντα παιρνεις και αλλα λεφτα απο το ικα για την καισαρικη. εχω ακουσει και για 800 € και για 1500€. οσο για τον οαεδ απο οτι ξερω δεν δινει επιδοματα σε κοπελες που δεν δουλευουν πια, δηλ δεν εχουν ενεργη εγασιακη σχεση. δεν χανεις ομως να ρωτησεις Φωτεινη ομως μην απογοητευτεις αν εχεις αρνητικη απαντηση. οπως και με το εξαμηνο χρειαζεται να δουλευεις ακομη για να το παρεις

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.