Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

κοριτσια επεστρεψα!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου τι κανεται??? εγω ειμαι καλα κ πολλυ ασχιμα... μπορω να πω οτι περασα τις πιο ωραιες μου διακοπες!!!! επεστρεψα σιμερα το απογευμα κ ειμαι ρακος.....:( ελπιζω να εχεται πολλυ καλα νεα να μου πειτε!!!!!! φιλακια

Δημοσίευση

Γειά σου Ελλάδα. Καλώς μας ήρθες...άντε να μαζευόμαστε όλες σιγά σιγά...Σαν πολύ ξεπορτίσαμε.:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Γειά σου Ελλάδα. Καλώς μας ήρθες...άντε να μαζευόμαστε όλες σιγά σιγά...Σαν πολύ ξεπορτίσαμε.:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

καλως μας ξανα ηρθες παλι ελλαδιτσα μου ελπιζω να περασες πολυ πολυ ομορφα.....τωρα θα τα λεμε πιο συχνα.....φιλακια πολλα.....

Δημοσίευση

καλως μας ξανα ηρθες παλι ελλαδιτσα μου ελπιζω να περασες πολυ πολυ ομορφα.....τωρα θα τα λεμε πιο συχνα.....φιλακια πολλα.....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

kalos mas irthes pali sofaki.ante ante teleiwsan kai dikes sou diakopes... na min zileyoume k emeis pou idi tis ksexasame.elpizw na perases kala...perimenoume nea sou filia!!!!

Δημοσίευση

kalos mas irthes pali sofaki.ante ante teleiwsan kai dikes sou diakopes... na min zileyoume k emeis pou idi tis ksexasame.elpizw na perases kala...perimenoume nea sou filia!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλως ηρθες Ελλαδα μας!!Πως περασες;Ξεκουραστηκες;Καλο φθινοπωρο τωρα!!Και του χρονου να ειστε καλα να ξαναπατε διακοπουλες!!

Δημοσίευση

Καλως ηρθες Ελλαδα μας!!Πως περασες;Ξεκουραστηκες;Καλο φθινοπωρο τωρα!!Και του χρονου να ειστε καλα να ξαναπατε διακοπουλες!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κατ'αρχην καλως ηρθες και καλο φθινοπωρο!!Γιατι εφοσον περασες καλα στις διακοπες λες οτι δεν εισαι καλα?Ελπιζω να εννοεις οτι εισαι χαλια απλως επειδη τελειωσαν οι διακοπες.

Εγω εχω ενα νεο,δεν θυμαμαι αν ειχες προλαβει να το μαθεις πριν φυγεις,ειμαι επιτελους εγκυος!!!

Δημοσίευση

Κατ'αρχην καλως ηρθες και καλο φθινοπωρο!!Γιατι εφοσον περασες καλα στις διακοπες λες οτι δεν εισαι καλα?Ελπιζω να εννοεις οτι εισαι χαλια απλως επειδη τελειωσαν οι διακοπες.

Εγω εχω ενα νεο,δεν θυμαμαι αν ειχες προλαβει να το μαθεις πριν φυγεις,ειμαι επιτελους εγκυος!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΒΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ CHAT!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.