Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναζητηση Κολυμβητηριου


Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες.Είμαι κάτοικος Πειραιά και ψάχνω κολυμβητήριο για τον γιο μου που είναι 3 ετών.Ξέρω ότι έχουμε κοντα το δημοτικό κολυμβητήριο στα βοτσαλάκια της Καστέλλας και θα ήθελα να μου πείτε γνώμες αν έχει πάει κάποια το παιδάκι της.Το σκέφτομαι λίγο γιατι λενε ότι τα παιδάκια μπαίνουν μόνα με το δάσκαλο αλλά και το κρύο σκέφτομαι μιας και είναι ανοιχτό.Με ενδιαφέρει ακόμα και αν είναι κάποιο καλό εκτός Πειραιά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω εχω εμπειρια απο κολυμβητηρια αλλα οχι αυτο του Π ειραια. Η δικια μου ειναι 4 και φετος την ξεκινησα σε αυτο που ειναι στο ιδρυμα Νιαρχος, στον παλιο ιπποδρομο, δεν ειναι πολυ μακρια σου δηλαδη. Θεωρειται δημοτικο γιατι εχει παραχωρηθει στον Δημο Καλλιθεας. Την εχουν στην μικρη πισινα μπαινει μονη της χωρις εμενα, και υπαρχει δασκαλα μεσα στο νερο. Η πισινα ειναι ανοιχτη αλλα εγω δεν εχω θεμα, κολυμπουσα και εγω χρονια σε ανοιχτα κολυμβητηρια οποτε δεν το θεωρω κατι τραγικο, μολις βγουν τους βαζουν τα μπουρνουζακια τους και σε 5 βηματα ειναι στα αποδυτηρια, το νερο ειναι στους 32,5 βαθμους και τωρα απο Δεκεμβρη εχουν μεινει πολυ λιγα παιδακια γιατι Ο κτωμβρη και Ν οεμβρη γινοταν ενας πανικος.

Περσυ την πηγαινα στον Πανιωνιο, Νεα Σμυρνη, κλειστο περιπου, και εκει καλα, αλλαξαμε γιατι ηταν λιγο πιο κοντα μας το αλλο και φθηνοτερο.

Μπορεις να πας και να δεις, θα του κανουν δοκιμαστικο και στα δυο και αναλογα αποφασιζεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...