Μετάβαση σε περιεχόμενο

ξεφτίλα..τίποτα αλλο δεν έχω να πω

Recommended Posts

dimitroula29 έγραψε:

cristi έγραψε:

Αυτο εχει μια δοση αληθειας! Ηταν ομως κατι που ευτυχως εγω δεν το ειχα οταν ηρθα στην Αθήνα. Διοτι στο χωριο ημουν ο εαυτος μου. Βεβαια οι δικοι μου μου ελεγαν πως ντύνεσαι ετσι, τι ωρα ειναι αυτη, οι αλητισες εχουν σκουλαρικι στη μυτη κτλ. Θελω να πω οτι οταν ηρθα στη Αθηνα δεν ειχα απωθημενα. Και τα ξενυχτια μου ειχα κανει, και τα μεθυσια μου κτλ. Απλα τα πραγματα ηταν πιο αγνα τοτε! Υπηρχε αυτος ο τοίχος που σε καποια θεματα έμπαινε μπροστά. Τωρα δεν υπαρχει τοιχος ειναι ολα ίσωμα! :P :laugh:

Τωρα ντύνομαι νορμαλ! Ρωτηστε και τα κοριτσια που με ξερουν! :P :laugh:

Αφου καμια φορα που βλεπω στο δρομο τιποτα κουλο μου λεει ο αντρας μου:

Άιντε εγινες μανα και ξεχασες τα δικα σου! :P :laugh:[/quote:28s2jhwy]

Ε ενταξει... δεν ειπα οτι ολες οσες ερχονται απο επαρχια στη αθηνα ειναι τετοιες, αλλα υπαρχουν κι αυτες οι περιπτωσεις.

Ξερω εγω κοπελες που στην πολη τους δηλωνουν παρθενες (στην κυριολεξια) και τις εχουν πετυχει σε κλαμπ της αθηνας με ταριφα κανονικα!!!!!Ασε που ολα τα αλεθει ο μυλος...αντρες,γυναικες,ντεμι αντρες, ντεμι γυναικες.... Αστα να πανε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλε δεν παρεξηγηθηκα! Εννοειται οτι δεν ειναι παντα ετσι! Αλλωστε τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα και στα χωρια. Ειναι και εκεί πιο απελευθερωμενα. Εγω μιλαω για 15 χρονια πριν. ;)

Ξερω μπερδεύτηκες επειδή μικροδείχνω! :P:P :laugh: Αυτο δεν ειναι? :woohoo: :lol: :woohoo: :lol:

χαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ναι αυτο ειναι :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ναι καλε απλως εκανα την διευκρινηση μην παρεξηγηθει και καμια αλλη!!!!!

:P:P:P:P:P

ΠΟΠΟΠΟΠΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ........ :silly: :silly: :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

τι να πει κανεις για το μπιιιιιιιιιιιιπ της αλληνης!!!!

οντως κοριτσια εχουν ξεφυγει τα πραγματα τελειως και ακουστε κουλο που ετυχε σε εμενα.

Φρεσκοαρραβωνιασμενη ανακαλυπτω οτι μια πρωην 'ενοχλει' το κινητο του αντρουλη μου.μετα απο ανακρισεις και διεξοδικους ελεγχους πειθομαι για την αθωοτητα του αγαπημενου μου και περναω στην επιθεση καλωντας την κοπελια στο κινητο της.

ακουστε διαλογο:

εγω: γεια σου

κοπελια: γεια...ποιος ειναι?

εγω: η νατασα ειμαι

κοπελια: ποια νατασα? δεν ξερω καμια νατασα!!!(αρχιζει να θυμωνει)

εγω: και πολυ καλα κανεις μιας και δεν θα θελες να με γνωρισεις απο κοντα,αλλα για να γινει αυτο να αφησεις τον φανη ησυχο!!!

κοπελια: ο φανης με θελει!!! και ειναι ελευθερος να διαλεξει

(σαυτο το σημειο τα εχω παρει αλλα κρατιεμαι)

εγω: ο φανης ειναι αρραβωνιασμενος με εμενα και καλα θα κανεις να το χωνεψεις

κοπελια: ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ????(ηταν και βουρλο η κοπελια)

εγω: μπιπ,μπιπ,μπιπ....απο τοτε αλλαξε τηλεφωνο και δεν μας ξαναενοχλησε

οπως καταλαβατε τελικα στο τελος δεν κρατηθηκα και το ανοιξα περισσοτερο το βρωμοστομα μου εεεεε το ζηταγε τι να κανω να το αρνηθω??? ντροπη!!!

χαχαχα μπραβο ρε Νατασσα, μηπως να την εφερνες και στο κρεββατι για να πειστει οτι εισαι μαζι με τον αντρα σου ελεος δηλαδη, ακου εχεις αποδειξεις οτι ειναι αρραβωνιασμενος, επρεπε να της πεις συγνωμη που δεν σε καλεσαμε στον αρραβωνα! ελεος δηλαδη, παντως πιστευω οτι ολες αυτες εχουν ανασφαλειες γιαυτο την πεφτουν σε δεσμευμενους για να δουν αν αξιζουν και αν μπορουν να συναγωνιστουν και καλα μια αλλη γυναικα!!

Καλα Αναστασια θα επρεπε να εισαι ευγνώμων που ηταν η πρώην! :P :laugh: :P :laugh: Τουλαχιστον ηξερες ποια θα ξεμαλλιάσεις! Οταν ομως δεν ξερεις τον αντιπαλο τι κανεις?

Εδω και εναμιση μηνα, την ιδια ωρα καθημερινα ο αντρας μου δεχεται αναπαντητη κληση απο απόρρητο στο κινητο του! Πειτε μου τωρα με ποια λογικη! Αφου μια μερα αργησε να παρει και ακολουθει ο διαλογος με τον αντρα μου:

εγω: Αργησε να σε παρει σημερα!

Γιαννη: Λες να ησυχάσαμε?

εγω: Τι μερα ειναι? Α Σαββατο! Θα σε παρει πιο αργα που θα 'χει πιει τα ποτακια της και θα κλαιει για τον ερωτα της!

Γιαννης: Λες?

Κοριτσια πηρε 02:30 τη νυχτα! Εγω τι να πω τωρα σ αυτον το άνθρωπο! Για πιο λογο να τσακωθώ. Η δουλεια του ειναι τετοια που το τηλεφωνο του μπορει να το έχει ο οποιοσδήποτε. Ασε που μπορει να ειναι και αντρας! :P :laugh: :laugh: :P :laugh: ουτε το φύλο δεν μπορώ να ξέρω! :woohoo: :lol::lol:

γεια σου ρε δημητρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω ξεραθει στο γελιο χαχαχαχαχαχαχα και οχι τιποτε αλλο αλλα γελαω και με πιανει ο βηχας μου...

Liberty με προλαβες ηθελα να ανοιξω το θεμα αλλα δειλιασα μη φανω "καπως" :unsure: Εχουμε ιντερνετ καφε στη Πατρα και εχουμε πολλα παιδια ηλικιας πανω απο 14 χρονων. Θα ελεγα οτι το ντυσιμο τους ειναι συμπαθητικο, με κατι αλλο εχω προβλημα. Με το τσιγαρο. Δε μπορω να διανοηθω ενα παιδι 14 χρονων να καπνιζει σα φουγαρο. Ενα αυτο, να συμπληρωσω και κατι για τον τροπο που σου μιλανε. Δε σε ξερουν καθολου και αν σε δουνε λιγο πιο χαλαρο θα σε ποιασουν και κολλητο. Ηρθαν προχτες δυο κοπελες στο μαγαζι, μου παραγγελνουν δυο καπουτσινο και καθονται στο μπαρ. Θα πρεπει να ηταν 16 χρονων. Το ντυσιμο τους νορμαλ, το στομα τους ομως οχετος.............. Δεν υπηρχε ονομα, Μαρια, Ελενη υπηρχε "ρε μαλακα ακου να δεις τι εγινε χτες στο μαθημα" και παφα πουφα το τσιγαρο, δυο φορες τους αλλαξα τασακι. Το αποκοριφωμα ηταν οταν ηρθαν οι φιλες τους. :S Μπηκαν αλλα δυο κοριτσια της ιδιας ηλικιας και μιλαγανε για γκομενικα και στασεις που το κανανε την προηγουμενη φορα :woohoo: Ελεος πια. Αν υποψιαστω οτι υπαρχει περιπτωση η κορη μου να γινει ετσι οταν μεγαλωσει, θα πεθανω............

Και ο δικός μου γι΄αυτο και είμαι συναισθηματικά δεμένη με αυτό -μου θυμίζει την εγκυμοσύνη!Ξέρεις μερικά πράγματα είναι ανάλογα με τι τα συνδέεις ιδιαίτερα ή τέχνη!!!

Εμείς τα κλείνουμε τα σπιτια μας......εβρισκε αντρες και τους πήγαινε τουαλέτα κοριτσιαααααα....3 φορες τους σταματησε ο πορτιέρης

κορίτσια πάντα θα υπάρχουν τέτοια.το θέμα είναι πως τα χειριζόμαστε, προσωπικά τα αντιμετωπίζω με χιούμορ..μια φορά μια τύπισσα κέρασε τον άντρα μου ποτό ένω είμασταν μαζί αγκαλίτσα...την κοιτάω που λέτε και πηγαίνω κοντά της και της λέω σε ευχαριστούμε για το ποτό δε με κερνας και μένα κανά ποτάκι τώρα που χτίζουμε και σπίτι και είμαστε λίγο στριμωγμένοι,,αυτό ήταν κορίτσια εξαφανίστηκε ο άντρας μου ακόμα γελά!!Αστε που δεν πήρε και ο αντρούλης μου ικανοποίηση ότι ζήλεψα!! :lol::lol: :woohoo: :woohoo:

καλο πολυ καλο αλλα φανηκε οτι ζηλεψες δεν ειναι ζηλια μονο οταν ξεμαλιαζουμε καποια, ακου να κερασει ποτο ενω εβλεπε οτι εισαστε μαζι, τη μυαλο κουβαλανε ρε παιδια τι να πω, καλα να παθει παντως

marianda έγραψε:

καλο πολυ καλο αλλα φανηκε οτι ζηλεψες δεν ειναι ζηλια μονο οταν ξεμαλιαζουμε καποια, ακου να κερασει ποτο ενω εβλεπε οτι εισαστε μαζι, τη μυαλο κουβαλανε ρε παιδια τι να πω, καλα να παθει παντως

Μαριάντα μου δε ζήλεψα!τοχω και αυτό το πρόβλημα!!γιατί να ζηλέψω?οι άντρες όμως με κάτι τέτοια ζουν!!το παράπονο του άντρα μου για να καταλάβεις είναι η αδιαφορία μου σε κάτι τέτοια το χαίρομαι όμως γιατί ούτε και σε μένα έχει κάνει ποτέ σκηνές και αυτό μου δίνει την αίσθηση ότι πιστεύει στον εαυτό του, ξέρει ποιος είναι και το σημαντικότερο ξέρει και ποια έχει παντρευτεί!! :blink:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...