Μετάβαση σε περιεχόμενο

ξεφτίλα..τίποτα αλλο δεν έχω να πω

Recommended Posts

κορίτσια βγήκα έξω σήμερα σε κλαμπάκι μετά από πολύ καιρό...τί έχει αλλάξει???????ήταν μια τύπισσα ρε κορίτσια που την έπεφτε σε ΟΛΑ τα αγόρια,δεσμευμένα και μη...πήγα να χορέψω με τον άντρα μου και τον χούφτωσε!!!!!!!!!!!!!!!! σήκωσε την μπλούζα της στην πίστα και έδειξε το στήθος της!!!!!!!!!!επαθα σοκ!και ειχε και γκομενο και ΔΕΝ ήταν μεθυσμένη..την άρπαξε ο γκομενος παιδια και εφυγαν αφου τους ακουσε ολο το μαγαζι.....ΣΟΚ έπαθα..........ξεφτιλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ!!! Και μονο αυτο!!!

Οταν πηγαινω τον μικρο στη μαμα μου περναω απο 2 γυμνασια. Προσοχη γυμνασια. Το 85% των κοριτσιων που βλεπω εχουν ανταυγιες, ειναι βαμμενα και ειναι μεσα στο καταχειμωνο με τι κοιλιες εξω και τα παντελονια χαμηλοκαβαλα. Και φυσικα το μαλλι κωμμοτηριο, μανικιουρ κλπ- Οταν πηγαινω στο φουρνο για ψωμι και τις βλεπω απο κοντα... Τι να πω. Τι μυαλα κουβαλανε δεν ξερω

Τέτοιο πέσιμο γυναίκας και τετοια μανια στα 28 μου χρόνια πρώτη φορά βλέπω...πραγματικά...σοκ..το γυμνάσιο ε?μου έμαθαν και το γαλλικό

Ετσι ειναι τα κοριτσια σημερα...κατα τη διαφιμιση της Eurobank. Τι να πω...μερικες φορες κοιταω και φρικαρω. Αλλα τι θελέις μη παμε μακρισα, εχουμ εμια στην παρεα μας...παντρεμενη με δυο παιδθα. ΟΚ ομορφουλα ειναι αλλα την πεφτει σε ολους τους αντρες μας. Και αντε πες μια φορα κανει ενα αστειακη δυο φορες....αλλα ως ενα σημειο. Αφουν πλεων πολυ σπανια την καλουμε στις παρειστικες συγκεντρωσεις. Αφου εχεις δικο σου αντρα κοπελια..και αμα δε σου αρεσει βρες αλλον πωπω

liberty81 έγραψε:

κορίτσια βγήκα έξω σήμερα σε κλαμπάκι μετά από πολύ καιρό...τί έχει αλλάξει???????ήταν μια τύπισσα ρε κορίτσια που την έπεφτε σε ΟΛΑ τα αγόρια,δεσμευμένα και μη...πήγα να χορέψω με τον άντρα μου και τον χούφτωσε!!!!!!!!!!!!!!!! σήκωσε την μπλούζα της στην πίστα και έδειξε το στήθος της!!!!!!!!!!επαθα σοκ!και ειχε και γκομενο και ΔΕΝ ήταν μεθυσμένη..την άρπαξε ο γκομενος παιδια και εφυγαν αφου τους ακουσε ολο το μαγαζι.....ΣΟΚ έπαθα..........ξεφτιλα

Το έχω ξαναγράψει σε άλλο θέμα που έχει τεθεί:

Στο χωριό μου λένε μία φράση κατάλληλη σε τέτοιου είδους περιπτώσεις: "Βρεγμένη σανίδα".

Η συγκεκριμένη πάντως που ειδες μπορεί να μην ήταν μεθυσμένη, αλλά μαστουρωμένη. Παντως ελπίζω να μη γλίτωσε τις σφαλιάρες από το μ... που τη συνόδευε.

ΑΣΤΑ!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ Σ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΕ Η ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ! ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΡΙΜΩΧΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΗΡΘΕ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΝΕ ΠΑΡΕΑ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ!! :blink:

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΑΣΤΑ!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ Σ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΕ Η ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ! ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΡΙΜΩΧΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΗΡΘΕ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΝΕ ΠΑΡΕΑ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ!! :blink:

Ωχ τρισευτιχισμένη μου τι ήταν αυτό? Και μετά τι έγινε?Μη μας αφήνεις έτσι.. :ohmy:

NAI K EGO MIA APORIA THN EXW META TI EGINE??

KALA I KATASTASI OMOS NOMIZO OTI EXEI KSEFIGEI ME TIS GYNAIKES ORES ORES NTREPOMAI GIA TO GYNAIKIO FYLO OTAN FILOI MOU MOU LENE TO POS TIN PEFTOUN STOUS ADRES ....ELEOS TOUS EXOUN EVNOUXISEI GIAFTO DEN VRISKOUN PIA ADRA K OXI TIPOTA ALLO TIN PLIRONOUN K OI KOPELES POU DEN SIMPERIFERODE ETSI

τι λες βρε ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ????

και μετά που βγήκες απο το μπαρ

την έχωσες μια μπουνιά

και απο τοτε ονομαστηκες

''ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ''???? ΧΑΧΑΧΑ :laugh:

ΡΕ ΚΑΤΙ ΤΣΟΚΑΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΑΑΑΑΡΧΟΥΝΝΝΝΝΝ

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ. Ε ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. :laugh: ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΒ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑΜΕ ΕΚΕΙ!!

α καλα στην δουλεια του αντρα μου που ειναι στρατιωτικος να δειτε τι γινετε την πεφτουν στην ψυχρα στους παντρεμενους και δεν της νοιαζει τιποτα, εχουν ξεφυγει οι γυναικες κοριτσια δυστιχως, δεν ξερεις απο που να φυλαγεσαι!!!

egw eimai 21 xronwn!!!kai to ti vlepoume sta bar!!afiste....

egw exw dei mia na ton pezei se kapoion!!!mprosta se olous!!! :ohmy:

mono pou den to kanan...

afiste!!!aidia!!!

striptiz stis mpares!!!

aidies...

sixenome mono pou ta vlepw!!!

kai fisika mpenoun X se kati tetoia club!!! :ohmy:

εδω πηγε το σκυλο βολτα ο αντρας μου και εκει μαζευονται πολλα σκυλια για βολτα και του την επεσε μια 21χρονη ενω της ειπε οτι ειναι παντρεμενος και πηρε και την αλλη μερα και τον γιο μας μαζι, αυτη μεχρι που μενει του ειπε οτι μενει μονη της και τετοια, εχουν ξεφυγει σας λεω βλεπουν αντρα και λυσανε, ποτε δεν καταλαβα γιατι οι παντρεμενοι τις τραβανε πιο πολυ ελεος

Δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο η ηλικία,αλλά το μυαλό του καθενός,είτε είναι άντρας είτε γυναίκα.

Είναι αλήθεια πως η παιδικοτητα -πλέον-''χάνεται''απο πολύ νωρίς.Και αυτό γιατί το σεξ,οι σχέσεις και όλα τα σχετικά προβάλλονται απο παντού και κάνουν πλήση εγκεφάλου στα παιδιά.

Πηγαίνω απο τα 16 σε clubs,αρχικά με εκδηλώσεις που διοργάνωνε το σχολείο μου και αργότερα με την παρέα μου...

Δεν μπορώ να πω πως είναι τραγικά τα πράγματα.Δηλαδή,σίγουρα μέσα στο πλήθος θα υπάρχουν και περιστατικά ''κακής συμπεριφοράς'',αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι.

Οι κοπέλες που περιγράφετε πολύ πιθανόν να βρίσκονταν κάτω απο την επήρρεια ουσιών...Ο φυσιολογικός νέος πάει στο club για να διασκεδάσει,να ξεδώσει,σίγουρα να φλερτάρει αλλά όχι για να κάνει τέτοιες ακκρότητες...Εκτός και αν γέρασα τόσο :blush:

Προσωπικά,αυτό το είδος διασκέδασης δεν με συγκινεί πολύ και επιπλέον το βαρέθηκα ...

Δεν το θεωρώ ιδιαίτερα ακραίο να ''την πέφτεις'' σε κάποιον άντρα που δεν συνοδεύεται.Ε,αν το κάνεις ενώ βλέπεις πως έχει σύντροφο ,είσαι άξια της τύχης σου.Γενικότερα,στα clubs αφήνουν όλοι και όλες τους εαυτούς τους λίγο πιο ελεύθερους...Αλλά χρειάζονται κάποια όρια,κυρίως για να μην προβάλλουμε αρνητικά εμάς τους ίδιους

Αφηστε τα κοριτσια εχουμε ξεφυγειειειειει :woohoo:

Τρισευτυχισμενη μου τι λες κοπελα μου :laugh: :laugh: :laugh: φοβερο θα την αρπαζα απο το μαλλι :laugh: :laugh: και θα την εσερνα εξω!!!

Δεν μου εχει τυχει αλλα αν γινοτανε μπροστα μου θα τα εσπαγα ολα ειμαι πολυ του τσακωμου και ετσι δεν μου κουνιεται καμια :laugh: :laugh: :laugh: ενα μου βλεμα αρκει... :woohoo: :silly: :P βεβαια πλεον δεν μπορω να ασκησω το επαγγελμα αλλα τι να πω οι γυναικες εχουν χαλασει!!!Οι αντες τι να κανουν ειναι αντρες αν η αλλη παει και τριβεται????Αχ νομιζω πρεπει να περιοριστουμε στα κουτουκια πλεον :laugh: :laugh: :laugh:

Κορίτσια το χειρότερο δεν το εντοπίσατε ακόμη!Ανάμεσα στους παντρεμένους να δείτε τι γίνετε!!!!Πραγματικά δεν μπορεις να εμπιστεύεσαι κάμία μα καμία γυναίκα πλέον δεν ξέρεις απο που θα σου έρθει :ohmy: !Εδώ κουμπάρες και η μία πάει με τον άνδρα της άλλης μα κανένας φραγμός πιά!!! :huh:

Εχω μεινει! :ohmy: Φαντασου να μην ειχα δουλεψει και νυχτα! :P :laugh: :P :laugh:

Καλα και εμεις στην εποχης μας καναμε διαφορα!

Θυμαμαι οταν εκανα την τρυπα στη μυτη το τι ειχαμε ακουσει στο χωριο! :P:P :laugh: Και ειδικα ο αδελφος μου που για ενα αγορι τοτε να εχει τρυπα στη μυτη ηταν πολυ μπροστα!

Και εγω ντυνομουν έξαλα αλλα οταν έβγαινα το βραδυ! Βέβαια στην εποχη μας ηταν της μοδας τα κοντα μπλουζάκια. Ολη η κοιλιά εξω ηταν!

Στη συμπεριφορα τα πραγματα εχουν αλλάξει. Καλη η απελευθέρωση αλλα εχουμε περάσει τα ορια. Οντως δεν ξερουμε απο που θα μας ερθει.

Θυμαμαι μια φορα που ειχα παει για μπανιο με κάποιους συγγενείς.

Η κοπελα ενος παληκαριου εκανε μπανιο με στρινγκ και τόπλες. Τα πηρα στο κρανιο. Ειχαμε και μικρα παιδακια μαζι. Δεν ειμαι κατα του γυμνισμού αλλα θα μπορουσαν να σεβαστουν οτι το κλιμα ειναι οικογενειακό. Ας πηγαιναν σε μια παραλια οι δυο τους και ας εκαναν οτι ηθελαν. Κανένας ενδοιασμός!

Μαλιστα τοτε ειχα τσακωθει με τον αντρα μου γιατι του ειπα να φυγουμε και με εγραψε κανονικα. Κοριτσια δεν μπορω να σας περιγραψω τη σκηνη. Έπαιζαν κοκορομαχίες το ζευγαρι μαζι με εναν μπαμπα και το παιδι του και αυτη ειχε τα βυζια εξω! Ουτε να το θυμάμαι δε θελω!

Και τι καταλαβα! Ολοι περασανε καλα μονο εγω ημουν η πουριτανή!

Α καλα κοριτσια........

Απο τετοια τσουλια εχει βρωμισει ο τοπος!!!!!

Και οι χειροτερες ειναι στην επαρχια παιδια!!!! Επειδη δεν μπορουν να τα κανουν στα χωρια τους και στις μικρες πολεις γιατι ολοι γνωριζονται μεταξυ τους, μαζευονται ολες στην αθηνα και τα κανουν!!

Και μετα βγαζουν τις αθηναιες οτι ειναι ξεπεταγμενες απο μικρες!

Αααααχ!!!! :angry:

Τελος παντων, εγω οταν γνωρισα τον αντρα μου και αρχισαμε να βγαινουμε σε μερη που εβγαινε πριν μονος αντιμετωπισα πολλες τετοιες για χρονια!

Και το χειροτερο ηταν οτι τα εκαναν οταν κυκλοφορουσαμε μαζι. Οταν ηταν μονος τιποτα! Εξακριβωμενο αυτο κι απο αλλες πηγες!

Το βλεμματακι μου ομως ειναι μαλλον πολυ δολοφονικο και τους κοβοταν ο βηχας μαχαιρι!!!!

Τωρα απ'οταν παντρευτηκαμε αρκουνται σε κρυαδες του τυπου..."καλα ακομη χερακι χερακι περπατατε?"

Δε μασαω ομως!!!

Εχω καταληξει οτι σκανε ολοι απο τη ζηλεια τους!!!!!!

liberty81 έγραψε:

Δεν φτανει που βγηκες εξω, σε κλαμπακι(γουατ ισ δισ), εχεις και παραπονο!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

thaumatheo έγραψε:

Κορίτσια το χειρότερο δεν το εντοπίσατε ακόμη!Ανάμεσα στους παντρεμένους να δείτε τι γίνετε!!!!Πραγματικά δεν μπορεις να εμπιστεύεσαι κάμία μα καμία γυναίκα πλέον δεν ξέρεις απο που θα σου έρθει :ohmy: !Εδώ κουμπάρες και η μία πάει με τον άνδρα της άλλης μα κανένας φραγμός πιά!!! :huh:

fovero to abatar sou!!!! to exei pinaka olokliro i paidiatros mas sto iatreio tis!!!

xntou έγραψε:

liberty81 έγραψε:

Δεν φτανει που βγηκες εξω, σε κλαμπακι(γουατ ισ δισ), εχεις και παραπονο!!!! :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:169i6f40]

axaristi!!!!!!!!!!!1xaxaxaxaxaxa :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss:

cristi έγραψε:

Και οι χειροτερες ειναι στην επαρχια παιδια!!!! Επειδη δεν μπορουν να τα κανουν στα χωρια τους και στις μικρες πολεις γιατι ολοι γνωριζονται μεταξυ τους, μαζευονται ολες στην αθηνα και τα κανουν!!

Αυτο εχει μια δοση αληθειας! Ηταν ομως κατι που ευτυχως εγω δεν το ειχα οταν ηρθα στην Αθήνα. Διοτι στο χωριο ημουν ο εαυτος μου. Βεβαια οι δικοι μου μου ελεγαν πως ντύνεσαι ετσι, τι ωρα ειναι αυτη, οι αλητισες εχουν σκουλαρικι στη μυτη κτλ. Θελω να πω οτι οταν ηρθα στη Αθηνα δεν ειχα απωθημενα. Και τα ξενυχτια μου ειχα κανει, και τα μεθυσια μου κτλ. Απλα τα πραγματα ηταν πιο αγνα τοτε! Υπηρχε αυτος ο τοίχος που σε καποια θεματα έμπαινε μπροστά. Τωρα δεν υπαρχει τοιχος ειναι ολα ίσωμα! :P :laugh:

Τωρα ντύνομαι νορμαλ! Ρωτηστε και τα κοριτσια που με ξερουν! :P :laugh:

Αφου καμια φορα που βλεπω στο δρομο τιποτα κουλο μου λεει ο αντρας μου:

Άιντε εγινες μανα και ξεχασες τα δικα σου! :P :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...