Μετάβαση σε περιεχόμενο

na geniso tin ali vdomada i ochi???????

Recommended Posts

κοπελα μου εγω τον γιο μου τον γεννησα 36η εβδομαδα 2080 με καισαρικη λογο πλακουντα και ηταν μια χαρα απλα δεν τον φερναν στο δωματιο επειδη ηταν λιγος στα κιλα του, την μπεμπα μου την γεννησα 37η εβδομαδα ακριβως 2940 και ηταν και αυτη μια χαρα και την ειχα και στο δωματιο, απο την στιγμη που εισαι στον ενατο μην σε νοιαζει ολα καλα θα πανε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 121
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μαρινα μου να σου πω κι εγω μια γνωμη? και αν δες ακουσε με.

εγω καταρχας γεννησα στην 31η εβδομαδα και ξερω πολυ καλα ποσο σημαντικο ειναι για ενα μωρο να μενει οσο το δυνατον περισσοτερο στην κοιλια της μαμας του!!!

η μπεμπουλα σου μπορει τωρα να ειναι 2200 αλλα μπορει σε μια μονο εβδομαδα να παρει αρκετο παραπανο βαρος που θα της ειναι πολυ χρησιμο οταν γεννηθει με το καλο.

ενα μωρο που γεννιεται πριν την 37η εβδομαδα ειναι προωρο και αντιμετωπιζει αρκετα(εξετασεις,γιατρους,ξανα εξετασεις)γιατι να μπει σε αυτην την διαδικασια εφοσον μπορει να γεννηθει φυσιολογικα και στην ωρα της??

ο γιατρος λεει οτι θα τρεφεται εξω!!! και εγω σου λεω οτι καλυτερη τροφη παιρνει μεσα στην μητρα της μανουλας!!!!!

μπορει να ειναι καλυτερη μητρα μια ενδεχομενη θερμοκοιτιδα?

εμενα γεννηθηκε 1250 και εμεινε 1 μηνα στην θερμοκοιτιδα(δεν ειχε προβλημα υγειας)για να παρει μονο 1 κιλο (μου τον εδωσαν 2040)

σκεψου το καλα καλη μου μαρινα.δεν θελω με τιποτα να σε αγχωσω περισσοτερο αλλα αν ειναι να γεννησεις με προγραμματισμενο ραντεβου γιατι αν θυμαμαι καλα εχεις θεμα με την δουλεια του αντρα σου καντο μετα την 37η εβδομαδα

marianda efcharisto gia to email sou,

diladi les an i mikri den vgi perisotero apo 2200 na bi gia thermokitida?? popo ola afta re marianda tora mono stin idea me trelenone. oli mera simera ime etsi.. chalia milame

κοιτα η θερμοκοιτιδα χρειαζεται σε ορισμενες περιπτωσεις, αν γεννησεις στην 37η εβδομαδα και το μωρακι σου ειναι 2400 δεν νομιζω να χρειαστει κατι, και θερμοκοιτιδα να χρειαστει μην φοβασαι μια μερα θα ειναι εμενα ο γιος μου μπηκε την πρωτη μερα προληπτικα ουτε οξυγονο χρειαστηκε ουτε τιποτα και απο την αλλη μερα ηταν στο πυρεξακι του απλα τον κρατησαν στη μαναδα γιατι ηταν 2080 και ετσι κατεβαινα εγω και τον ταιζα και τον πηρα μαζι οταν φυγαμε, βεβαια το καλυτερο ειναι να παρεις αλλη μια εβδομαδα καλο θα κανει στο παιδι σου, παντως σε εσενα το μονο προβλημα ειναι το βαρος οποτε σου ευχομαι να παρει το μωρακι και αλλο βαρος συντομα, παντως στην εβδομαδα που εισαι το παιδι ειναι ενταξει, αλλα ειναι βλακεια να στο κρατησουν στην μοναδα και να μην στο φερνουν στο δωματιο μονο και μονο επειδη θα ειναι πιο αδυνατο; αφου μπορεις να το παρατηνεις λιγο, γιατι ενταξυ μπορει να μην ειχε τιποτα ο μικρος αλλα εχει αλλη χαρη να εχεις το μωρο στο δωματιο, ευτιχως το εζησα με την μικρη!!

ach marianda mou makari na matho tin pempti pos pire varos i mikri mas. pragmatika sou to leo trelenome apo chtes.. psichologika milame epese para para polli ke fowame an gia ena lepto den tin akouso mesa mou. fowame pos ta kila pou den leei na vali tis kanune kako... milame sketo anchons.. pantos ke ego thelo na elpiso pos efoson gennithi na min chriasti idiki frontida giati to fowame afto poli, para poli. niotho ke tipsis gia kapion logo. san na fteo ego se kati. alla makari na echis dikeo, makari. pou les pos efoson gennithi stin 37 vdomada ke echi kapia kilakia na min chriasti na tin echo makria mou.. makari marianda mou .. ola afta omos ta erotimata tora me trelenone entelos

μηπως υπαρχει προβλημα με τον ομφαλιο λωρο και δε τρεφεται το παιδι σωστα??

εμενα ο γιατρος μου με ειχε στειλει να κανω μια εξεταση doppler

για να δουμε τη ροη του αιματος μεσα στο λωρο

μπορει ο λωρος σου να εχει αρχισει να ωριμαζει πολυ και να υπολειτουργει

σε αυτη τη περιπτωση θα πρεπει να στη παρει νωριτερα

εγω γεννησα στην 35 εβδομαδα και δε μου την εβαλαν θερμοκοιτιδα

μπορει να μη χρειαστει και η δικια σου

gia sou efi mou ke chilia efcharisto pou pires chrono na mou stilis email. me kathisichase pou gennises stin 35 bdomada ke den chriastike thermokitida. poso gennises tote omos?

kita to doppler to ekana stin 33 vdomada ke ola diksane mia chara.. an den aparnume kati anaferi pali gia doppler stis eksetasis pou mu edose chtes o giatros tou iaso. ektos apo kardiotokografima kaname ke ipericho anaptiksis chtes sto iaso. ke eki anaferi palli kati metrisis gia doppler. pantos ola dichnune mia chara. ke to doppler pou ekana stin 33 vdomada ke chtes me ton giatro tou iaso ston ipericho den vrike kati anisichitiko. mu pe aplos pos prokite gia ena fisiologiki mikrokamomeno moraki... iparchi periptosi na min idane kati??? den nomizo, to apokliio.den iparchi periptosi i mikri apolos na min ine lemargi?? i na ta vazi pio arga ke ochi toso polla? thelo na po pos afto ine toso anisichitiko?

Tha symfwnhsw me ta perisotera koritsia! Kalytera na pareis kai

thn gnwmh enos allou giatrou.Kati mou vromaei me ayton pou exeis

twra.

Thn dikia mou mpempa thn vgazane apo thn arxh mikroula.Kai esy

synexistike kai mexri to telos.Ston evdomo htan 900gr,peripou

kai me piasane odynes toketou me apotelesma na mou valoune enesoules

me kortizonh gia na orimasoun ta pneymonakia tou mwrou. Apofasisame

na kanoume kaisarikh gia na mhn thn zorisoume poly stis 38 kai 5.

Tote o yperixos thn evgaze 2200.Mou eipan pws mallon tha xreiastei

thermokitida.H mikrh gennhthike 2190 kai 46cm kai me

tyligmeno ton loro 5 fores gyrw apo ton laimo ths.Aytos htan kai o logos pou den epairne kila toso kairo mou eipan.Den xreiastike omws

oute thermokitida oute tipota.Malista se mia vdomada mesa fygame me parapanw kila apo to nosokomeio.

Skepsou to kala prin kaneis kati.Eyxomai na pareis thn swsth apofash! :kiss:

τι να σου πω???

οι γιατροι ξερουν καλυτερα

αν το μωρο σου απο την αρχη ηταν μικροκαμωμενο τοτε ολα καλα

εγω δε θα ανησυχουσα

αν ομως σταματησε ξαφνικα να παιρνει βαρος, εκει θα προβληματιζομουν

εγω γεννησα νωριτερα λογω συσπασεων

η μικρη ομως ηταν ηδη 2800

εκανα ομως κορτιζονες για να αναπτυχθουν τα πνευμονακια της

ειχα και εγω μεγαλη αγωνια γιατι στο τσακ με προλαβανε να μη γεννησω στη 33 εβδομαδα

καταλαβαινω τις αγωνιες σου

αλλα να συζητησεις ολους τους προβληματισμους σου με το γιατρο σου.

απο την αλλη...την επομενη εβδομαδα θα εισαι στη 38 αρα δεν ειναι νωρις

lenaki chilia efcharisto gia to email sou..logika den fenete se ipericho pou kanune sta nosokomia an ine tiligmenos o ofalios loros? na fowame ke gia afto tora? den ine epikindino an simveni kati tetio? alla afto den mou to pe o giatros mu..i evdomada pu ine na geniso tin theoris ok. diladi 37+2?? ti allo na kano pera apo to na tou echo ebistoni?

marina μην ανχωνεσαι κοπελα μου μια χαρα ειναι 37η εβδομαδα καλε σταματα, το μονο θεμα που εχω ειναι κατα ποσο ο γιατρος θελει να γεννησεις νωρις λογο των διακοπων του γιατι απο αυτα που σου εχει πει δεν βρισκω λογο να το κανει αφου ολα ειναι καλα και ο πλακουντας σου και τα αμνιακα υγρα, απλα αν κανεις καισαρικη να ξερεις και το δευτερο παιδι ετσι θα το κανεις, εκει εχω μονο της αμφιβολιες μου, κατα τα αλλα σταματα να ανχωνεσαι το μωρακι σου ειναι σε ολα καλα και εσυ εισαι στον ενατο μηνα.

marianda,

diladi apo vdomada kalla ime les?? na min to fowame afto etsi? ola pantos dichnune ok stis eksetasis tis mikris pera apo ta kila tis... les diladi na min anisicho e??? ke ego sinechizo omos me tous fowus mou. ola sto mialo mou girizune me apories

marinakari έγραψε:

lenaki chilia efcharisto gia to email sou..logika den fenete se ipericho pou kanune sta nosokomia an ine tiligmenos o ofalios loros? na fowame ke gia afto tora? den ine epikindino an simveni kati tetio? alla afto den mou to pe o giatros mu..i evdomada pu ine na geniso tin theoris ok. diladi 37+2?? ti allo na kano pera apo to na tou echo ebistoni?

Den hthela na se tromokrathsw me ayto pou sou eipa..sorry :unsure:

Se emena den fainotan an kai ton teleytaio mhna ekana 3 fores thn

evdomada Doppler.Kai egw ayto anarwtiomoun!

Egw tha elega na kaneis kai allou enan yperixo kai an einai ola ok

toe na perimeneis na mpeis kai sthn 38. Mhn anhsyxeis!

Tha symfwnhsw me thn Marianda me ola ayta pou leei! :kiss:

οχι κοριτσακι μου ακομα και για τους γιατρους 37η εβδομαδα σταματα να θεωρειτε προωρο ενα παιδι ειναι η εβδομαδα που μπορεις να γεννησεις ανετα και απο ιατρικη αποψη, ασχετα αν και εχουν γεννηθει παιδια και πιο νωρις μια χαρα απλα ιατρικα θεωρουνταν προωρα, και κοιτα μην εχεις ανχος, το ξερεις οτι το ανχος μπορει να μειωσει τα αμνιακα υγρα; γιαυτο χαλαρωσε το μωρακι σου 37η εβδομαδα θα ειναι μια χαρα και που ξερεις μπορει να ειναι και πολυ παραπανω απο οτι νομιζεις, σε μια εβδομαδα παιρνουν αρκετα, οχι ανχος ομως ειναι οτι χειροτερο κανε σκεψεις οτι θα το γνωρισεις επιτελους θα το κρατησεις στην αγκαλια σου και τετοια, μην ανυσηχεις καρδια μου θα δεις ολα καλα θα πανε

se efcharisto marianda mou para poli,

me iremis:) alla an boris diawase to email tis lenaki... allo kenurgio anchos.. pu leei pos to moraki to diko tis tilichte me ton omf. loro pente fores.... afto diladi i giatri den to vlepune.. allo toso tora na fowame les?? simera den ksero an vro tropo na kimitho.. ime sta mavra mu chalia

lenaki esi pou ekanes to doppler.. ego iaso pu lene (den ksero vevea) oti echi ta pio sichrona michanimata.. gia afto ke pistewa pos ime se kalla cheria ke iremousa.. den fenete diladi apo ipericho kati tetio??? ala ke pali i dikia sou mia charoula den itane??? tora me tromakses allo toso milame choris na ftes kopela mou, aplos tora fowame ke gia afto...

βρε μαρινακιο ομφαλιος λωρος μπορει να τυλιχτει ανα πασα ωρα και στιγμη ακομα και λιγο πριν πας να γεννησεις αν σκεφτομασταν ολες ετσι θα ειχαμε τρελαθει, ηρεμησε κουκλα μου και για να σε καθυσηχασω υπηρχε μαμα στις αυγουστομανουλες που ειχε τυλιγμενο ομφαλιο λωρο και το παρακολουθουσαν και γεννησε στην ωρα της οπως και το αντιθετο βεβαια αν καθεσαι και ανχωνεσαι με οτι ακους θα επρεπε να εισαι με εναν υπερυχο στο χερι συνεχεια, ειπαμε ηρεμια αλλιως εσυ κανεις κακο στο μωρακι οσο κουνιεται δεν εχεις να φοβασαι τιποτα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΝΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΛΕ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ, εγω που στην εγκυμοσυνη ειχα ψηλα τα λευκα μου και ημουν 33η εβδομαδα και αν δεν πεφτανε θα εμπαινα να γεννησω ξερεις τι εκανα απο το ανχος μου; τελικα πεσαν τα λευκα αλλα επεσε και το αμνιακο υγρο απο το ανχος και μου ειπε η γυναικολογος ξαπλα και ΟΧΙ ΑΝΧΟΣ και τελικα ξανανεβηκαν, βγαλε τις κακες σκεψεις απο το μυαλο σου πηγαινε για καφε τωρα που προλαβαινεις με τον αντρουλη σου, καθηστε αγκαλιτσα γιατι μετα θα τρεχεις με το μωρο και θα εισαστε τρεις!!!

ach re marianda makari na imuna san esena... ime moni mou se oli afti tin fasi ke mu ine ola pio diskola.. to mialo mu thelo den thelo eki pai.. tin mikri pantos tin niotho sinechia mesa mu eftichos.. alla an borusan kathe mera na icha enan ipericho mazi mou den tha elega ochi:) ara efoson mia gnosti sou to epathe me ton omf. loro ke to gnorizane, simeni pos to vlepune afto i giatri etsi?? giati to lenaki me anchose tora allo toso... tin pempti na bis mesa sto forum na su po ti apofasisame me ton giatro... sou chrostao tin enimerosi giati ta email sou ine kathisichastika...ine kapos san na mu ta leei afta ta logia i mama mou pou tin echo makria mou distichos:( alla afou ise esi esiodoksi gia ola afta, den prepi na ime ke ego??? echis ta chilia dikea

γεννα κοριτσι μου την αλλη βδομαδα γτ δεν το βγαζεις το μηνα απο το πολυ αγχος!!!!

χαλαρωσε λιγο γτ στο τελος θα σε πιασουν κ οδυνες απο το στρες σου!!!

ρε μαρινακι ολα πηγανε κ πανε καλα μεχρι τωρα ,γτ τετοια φοβία?μου φενεται οτι σε τρομοκρατησε ο γιατρος σου αθελα του....παρτον τηλ κ μιλησε του κ θα δεις οτι θα σε καθυσηχασει!!!!!!!!!

απο τη στιγμη που μπηκες στο μηνα σου μη φοβασαι ολα καλα θα πανε οποια βδομαδα κ να γεννησεις...

εδω γεννησε κοπελα διδυμα 26 εβδομαδων κ ολα πηγαν καλά!!!

μαρινακι οτι θελησεις εδω ειμαι και βεβαια οταν γεννησεις μετα μην ξεχασεις να μας ενημερωσεις ε; αληθεια αθηνα εισαι;

καλημέρα κορίτσακι!

προτείνω λύση:1.κλείσε το υπολογιστή

2.ηρέμησε

3.χαιδεψε την κοιλίτσα σου

4.προετοιμάσου για τον τοκετό(όποτε και να έρθει)

5.ονειρέψου την μπέμπα σου

6.και άκου τον γιατρό , τον ειδικόπου σε παρακολουθεί και σε ξέρει πιο καλά και από τον καθένα μας

και last but not least

αν οι γιατροί κοιτούσανε μόνο το συμφέρον τους αναρωτιέμαι τα μπεμπάκια που γεννιούνται χριστούγεννα,πρωτοχρονιά,πάσχα , δεκαπεντάυγουστο κλπ κλπ έχουν μέσον μάλλον..!!!!!!

ageladaki έγραψε:

καλημέρα κορίτσακι!

προτείνω λύση:1.κλείσε το υπολογιστή

2.ηρέμησε

3.χαιδεψε την κοιλίτσα σου

4.προετοιμάσου για τον τοκετό(όποτε και να έρθει)

5.ονειρέψου την μπέμπα σου

6.και άκου τον γιατρό , τον ειδικόπου σε παρακολουθεί και σε ξέρει πιο καλά και από τον καθένα μας

και last but not least

αν οι γιατροί κοιτούσανε μόνο το συμφέρον τους αναρωτιέμαι τα μπεμπάκια που γεννιούνται χριστούγεννα,πρωτοχρονιά,πάσχα , δεκαπεντάυγουστο κλπ κλπ έχουν μέσον μάλλον..!!!!!!

Ageladaki, συμφωνώ με αυτά που γράφεις στη Μαρίνα μας, αλλά να πω κάτι για το τελευταίο σχόλιο. Δεν είπαμε πως όλοι οι γιατροί έχουν αυτήν την τακτική, ούτε πως όλοι οι γιατροί δεν την έχουν!

Καλώς ή κακώς, κάποιοι προτιμούν για χ λόγους να προγραμματίζουν καισαρικές κι αυτό είναι μια πραγματικότητα... αλλά και πολλοί άλλοι εξαντλούν όλα τα περιθώρια πριν να πάνε τελικά σε καισαρική. Και παραδείγματα υπάρχουν πολλά - και από τη μία κατηγορία και από την άλλη. Και αυτή η κατηγοριοποίηση δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλοί γιατροί ή όχι ή με το πόσο καλά μας προσέχουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μην συγχέουμε τα πράγματα...

Μαρίνα μου, όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου.. προσπάθησε να'σαι ήρεμη, γιατί ότι αισθάνεσαι εσύ, αισθάνεται και η μπεμπούλα. Μη σου βγει μες τα νεύρα και το άγχος!! ;):)

Φιλάκια πολλά και θα περιμένουμε με αγωνία τα αυριανά σου νέα! :)

crazy se efcharisto gia to emai sou,

poli giatri kanune oti thelune, ke ego afto fowame.. aplos tora den echo polles epiloges para ton ebistefto.. i alithia ine oti mu vgazi kiolas mia ebistosini epidi ton echo ke 6 chronia kapos ton gnorisa.. to mono pou me apascholi ine na vgi i beba mas me to kallo ke as gini oti pi o giatos mou. pragmatika kurastika me ola afta ke stenachorieme para poli

Μαρίνα μου, μη στεναχωριέσαι κορίτσι μου.. όλα καλά θα πάνε! Σε λίγες μέρες θα κρατάς το μπουμπουκάκι σου αγκαλιά!! Αυτό να σκέφτεσαι! :) :)

Απόλαυσε τις τελευταίες μέρες που θα την έχεις μέσα σου και μετά θα'χεις άλλα να σε απασχολούν! Πάνες, γάλατα, θηλασμός, ξενύχτια κλπ κλπ! :P:)

Όλα καλά θα πάνε! Φιλάκια! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
    • Πω βρε κορίτσι μου έχετε πολλά κλάματα είναι η αλήθεια μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία για όλους σας  Ίσως σου πει να συνεχίσεις το σιρόπι ή μπορεί να σου δώσει και τίποτα άλλο για να τον βοηθάει σίγουρα θα περάσει αυτό απλά θέλει υπομονή και την σωστή αγωγή  γενικά η παλινδρόμηση είναι συχνό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα  όταν μιλήσεις με γιατρό πες μας τι σου είπε 
    • Καλημέρα κορίτσια !  το θέμα δουλειά είναι λίγο μπερδεμένα για εμάς τις γυναίκες γιατί ξέρω πως και να είσαι όλη μέρα σπίτι με ένα παιδί και να μην έχεις βοήθεια δεν ειναι εύκολο.. εγώ η βοήθεια που έχω είναι μικρή πάει ανάλογα με το πρόγραμμα της πεθεράς μου αν δεν δουλεύει εκείνη τη μέρα  Μικρές διαφορές έχουν τα γραμμάρια που πήραν τα μωράκια μας και όλοι οι γιατροί είπε πως είναι εντάξει άσχετα που εμείς θέλαν πάρα πάνω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...