Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χρόνια μου πολλά...

Recommended Posts

ΑΡΕ ΑΤΙΜΟΥΛΙ....δεν εχει σημερα ατάκα...δεν μου ρχεται!!!! :)

Θα κανεις τιποτα για τα γενέθλια??

Για ουρολοίμωξη υποψιάζομαι κι εγώ

αλλά κάνω τον Αλέκο...!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ποσο χρονών είσαι μαρή που γέρασες??? :)

το 81 δίπλα απο το liberty ειναι η χρονια που

γεννήθηκες???

αν πεις ναι θα φάς ΦΑΠΑ στο λέω!!!!!!!χαχαχαχα

Ακους εκει γέρασες...εσύ ξεκούτιανες πριν γεράσεις

Αν νομίζεις ότι πηρα πολυ θάρρος (το παθαινω αυτο) στο

πείραγμα...χώσε μου ένα μπινελίκι και θα επανέλθω!!!

Μη μασας... :S

:kiss:

ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 100!!! :)

Χρονια πολλααααα και καλαααααα!Οτι επιθυμεις να παθεις και φερε και καμια τουρτα απο εδω :P ολη την τουρτα οχι ενα κομματι ε? :laugh: :laugh: Καλα να περασειςς :kiss::kiss:

Κοριτσακι χρονια πολλα κ απο μενα κ πανω απ'ολα ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!!!!Μη στεναχωριεσαι αν ετυχε να σε ξεχασουν σημερα,αυτο δε σημαινει πως δε σε αγαπανε!!!Οταν το θυμηθουν θα στεναχωρεθουν κ οι ιδιοι πολυ..το εχω παθει :blush: !Σου ευχομαι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ :kiss::kiss::kiss::kiss:

να τα εκατοστησεις κοριτσακι μου να σε χαιρονται...υγεια αγαπη και ευτυχια να σε ακολουθουν σε ολη την ζωη σου!!!!!

:kiss::kiss::kiss:

τοξοτακι ε?????? και γω τοξοτης στις 20/12 :):):)

Σου εύχομαι χρόνια πολλά κ οτι επιθυμείς να σου φερει 2010!!Εγω πάντως όταν βλέπω οτι ξεχνάνε τα γενέθλιά μου φροντίζω να τους το υπενθυμίζω..συνήθως η μαμά μου το ξεχνάει..γκρρρ...

κοριτσια μου χιλια ευχαριστώ...οτι και να πω λίγο θα είναι..με συγκινήσατε...βασούλα και μενα με ξεχναει η μαμα μου...ασεεε

ζαχαρενια το γουσταρω οπως μιλας...αληθεια...την εριξες την ατακα τελικα που λυθηκα...τα κατάφερες..κατρινα χιλια ευχαριστώ...κονστανς γερά..όλα καλα θα πάνε....δεν μασαμε εμείς// ;) rose ελα...σου κράτησα τουρτα..black forest κιόλας...και σε ολες σας με συγκινήσατε.......αλήθεια...φιλοσοφο με λέτε ε?τωρα θα δειτε θεματαααααααααααα χαχαχα :lol: μονο για σεξ θα μιλαω :lol:

liberty xronia sou polla kalh mou!mhn anhsuxeis den eisai h monh pou ksexnane!kai mena h manoula mou me ksexnaei panta!sou euxomai na eisai poluxronh,mono eutuxies proswpikes na exeis,epituxies epaggelmatikes,ugeia,agaph kai polla polla xamogela sth zwh sou!kai fusika oti allo epi8umeis euxomai suntoma na sou sumvei!!!

dalia μου σκασε ενα φιλί στη φάτσα που έχεις στη φωτό...φοβερό μουτράκι...τον έχεις συμπεθεριάσει?αν οχι τον παίρνουμε εμείς στο μελλοντικό κοριτσάκι,αν κάνω.. :silly:

liberty81 ευχαριστω που με σκεφτηκες και κρατησες τουρτισα..μιαμ μιαμ και ειναι black forest ε?μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: και λογω του πυρετου εχω μερες να φαω γλυκακι!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...