Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΠΟΡΙΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

KATARXHN EYXOMAI NA EIXATE KAI NA EXETE ENA POLY OMORFO KALOKAIRI KAI ME TO POLYPO8HTO + SINTOMA!! :kiss: :kiss: :kiss:

EXO MIA APORIA:huh: :huh: :huh:

PERIMENA THN AKATANOMASTH SHMERA KAI ENW APO TO APOGEYMA EIXA TOYS KA8IERWMENOUS PONOUS STHN MESH KAI XAMHLA STHN KOILIA .... APOGOHTEYSH EGO!!!!:( :( :( :(

ALLA TO PERIERGO EINAI OTI TO AIMA EINAI ARAIO KAI EXW POLLA YGRA!!

TI SYMBAINEI?? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Y.G. TELEYTAIA PERIODOS 29-7 KAI EPAFES STIS 16-8 KAI 19-8

Δημοσίευση

angelina μου γεια σου! δυστυχως δε μπορω να σε διαφωτισω,μα νομιζω πως ΟΛΑ παιζουν!!πιθανον και να επεσες σε γονιμες (η νυφη μου συνελαβε την 22η μερα του κυκλου!) πιθανον και τα συμπτωματα να ειναι ευοιωνα...!!:cheer: καλυτερα ομως να κανεις λιγακι υπομονη,για να μαθεις. μεσα απ τη καρδια μου ευχομαι να συμβαινει αυτο που τοσο λαχταρας!!:kiss:

Δημοσίευση

angelina μου γεια σου! δυστυχως δε μπορω να σε διαφωτισω,μα νομιζω πως ΟΛΑ παιζουν!!πιθανον και να επεσες σε γονιμες (η νυφη μου συνελαβε την 22η μερα του κυκλου!) πιθανον και τα συμπτωματα να ειναι ευοιωνα...!!:cheer: καλυτερα ομως να κανεις λιγακι υπομονη,για να μαθεις. μεσα απ τη καρδια μου ευχομαι να συμβαινει αυτο που τοσο λαχταρας!!:kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Δημοσίευση

ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Αν δεις οτι συνεχιζεις σε αυτο το ρυθμο με το αιμα μια βολτα στον γιατρος να δεις τι γινετε.:)

Δημοσίευση

Αν δεις οτι συνεχιζεις σε αυτο το ρυθμο με το αιμα μια βολτα στον γιατρος να δεις τι γινετε.:)

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.