Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΡΙΠΠΗ Α (Η1Ν1)

Recommended Posts

Σε υχαριστω για την απαντηση σου...και εχουμε την ιδια αποψη.

Φενια επειδη το εψαξα πολυ το θεμα ο συζηγος εκανε το εμβολιο Η1Ν1 μιας που ερχετε σε επαφη με πολλους φανταρους κ εχουν αρρωστησει ολοι....δεν προστατευομαστε εμεις αλλα κατι ειναι κ αυτο...εγω κ ο γιος μου 20 μηνων καναμε το απλο αντιγριπικο κ αν μας προτεινει ο παιδιατρος μας κ το Η1Ν1 θα το κανω...δεν βαζω σε κινδυνο την ζωη του γιου μου διοτι εδω ειναι ελλαδα κ φοβαμαι πολυ τα νοσοκομειο....μην γελασεις μαζι μου αλλα αυτο ειναι το αιωνιο αγχος μου..εχω δουλεψεις σε μεγαλη φαρμακοβιομηχανια εδω στην Αθηνα κ δεν εμπιστευομαι τιποτε πια...ελπιζω στις εντατικες να υπαρχουν γιατροι που να γνωριζουν το θεμα και οχι να κανουν στην τυχη....

αν αρρωστησω εγω θα μπω π.χ. στην εντατικη αλλα δεν με ενδιαφερει...μονο ο γιος μου με νοιαζει γιατι το πρωτο πραγμα που κανουν εδω στην ελλαδα ειναι να σε πετανε εξω απο το δωματιο της αιμοληψιας ή εξεταστηριου και καθεσαι εξω κ ακους το μωρο σου να σπαραζει...και μετα βγαινει ενας ειδικευομενος κ σου παταει κ ενα περιεργο του τυπου...''παρτε το κακομαθημενος σας γιατι κλαιει....''αυτα φοβαμαι....κ γενικοτερα τρελαινομε...ελπιζω να παρουμε καποια στιγμη την μεταθεση για εξωτερικο κ να μην αγχωνομαι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φενια κανονες υγιεινης τους τηρουμε απο την ημερα που ημουν εγκυος και ολοι με λενε υστερικη...να σημειωσω οτι ο γιος μου εχει κολλησει ιωση 2 φορες με λιγο μπουκωμα...προσεχω παρα πολυ...καθε μερα παμε βολτα αλλα ποτε σε κλειστους χωρους.

Γνωριζω οτι το απλο εποχικο εχει στελεχος Η1Ν1 αλλα 10% δηλαδη τιποτα.Δεν με αγχωνει η γριπη αλλα το νοσοκομειο εδω....τελοσπαντων ελπιζω να μας βοηθησει πανω απο ολα ο θεος κ να μην νοσησουμε βαρια....μπορει να την εχουμε περασει κιολας.

βρε κοριτσια αγχωνομαι....δεν το κρυβω....φοβαμαι...και μετα απο αυτα που εχω περασει δεν εχω εμπιστοσυνη σε τιποτα....ασυζητητη αν χρειαστω κατι το παω ΙΑΣΩ να φανταστειτε οτι οσες εξετασεις χρειαστηκε (λογω αλλεργιας τις εχω κανει εκει...τελοσπαντων ελπιζω να πανε σε ολες μας ολα καλα...σας ευχαριστω κοριτια....θα με φαει το αγχος το ξερω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...