Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η σεξουαλική μας ταυτότητα...

Recommended Posts

manoula3 έγραψε:

πραγματικα ειναι αμφιλεγομενο το θεμα σου,αλλα θα πω τη γνωμη μου!! :)

οχι απλα δεν πρεπει να γινονται γονεις,ουτε καν να υφισταται σχεση ομοφυλοφιλικη...μας βλεπει ο θεος...ελεος :dry:

πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια στις σχεσεις των ανθρωπων...

ενταξει δεν εχω τιποτα εγω με τους ομοφυλοφιμους,αλλα νομιζω ειναι αμαρτια κατι τετοιο...

κ το οτι εχουν αρχισει κ παντρευονται μου τη σπαει....

και αυτη που βγαινει κ λεει συνεχεια για τους ομοφυλοφιλους μου ρχεται να τη δειρω.... :angry:

ενταξει ανθρωποι ειναι κ αυτοι κ εχουν δικαιωματα...αλλα για καποια απ'τα δικαιωματα που ζητανε θα ερθουν αντιμετωποι με τον θεο... :blush:

τα εχουμε ισοπεδωσει ολα...θα καουμε στην κολαση κ θ'αναρωτιομαστε γιατι.... :unsure:

αυτα...ξερω μπορει να με κραξετε,αλλα ετσι πιστευω!!

μην πεσετε ολες πανω μου ε??? :S:S

α κ μη με μαλωσετε γιατι στεναχωριεμαι ευκολα!! :woohoo: :woohoo: :silly:

για να μην ξαναγράφω τα ίδια, συμφωνώ πάνω-κάτω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε κορίτσια ..μην τρελαθούμε τελείως ..εγώ τα ζω κάθε μέρα σαν εκπαιδευτικός.Εδώ τρομάζουν να αναπτυχθούν ΄΄φυσιολογικά΄΄ παιδιά σε νορμάλ οικογένειες..και θα μεγαλώσουν σε οικογένειες ομοφιλόφιλων;

τι πρότυπα θα χουν αυτα τα παιδιά;;

Κορίτσια επιμένω...Γιατί να μην μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά των ομοφυλόφιλων;Δηλαδή,τα παιδιά των straight ,ξέρουν τι κάνουν οι γονείς στο κρεβάτι τους;;;Γιατι των gay θα πρέπει να ξέρουν δηλαδή;;

Ξέρω ζευγάρι λεσβιών που έχουν παιδάκι.Είναι μια χαρά οι κοπέλες.Καθόλου προκλητικές.Το παιδάκι είναι 3,5 ετών,εγώ του μίλησα μια φορά είναι πανέξυπνο,ωριμότατο...Δεν πίστευα αυτά που άκουγα!!!Έλεγα αποκλείεται να τα λέει ένα τόσο μικρό παιδί.Ας σταματήσουμε λοιπόν να είμαστε τόσο μα τόσο προκατηλημένοι!!!

ΟΙ σεξουαλικές προτιμήσεις δεν καθορίζουν το τί γονιός είσαι!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ... ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΤΟ "ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ"...

ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ: ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΥΠΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΕΝΟΟΥΜΕ, ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ "ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ" ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΤΕΡΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΜΒΡΥΟ ΑΠΟ 2 ΩΑΡΙΑ Ή 2 ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΜΟ... ΑΚΟΜΑ!)

ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ, ΜΕΡΙΚΑ... ΕΤΡΟΦΥΛΑ (ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗΣ) ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗΣ...) ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ...

ΣΤΙΣ 2 ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ "ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ", ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ...

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΤΑ "ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ" ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΑΘΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΗΝΥΘΙΖΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ "ΣΧΕΣΕΙΣ" ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ: ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 1 ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... ΘΑ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ...

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 1 ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ:

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΥΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ... ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ, ΤΗΝ ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ!!!

ΘΕΩΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΕΙΛΗΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΦΙΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΣΗΝΥΘΩΣ Η ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ... ΤΗΝ ΕΤΕΡΟΦΥΛΙΑ!!!

ΤΕΛΟΣ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ, ΟΧΙ ΑΚΡΑΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ...

ΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ-ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΕΤΡΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ (ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ...) ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΓΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚ' ΓΕΝΕΤΗΣ, ΕΛΑΦΡΑ ΙΣΩΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΗΝΥΘΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΦΥΣΗ... ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!

ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΗΔΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ (Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ), ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ...

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ...

ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ, ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ Ή ΑΝΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ...

Α! ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΟΝΕΙΚΑ Ή ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Ή ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ...

ΤΟ ΚΑΘ' ΕΙΚΟΝΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΩΣ ΕΔΩ!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ;)

ΑΝΤΕ, ΟΡΜΑΤΕ ΤΩΡΑ... :silly:

exeis kanei paragrafoys kai den inai koyrastika katholoy ,isa isa poly eykolodiabasta . ;)

shmfwnw ...to mono poy den katalaba htan poy kolaei h klonopoihsh !! :blink: :silly: :laugh:

opos eipa kai parapanw kanenas den tha mas rwthsei an tha teknopoihsei ....kai einai ikanotatoi na teknopoihsoyn me fisikes methodoys h kai me kapoia parembash nomimh .

oloi exoyme apopsh gia ta panta ..kai egw mporei na blepw mia gnosth moy oti den kanei gia mana ...den mporw omos na pw oti apagoreyete na kanei paidia ....einai ypokimeniko ....einai dikeoma thn anafereto oso antitheth kai na eimai egw poy blepw oti den kanei h den tha megalosei swsta to paidi h ......

kritikh oloi mporoyme na kanoyme .....na doyme kai thn alh pleyra ,na erthoyme sthn thesh ths ,na katanoisoyme kai na dektoyme ....ayto einai poly diskolo thelei skepsh kai simponia ........

osoys omo kserw einai apo kathimerines oikogenies poy den exoyn tipota ma tipota periergo kai megalosame parea sthn idia gitonia .einai prikismena miala poy spoydasan kai exoyn karieres .einai fysiologika atoma opos kai emeis .kanoyme akoma parea an kai o rithmos ths zwhs mas exei apomakrinei ligo .einai filoi poy agapaw kai thelv na einai kala .den m endiaferei ti protimane sto krebati toys oyte kai ekinoi endiaferonte ti kanw sto diko moy .

δεν τους κατακρινωωωω και αυτο γιατι περσυ το καλοκαιρι γνωρισα ενα ζευγαρι αντρων που ηταν εξω καρδια μεσα σε μια παρεα 20 ατομων κολλησα μαζι τους και γελασαμε τρομερα το ενα παιδι ηταν απο κυπρο ,την συζητηση που καναμε και τον χαβαλε δεν ειχα ουτε με την καλυτερη μου φιλη...

το τι κανει κανεις στο κρεβατι του ειναι δικαιωμα του...

εχετε δει ομοφυλοφιλο ζευγαρι στο δρομο να χαμουρευεται εγω οχι .....

εχω δει ομως πολλα ετεροφυλλα ζευγαρια που μονο στην διεισδυση δεν εχουν φτασει..

οποτε ναι στηριζω τον γαμο τουσ και ναι στηριζω τεκνοποιησει ή υιοθεσια γιατι σιγουρα αυτα τα παιδια θα παρουν απεραντη αγαπη και σωστα εφοδια...

εχοντας παλια αρκετους φιλους gay και κρινοντας οτι η συμπεριφορα τους ειναι πολυ μα πολυ ανωτερη απο των strairht,θα συμφωνησω με την ευη

οτι ειναι πολυ πιο αξιοπρεπη ζευγαρια απο τα ετεροφυλοφιλα.

ειλικρινα εχω βαρεθει να βλεπω να χαμουρευονται στον δρομο λες και δεν θα ξαναβρεθουν απαπαπα και μεις αγαπησαμε ετσι δεν καναμε χαχαχα

τωρα περα απο την πλακα...η υιοθεσια για μενα δεν νομιζω οτι ευσταθει σε ενα τετοιο ζευγαρι ασχετα αν πληρει προυποθεσεις,ασχετα ποσο καλοι ειναι,ασχετα απο πολλα καλα....

και αυτο γιατι ακομη και αν δεν ξερει ενα παιδι τι κανουμε στο κρεβατι μας καποια στιγμη στην μετεπειτα ζωη του το καταλαβαινει...και τοτε τι γινεται?

τι του εξηγεις?

το φυσιολογικο ειναι το αρσενικο με το θυληκο...το παιδι αυτο τι φυσιολογικο προτυπο θα παρει? και δεν μιλαω για την αγωγη και τις αρχες,μιλαω για την σεξουαλικη ταυτοτητα.

οταν θα φτασει στην ηλικια που θα ανακαλυπτει την ταυτοτιτα του τι θα γινει? δεν θα υπαρχει κινδυνος να μιμιθει τους 'γονεις' του οπως συνηθως κανουμε ολα τα παιδια???

εδω υπαρχουν οικογενειες με ενδοοικογενειακη βια και τα παιδια μεγαλωνοντας την μιμουνται.ετσι και σε μια τετοια οικογενεια η οποια εχει κατι αφυσικο μεσα της θα δωσει κατι αφυσικο και στο παιδι και δυστυχως δεν θα ειναι απο επιλογη του αλλα απο μιμιτισμο.

γιατι αλλο το να γινει ομοφυλοφιλο ενα παιδι απο ετεροφυλο ζευγαρι γιατι πολυ απλα νιωθει μεσα του οτι η φυση του ειναι ετσι και αλλο το να γινει επειδη βλεπει τους γονεις του και το θεωρει οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο

Θα σας πω τη γνωμη μου πολυ απλα...Προτιμω δυο γονεις ομοφυλοφιλους αλλα ισσοροπημενους σαν προσωπικοτητες,ωριμους και με απιστευτη θεληση να δωσουν απεριοριστη κ ανιδιοτελη αγαπη σε ενα παιδακι,παρα γονεις ετεροφυλους γεματους κομπλεξ,ψυχολογικα ανισσοροπους,ανωριμους που φερνουν ενα παιδι στον κοσμο ειτε γιατι...εσπασε το προφυλακτικο κ ετυχε(οποτε κ αναλαμβανουν να φερουν στον κοσμο ενα παιδι μονο απο υπποχρεωση)...ειτε γιατι ετσι επιβαλλεται απο το κοινωνικο κατεστημενο για να εισαι "αποδεχτος" στον περιγυρο.

Γονιος δεν εισαι επειδη μπορεις κ γεννας αλλα επειδη μπορεις κ αναθρεφεις σωστα εναν ανθρωπο.

Περα απ'ολα αυτα το τι κανει κανεις στο κρεββατι του ειναι εντελως πρωσοπικο θεμα κ δεν αφορα κανεναν αρκει βεβαια να μην ενοχλει τους γυρω του και να μην προκαλει συγχηση στο παιδι του.

Πατερας κ μανα γινεσε γιατι ξεχειλιζεις απο αγαπη κ συναισθηματα κ θες απεγμωσμενα να τα δωσεις σε μια ψυχουλα.Οποτε η σεξουαλικες προτιμησεις ερχονται σε δευτερη μοιρα.

Εκτος αυτου τα παιδια προσαρμοζονται σε ολες τις καταστασεις αρκει να ζουν σε ενα υγιες περιβαλλον.

Οι καιροι αλλαζουν κ παμε μπροστα,δεν χρειαζεται να μενουμε κολλημενοι σε θρησκοληψιες κ αποψεις παλαιωμενες.

ζουμπι έγραψε:

Θα σας πω τη γνωμη μου πολυ απλα...Προτιμω δυο γονεις ομοφυλοφιλους αλλα ισσοροπημενους σαν προσωπικοτητες,ωριμους και με απιστευτη θεληση να δωσουν απεριοριστη κ ανιδιοτελη αγαπη σε ενα παιδακι,παρα γονεις ετεροφυλους γεματους κομπλεξ,ψυχολογικα ανισσοροπους,ανωριμους που φερνουν ενα παιδι στον κοσμο ειτε γιατι...εσπασε το προφυλακτικο κ ετυχε(οποτε κ αναλαμβανουν να φερουν στον κοσμο ενα παιδι μονο απο υποχρεωση)...ειτε γιατι ετσι επιβαλλεται απο το κοινωνικο κατεστημενο για να εισαι "αποδεχτος" στον περιγυρο.

Γονιος δεν εισαι επειδη μπορεις κ γεννας αλλα επειδη μπορεις κ αναθρεφεις σωστα εναν ανθρωπο.

Περα απ'ολα αυτα το τι κανει κανεις στο κρεββατι του ειναι εντελως πρωσοπικο θεμα κ δεν αφορα κανεναν αρκει βεβαια να μην ενοχλει τους γυρω του και να μην προκαλει συγχηση στο παιδι του.

Ως εδώ συμφωνούμε απόλυτα! Η διαφωνία έγκειται στο ότι η σύγκριση γίνεται επί διαφορετικής, συνεπώς εσφαλμένης βάσης. Δηλαδή, συγκρίνουμε ένα 'προβληματικό' ετεροφυλόφιλο ζευγάρι (και εξ' ορισμού ακατάλληλο να μεγαλώσει ένα παιδί) με ένα ζευγάρι ομοφυλοφυλοφίλων με αρχές και αξίες.

Όμως η σύγκριση έπρεπε να γίνεται με ίδια κριτήρια, διότι ως γνωστόν και τα ετεροφυλόφυλα ζευγάρια που ακολουθούν τη διαδικασία της υιοθεσίας ελέγχονται για το κατά πόσον προσφέρουν κατάλληλο περιβάλλον στο παιδί -δεν αρκεί (και πολύ σωστά) το ότι είναι ετεροφυλόφυλοι.

Και βέβαια συμφωνούμε απόλυτα ως προς το ότι "ότ,ι κανει κανεις στο κρεββατι του ειναι εντελως προσωπικο θεμα κ δεν αφορα κανεναν αρκει βεβαια να μην ενοχλει τους γυρω του και να μην προκαλει συγχυση στο παιδι του". Μόνο που στη σημερινή κοινωνία πολύ δύσκολα μπορεί κανείς να πει ότι δε θα προκληθεί σύγχυση σε ένα παιδάκι που μεγαλώνει με δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες αντίστοιχα. Εδώ παιδιά που γεννιούνται από μονογονεϊκές οικογένειες (ανύπαντρες μητέρες) έχουν πολλές φορές -δυστυχώς- σοβαρό πρόβλημα προσαρμογής παρά τις αγαθότατες προθέσεις της μητέρας (και έχω ιδίαν πείρα μιας μητέρας γιατρού πολύ αξιόλογης κυρίας που μετά τα 40 αποφάσισε να γίνει μητέρα από δότη σπέρματος και όταν η 16χρονη -και ως τότε μεγαλωμένη στα πούπουλα- κόρη της το έμαθε η αντίδραση ήταν 'εσύ όταν έκανες του κεφαλιού σου, εμένα με σκέφτηκες;', πολλώ δε μάλλον αν οι γονείς είναι του ιδίου φύλου. Και είμαι κάθετη σε αυτό παρά το γεγονός ότι κι εγώ έχω φίλους gay που εκτιμώ ιδιαίτερα για το χαρακτήρα και την προσωπικότητα τους.

Κατά τα λοιπά, ασφαλώς και οι άνθρωποι αυτοί έχουν το δικαίωμα να κατοχυρωθούν νομικά και ιδίως περιουσιακά (σαφώς και είναι άδικο και ηθικά μεμπτό να κληρονομεί τον θανόντα η οικογένεια του που ως τότε τον αποκύρηττε και όχι ο σύντροφος του που μοιράστηκε τα πάντα μαζι του), αλλά όχι στα πλαίσια προστασίας της οικογένειας του άρθρου 21 του Συντάγματος- τουλάχιστον όχι με τα σημερινά δεδομένα....

aggeliki 30 έγραψε:

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ... ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΤΟ "ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ"...

ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ: ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΥΠΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΕΝΟΟΥΜΕ, ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ "ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ" ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΤΕΡΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΜΒΡΥΟ ΑΠΟ 2 ΩΑΡΙΑ Ή 2 ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΜΟ... ΑΚΟΜΑ!)

ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ, ΜΕΡΙΚΑ... ΕΤΡΟΦΥΛΑ (ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗΣ) ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗΣ...) ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ...

ΣΤΙΣ 2 ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ "ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ", ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ...

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΤΑ "ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ" ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΑΘΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΗΝΥΘΙΖΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ "ΣΧΕΣΕΙΣ" ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ: ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 1 ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... ΘΑ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ...

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 1 ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ:

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΥΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ... ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ, ΤΗΝ ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ!!!

ΘΕΩΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΕΙΛΗΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΦΙΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΣΗΝΥΘΩΣ Η ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ... ΤΗΝ ΕΤΕΡΟΦΥΛΙΑ!!!

ΤΕΛΟΣ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ, ΟΧΙ ΑΚΡΑΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ...

ΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ-ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΕΤΡΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ (ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ...) ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΓΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚ' ΓΕΝΕΤΗΣ, ΕΛΑΦΡΑ ΙΣΩΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΗΝΥΘΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΦΥΣΗ... ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!

ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΗΔΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ (Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ), ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ...

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ...

ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ, ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ Ή ΑΝΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ...

Α! ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΟΝΕΙΚΑ Ή ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Ή ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ...

ΤΟ ΚΑΘ' ΕΙΚΟΝΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΩΣ ΕΔΩ!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ;)

ΑΝΤΕ, ΟΡΜΑΤΕ ΤΩΡΑ... :silly:

Αγγελική, το κείμενό σου είναι πολύ ειλικρινές και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με όλα ή σχεδόν με όλα!!!!!!!

Εννοείται οτι το κρεββάτι τους δεν μας ενδιαφέρει..και φυσικά υπάρχουν και πολυ αξιόλογοι άνθρωποι.Εγώ έχω στο πολύ οικογενειακό μου περιβάλλον ζευγάρι τετοιο και πραγματικά είναι απο τους καλύτερους μου φίλους.

Αλλά στο θέμα της υιοθεσίας λέω ξανά οχι και κάθετο(αν και δεν ειναι απόλυτος χαρακτήρας σε αυτό είμαι)Εδώ κρίνονται ακατάλληλοι ως γονείς ετερόφυλα ζευγάρια και αυτό γιατί ναι μεν η αγάπη αποτελεί πρωτεύον συστατικό αλλά η υιοθεσία έχει πολλές¨"λεπτομέρειες".Μην ξεχνάμε οτι η ψυχολογία ενός υιοθετημένου παιδιού είναι πολύ ευαισθητη.Δεν ξέρουμε καν πώς θα αντιμετωπίσει το κεφάλαιο "απορριψη"απο τους βιολογικούς πρέπει να έχει να πολεμήσει και ανάμεσα στο ΄σωστό και λάθος?η αγαπη είναι βασικοτατοοοοοοοοο αλλά οχι το παν σε μια κοινωνία που τα κακοβουλα σχόλια δεν λείπουν ουτε οι κακοπροαίρετοι άνθρωποι

AFRODITH έγραψε:

shmfwnw ...to mono poy den katalaba htan poy kolaei h klonopoihsh !! :blink: :silly: :laugh:

opos eipa kai parapanw kanenas den tha mas rwthsei an tha teknopoihsei ....kai einai ikanotatoi na teknopoihsoyn me fisikes methodoys h kai me kapoia parembash nomimh .

ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΑΡΙΑ, Ή ΔΥΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ... ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΜΒΡΥΟ... ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ!!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ... ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ - ΝΟΜΙΜΕΣ, ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ Ή 2 ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ?

ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΑΛΗΘΕΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΙΑΣ) ΠΕΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΕΝΑ GAY ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ... ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...