Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ε ναι λοιπόν!!!!Ερχεται και η δική μας η σειρά.Την Κυριακή του Αγίου Νικολάου βαπτίζω τον Νικόλα μου. :laugh: :P

Κορίτσια έχω αγχωθεί λιγάκι.Μην σας πω και πιο πολύ από το γάμο μου.

Θα βάλω τον αδερφό μου να τραβάει φωτο γιατί του φωτογράφου θα αργήσουνε.

Οποτε προλάβω θα μπω να τις ανεβάσω.

Οποια κοπέλα μπορεί και θέλει να έρθει ,θα είναι μεγάλη μας χαρά, ας μου στείλειν πμ.

  • Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

παναγιωτα μου πολυ θα το ηθελα να ερθω αλλα γιορταζει ο μπαμπας μου και θα ειναι μαζεμενη ολη η οικογενεια στον παππου.

με το καλο να τον βαπτισετε τον νικολα σας που γιορταζει κιολας!!!! να σας ζησει!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Παναγιώτα μου με το καλό!!!!! :) :)

Με το καλό να πάρει το όνομά του το ζουζούνι σας!! :woohoo:

Και τι ωραία που το ταιριάξατε, βάφτιση την ημέρα που γιορτάζει ο Άγιος.. :)

Μην αγχώνεσαι βρε! Όλα θα πάνε τέλεια!!! :)

Ααα και που΄σαι, κανόνισε αδιάβροχο μακιγιάζ εε;; ;):P :laugh:

(το τι κλάμα ρίχνω στις βαφτίσεις κορίτσια... κορόμηλο τρέχει το δάκρυ.. :blush: Που να κάνω και δικό μου παιδί... :blush: )

Με το καλό!!! :) :)

Δημοσίευση

Χάκερ :P με το καλόόόόόόόό!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε και για την ανοιχτή πρόσκληση! :cheer:

Να είσαι καλά να τον καμαρώνεις πάντα!

Τι ωραία που ταίριαξες την ημερομηνία!

Νικόλας.. Από τα ομορφότερα ονόματα... :cheer:

Δημοσίευση

Παναγιώτα μου,

να σου ζήσει,να είναι πάντοτε γερός και να τον καμαρώνεις με τον αντρούλη σου όπως ονειρευτήκατε!!!!

Αν προλαβαίνεις,βάλε μας φωτογραφίες από προσκλητήριο,μπομπονιέρες κλπ

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου τώρα κατάφερα να μπω.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας.

Αχ Αφροδίτη μου θα ήταν την μέρα που έλειπες.Στενοχωρήθηκα τώρα.

Πολύ τρέξιμο έιχαμε αλλά άξιζε τον κόπο.Εννοείτε ότι ο γιος μου έδειξε στο μέγιστο βαθμό τις φωνητικές του ικανότητες. :woohoo: :woohoo:

Μετά είχαμε τραπέζι και εκεί επιτέλους χαλαρώσαμε με τον Γιώργο.Αυριο ελπίζω να τελειώσω γρήγορα με το σπίτι και να βάλω κάποιες φωτογραφίες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κι εγω τα ιδια… Οταν επιτελους μειωθηκαν τα αντισωματα ενεργης λοιμωξης, προσπαθουσαμε ενα χρονο και δεεεν… Μας ειχανε βγει διαφορα θεματα. Καναμε με εξωσωματικη ενα παιδακι που κοντευει τα 6… και τωρα ειμαι ξανα εγκυος με εξωσωματικη σε διδυμακια. Ειμαι στην 34η σχεδον. 🙏🏻🙏🏻
    • Καλημερουδια. @Diwni μου εσυ που εχεις τρια παιδακια ευτυχως που σου κοιμαται μεσα στην ημερα να κανεις και καμια δουλεια. Αλλιως με το μαρσιπο θα κοψομεσαστουμε καμια ωρα. Ειναι σουπερ η μπεμπα σ ετσι και μενα στην ηλικια της κοιμοταν λιγο παραπανω μετα τον εκοψε τον υπνο. Περνατε ωραια στις διακοπες σας;; @Eirinistz να μην αγχωνεσαι καθολου. Εμενα στο bexero για τη μυνηγγιτιδα εκανε κατι δεκατακια αλλα υποχωρησε με ντεπονακι αλλα της φιλης μ ειχε σηκωσει πολυ πυρετο. Επισης στο ποσιμο εκανε πολλα κακα με λιγες βλεννουλες αλλα ηταν φυσιολογικο κατα την παιδιατρο. 
    • Ναι Μαρία μου δυστυχώς το πιάσαμε Τζόκερ..Ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη απο φυσική σύλληψη κ μετα παιδευτηκα να μείνω έγκυος. Δεν ερχόταν φυσικά κ προχώρησα σε εξωσωματικη.Έχω μια κορούλα 14 μηνων. Και ναι ημουν σχεδον σε καραντίνα γιατι οποιος καει στο χυλο, φυσαει και το γιαουρτι. Εσυ ; 
    • Καλος ηρθες και με το καλο το μωρακι ❤️ υπομονη με τα συμπτώματα στον 4ο μηνα σταματανε.
    • Γιατι δεν κανετε περιδεση ; Μπορει να εισαι σε βδομαδες οριακες (26, σωστα;); αλλα τωρα πρεπει ο γιατρος να ζυγισει τα υπερ και τα κατα και νομιζω πως τα οφελη ειναι περισσοτερα απ τις πιθανες παρενεργειες. Επισης υπαρχει κι η λυση του πεσσου, που τοποθετειται οποιαδηποτε στιγμη ως και τις 34 βδομαδες. Δεν εχει τα ιδια αποτελεσματα, αλλα κι αυτος βοηθαει σε μεγαλο βαθμο. Προσωπικα θα επεμενα αρκετα σε καποια πιο ασφαλη λυση. Γιατι να αντεξεις πχ μονο ως τις 28-30 βδομαδες, αν υπαρχει δυνατοτητα να κρατησει παραπανω; Μηπως να παρεις και μια ακομα γνωμη; Αθηνα εισαι; Ποιον εμβρυομητρικο εχεις; Παντως εχω την αισθηση οτι εκει κοντα στο 1 δεν το αφηνουν μονο με κατακλιση. Γιατι και στο νοσοκομειο να μπεις, τι ακριβως σου εξηγησε πως θα κανουν; Παλι προγεστορενη θα λαμβανεις και σε περιπτωση ενδειξεων τοκετου θα κανεις τις ενεσεις κορτιζονης και θα σου χορηγησουν τοκολυτικα (υποθετω). Αλλα κι αυτα καποιες μερες δινουν παραταση. Εμενα προσωπικα μου εχουν πει για πεσσο ως τις 34 σε περιπτωση που πεσει κατω απο 1,8-2,00. Ρωτα κι αυτη την εναλλακτικη. Φαντασου τοποθετειται στο ιατρειο (οπως το σπιραλ), ουτε αναισθησια ουτε τιποτα δεν θελει. Επισης, πιστευω πως ηδη εχεις κανει καλλιεργεια να βεβαιωθεις οτι δεν υπαρχει λοιμωξη. Αν οχι, πρεπει να κανεις οσο πιο αμεσα. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...