Αλλά γενικά ανυπομονώ να περάσει ο 4ος γιατί από τον 5ο περίπου θα αρχίσουμε να τα νιώθουμε 😁😁😁
20η εβδομάδα ξεκίνησα να νιώθω την κόρη μου, δειλά δειλά. Στο 2ο λέει ξεκινάει από την 18η περίπου 😁😁😁
Όλα φυσιολογικά είναι κορίτσια με τα πονακια και με τον πόνο κατά το φτέρνισμα (πολύ σπαστικός αυτός ο πόνος. Φοβάσαι να φτερνιστεις).
Θυμάμαι κι εγώ είχα φουλ στην πρώτη εγκυμοσύνη. Τώρα έχω μόνο αν κουραστω ή σηκώσω πολύ τη μικρή μου. Λογικά είναι πιο ελαστική η μήτρα και η κοιλιά από την πρώτη εγκυμοσύνη.
Εγώ γενικά ξαπλώνω ή κάθομαι όσο τα έχω. Καλό είναι να μην κουραζόμαστε πολύ.
Να σας πω εγώ χαίρομαι λίγο όταν έχω πόνους γιατί σκέφτομαι ότι μεγαλώνει το μωράκι 😊 Γενικά από τότε που σταμάτησαν τα βαριά συμπτώματα του πρώτου τριμήνου δεν νιώθω και πολύ έγκυος 😅 Αν και το στομάχι είναι έτσι κι έτσι κάθε μέρα.
Εσείς πώς είστε από άλλα συμπτώματα;
Με το καλο κοπελα μου!!! Καλη επιτυχια!!! ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!!! Να εισαι σιγουρη 🥰
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!! Θα ρωτησω και το γιατρο μου!! Μικρογονιμοποιηση θα γινει σιγουρα, μας το ειπαν και το εγραφε και στο συμβολαιο!
@anna_30να μην προσέξεις τίποτα. Θα κάνεις τη ζωή σου κανονικα, έτσι θα έπρεπε τ 2ο μισο τ κύκλου να μην κάνουμε τίποτα μη τυχόν και αν. Κ εγκυος να εισαι ζημιά δ κανεις δ αυτή τη φάση. Οσο για το τεστ για βγαλε μια τωρα π λογικα εχει "καθαρισει". Στη φωτογραφία π ανέβασες ισως να φαίνεται κάτι αλλα ισως κ να μπερδεύει γτ δ εχει καθαρισει τ τεστ ακόμα.