Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!

ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ , ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ Ρ8ΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ , ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ - ΚΟΥΜΠΑΡΑ(ΕΔΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ)

ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ Κ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!! :kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα και απο μένα!

Είμαι στο σπιτι.. περιορισμός κατ' οικον λόγω διδυμης εγκυμοσύνης. Προληπτικά.

Δεν φανταζόμουνα ποτέ ότι θα ερχότανε καιρός που θα νοσταλγούσα τις τρελές, γεμάτες άγχος και τρέξιμο ημέρες του γραφείου.. :)

Δημοσίευση

eleria έγραψε:

Αααα...μια Χαρούλα...μακάρι να ήμουν σπίτι με ένα μωρακι να βλέπαμε τηλεόραση να παίζαμε....πολύ ωραία...καλό καφεδάκι....

ΧΑΧΑΧΑΧ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ Κ ΜΩΡΑΚΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ...

ΓΙΑΥΤΟ 8Α ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ... :P

Δημοσίευση

παλι καλα δεν λες τιποτα!!

εδω κα ενα χρονο που ειμαι μελος, το mammy κ σεις μου κανετε την καλυτερη παρειτσα!!πωπω τι θα εκανα τοσες ωρες πρωι απογευμα στο γραφειο χωρις εσας!! θα σαλταρα!! κ εκτος αυτου με βοηθησατε σε δυσκολες στιγμες, οταν εχασα το πρωτο μωρακι , απαλυνατε τον πονο μου και μετα με γεμισατε με τις καλυτερες ευχες οταν ξαναεμεινα..μου λυσατε αποριες, με καθυσηχαζετε με τα αγχη μου..τι να πρωτο πω!!ευχαριστω mammy , ευχαριστω οοοοοολες εσας!!

Δημοσίευση

matakiaefh έγραψε:

παλι καλα δεν λες τιποτα!!

εδω κα ενα χρονο που ειμαι μελος, το mammy κ σεις μου κανετε την καλυτερη παρειτσα!!πωπω τι θα εκανα τοσες ωρες πρωι απογευμα στο γραφειο χωρις εσας!! θα σαλταρα!! κ εκτος αυτου με βοηθησατε σε δυσκολες στιγμες, οταν εχασα το πρωτο μωρακι , απαλυνατε τον πονο μου και μετα με γεμισατε με τις καλυτερες ευχες οταν ξαναεμεινα..μου λυσατε αποριες, με καθυσηχαζετε με τα αγχη μου..τι να πρωτο πω!!ευχαριστω mammy , ευχαριστω οοοοοολες εσας!!

Η αλήθεια είναι ότι όλες είμαστε υπεροχή παρέα....σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι υπόλοιποι μήνες κ να πάρεις ένα υγιέστατο μωρό στα χέρια σου φιλία...

Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι ότι όλες είμαστε υπεροχή παρέα....σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι υπόλοιποι μήνες κ να πάρεις ένα υγιέστατο μωρό στα χέρια σου φιλία...

Σε ευχαριστω γλυκια μου!!!! κ συ οτι επιθυμεις!!

mama again..!!φτου φτου τι γλυκουλααααααααααα!! πωπω θελω να την ρουφηξωωωωω!!

Δημοσίευση

καλημερα

εγω ειχα παει τη μικρη για εμβολιο και οτι γυρισα σπιτι

θα της κανω φρουτοκρεμα τωρα να φαει

και μετα θα παω στους γονεις μου

ο μπαμπακας μου θα ψησει μπριζολιτσες

μιαμ μιαμ

Δημοσίευση

Η ωραιότερη παρεούλα ... Είμαι σπίτι... με το μπομπιράκο μου στο ριλαξάκι... περιμένω να περάσει η ώρα για να τον ταίσω και πάλι... Είμαι στην επαρχία.. μόνη μου!! :( Είμαι από Αθήνα, αν έμενα εκεί.. δεν θα βαριόμουν τόσο! Την εβδομάδα που έμεινα Αθήνα, επισκέφτηκα την φίλη μου και κουμπάρα με το μωρό, έχει κι εκείνη στην ίδια ηλικία με τον δικό μου.. περάσαμε τέλεια!! Πήγαινα σε μια ξαδέρφη του άντρα μου, είδα κάτι άλλες φίλες μου... γενικά πέρασα τέλεια!! Εδώ πιο ήσυχα.. με εσάς συντροφιά... περνάω ήρεμα την μέρα μου με τον μπομπιράκο!! Εν το μεταξύ έχει χαλάσει το laptop :angry: μου και μπαίνω από του άντρα μου αλλά δεν με βολεύει ούτε το πληκτρολόγιο .. ούτε και το χρώμα.. :P:P:P Που θα πάει... Θα φτιαχτεί και το δικό μου laptopaki!!! :blush:

Εγώ σήμερα θα φτιάξω μκαρόνια με κιμά!!! :P

Δημοσίευση

;) καλησπερα σε ολες τις ζουζουνες του mammyland

και γω σπιτι εχω ρεπο και ειπα να το ριξω

στις δουλειες....γενικη ειχε το μενου :angry::angry::angry:

και μολις εσβησα και το γιουβετσακι...... ολα μαζι τα ηθελα και γω.....

μια ωριτσα διαλλειμα να πιω το καφεδακι μου να δω τι κανετε και ξανα προς τη δοξα τραβα :kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...