Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΔΥΜΑ. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 112
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κουκλίτσα μου συγχαρητήρια!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία!

Όσο για τις δυσκολίες … μην ανησυχείς … υγεία να υπάρχει και έχει ο Θεός!

Και πάλι συγχαρητήρια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ μεγάλη ευλογία που περιμένεις διδυμάκια, αγαπούλα μου!!!!!!

Θα σας βοηθήσει κι ο Θεός, πουλάκι μου, όλοι τα καταφέρνουνε!!!!! Γιατί όχι κι εσείς????

Όσο για τη βοήθεια..... σίγουρα θα είναι ζόρικα, ειδικά στην αρχή, αλλά κανείς καλός δε χάνεται...... Σωστός προγραμματισμός χρειάζεται..... και φυσικά..... απαραιτήτως..... να μοιράσετε με τον αντρούλη σου...... δουλειές κι ευθύνες!!!!!

Άντε καλέ...... του χρόνου τέτοιες μέρες..... το δεντράκι σας.... θα έχει..... 3 επιπλέον στολιδάκια!!!!!! Με το καλό!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

beoutsaki έγραψε:

Κοριτσακια μου καλημερα ανοιξα νεο ποστ για να σας πω τα αποτελεσματα. Πηγα χθες για τον υπερηχο. Τι ειδα δυο τεραστιους σακους με αρχες εμβρυικων στοιχειων και την επομενη εβδομαδα θα εχουμε μωρα και καρδουλες. Δεν ξερω τι να σας πω δεν ειναι οτι δεν χαρηκα μην με πειτε κακια μανουλα απλα εχω κ την μικρη μου ηδη και καμια βοηθεια. Μετα απ οσα περασα βεβαια με την παλινδρομη και μετα που δεν μπορουσα να πιασω την μικρη μου ηταν ενα μαρτυριο. Ετσι αυτη η εγκυμοσυνη μου ηρθε θειο δωρο. Απλα βλεπω τον αντρα μου πολυ μαζεμενο και αισθανομαι παρα πολυ ασχημα. Μου λεει πως θα τα βγαλουμε περα και τετοια και δεν εννοει οικονομικα γιατι καπως θα τα καταφερουμε απλα δεν εχουμε βοηθεια. Και να σας πω την αληθεια κ εγω φοβαμαι απιστευτα. Ενω χαρηκα τοσο γι αυτο το απροσμενο δωρο δεν ξερω πως να αντιδρασω

και βλεποντας τον αντρα μου ετσι διστακτικο αισθανομαι ασχημα. Συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα δεν ξερω τι να κανω

Φανταζομαι πως κι εγω ετσι μουδιασμενη θα ημουν παρα την απεραντη χαρα!!! Τι αλλο θες απο τη ζωη τετοια ευλογια αλλα ειναι η φροντιδα μεγαλη σιγουρα... Μην αγχωνεσαι απο τωρα ο ανθρωπος εχει δυναμη τεραστια. Ποσο ειναι η μεγαλη η κορη?

Εγω το μονο που θα σου ευχηθω ειναι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και να το απολαυσεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα σου μιλήσω ειλικρινέστατα...

Θα ήθελα κι εγώ δίδυμα αλλά πρώτα.

Με ένα παιδί στην ηλικία της Ζέτας και δίδυμα από πίσω... Είναι ζόρικα τα πράγματα.

Κι εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν μάθαινα ότι είμαι έγκυος σε δίδυμα μετά το Μαράκι. Θα είχα συγκρατημένη χαρά και ασυγκράτητο άγχος!

Και ας έχω απέραντη βοήθεια σε αντίθεση με σένα.

Από την άλλη όμως... Θα σκεφτόμουν πως με ευλόγησε ο Θεός, πως ότι μου είχε πάρει κάποτε μου το έστειλε τριπλά και επίσης θα σκεφτόμουν ότι την αχαριστία δεν τη συγχωρεί!

Κοίτα να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου τώρα με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος και να δεις που όταν με το καλό γεννήσεις τα διδυμάκια σου θα μπει το νερό στο αυλάκι... Θα δυσκολευτείτε αλλά θα βρείτε ρυθμούς!

Όλα με το καλό κοπέλα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο θεος για να σου τα στειλει, κατι ξερει!

Δεν θα σας αφησει ετσι!

Μια μεγαλη αγκαλια ζητανε τα παιδια και μια οικογενεια!

Τα οικονομικα ποτε δεν επαρκουν!

Κανεις δεν χαθηκε!

Συγχαρητηρια!

Και εγω θελω διδυμα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

se katalabenv apolita giati etsi ua htan kai o dikos moy an mauename sto melon kati teteio .

den mporeis na kaneis tipota para mono na skeytese ta uetika .

den einai tragika ta pragmata ua epibiosete .exv paradigma zeygarioy poy den eixana kamia ma kamia bohueia kai megalosane 4 mvra se poly kontinh hlikia kai ta dyo didima .

kanenan den afinei o ueos ....dinei osa antexoyn ta zeygaria .

an den einai to problima to oikonomiko poy einai enas megalos paragontas ola boleyonte ola ejomalinonte diskola sthn arxh alla me katanoish kai apo toys dyo ,shnergasia kai programatismo ola ginonte .

an xriasteis bohueia kai den exeis mporeis na thn pliroseis gia na exeis .na pareis mia kopela gia merikes vres na soy kanei kamia doyleia h na se bohuisei ligo me ta mvra .

mporeis na pas thn mikrh se brefiko gia na exeis ta prvina mono me ta mvra .liseis yparxoyn .akoma kai oi files soy mporoyne kai ua xaroyne na dosoyne ena xeraki .

mhn moy stenaxoriese na xrese gia ta mvrakia soy kai na proseyxese ola na pane kala .oi liseis otan yparxei agaph briskonte .

eimaste eylogimenoi poy zoyme se mia koinonia kai me teteies katastaseis poy mporoyme na feroyme mvra ston kosmo kai na mporoyme na ta megalosoyme .eite pio eykola eite pio diskola mporoyme omos .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Να είσαι χαρούμενη γι' αυτό που σου συμβαίνει και να μην ανησυχείς για τίποτα. Με καλή θέληση και πολλή υπομονή όλα θα γίνουν :)

Θα γεμίσει το σπίτι σας από παιδικές φωνούλες και γέλια. Υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία, απ' αυτήν?

Κι εγώ όταν πρωτοέμαθα ότι κυοφορούσα δίδυμα, σοκαρίστηκα!! Σιγα-σιγά όμως όλα πήραν το δρόμο τους και τώρα νιώθω υπέροχα που έχω δυο παιδάκια στην αγκαλιά μου (και σκέφτομαι να κάνω αργότερα και τρίτο)!

Να έχεις μια καλή και ήρεμη εγκυμοσύνη και να προσέχεις.΄

Ο Θεός σας έστειλε ένα υπέροχο δώρο :) Χαρείτε το!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

BEOUTSAKI ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!

ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΘΑ ΔΕΙΣ! ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΕΧΩ ΕΝΑ Ή ΔΥΟ ΣΠΟΡΑΚΙΑ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΙΔΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΦΙΛΙΑ! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

beoutsaki έγραψε:

η κορη μου ειναι 17 μηνων ειναι μωρο κ αυτη και πραγματικα δεν εχω κανεναν να με βοηθησει η μαμα μου δουλευει ο αντρας μου δουλευει μερα νυχτα και η πεθερα ξερει μονο να μας μιλαει οταν πεσουμε τυχαια στον δρομο της. Παρα την χαρα εχω απελπιστει

Έτσι αισθανόμουν κι εγώ όταν ανακάλυψα ότι είμαι εγκυος σε δίδυμα.Τελικά όμως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία.Να προσεύχεσαι να πάνε όλα καλά και μην το σκέφτεσαι θα την βρείς την φόρμουλα να τα κάνεις καλά και τα δύο.Θα είσαι η πιο ευτυχισμένη μαμά με τρία υπέροχα παιδάκια.Μεγάλη ευλογία φιλενάδα,να ευχαριστείς τον Θεό κάθε μέρα γιαυτο το δώρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστώ κοριτσακια μου μακαρι να ναι ετσι. Ισως αν μου ειχαν ερθει τα διδυμα πρωτα να ηταν αλλιως. Τι να πω και παλι δεν θελω να ειμαι αχαριστη γιατι προσπαθουσα τοσο καιρο για την μικρη μου αλλα ελπιζω να καταλαβαινετε πως νιωθω. Γιωργια μου περιμενω και τα δικα σου νεα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!BEOUTSAKI!!! ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ 3ΔΥΜΑ!!!!! ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!!! ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ 2Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΑΡΑ!!!! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΣ!!! ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και σου ευχομαι με το καλό να κρατήσεις δύο γερά , υπέροχα μωράκια....

Είναι πιστευω απόλυτα φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι εσύ και ο άντρας σου....είναι η έκπληξη μέχρι να συνηδειτοποιησετε το απρόσμενο δώρο που σας ήρθε...

Είναι ευλογία το να γίνεις ξανά μανούλα,το ξέρετε τόσο καλά άλλοστε , και είμαι απόλυτα σίγουρη πως με το που θα μεγαλώσει η κοιλίτσα σου όλα θα χαθούν και η αναμονή της γέννησης τους θα σας γεμίσει με δύναμη.

Ολα στη ζωή βολευονται....

Αν υπάρχει κατανόηση και αγάπη τότε γινόμαστε οι πιο δυνατοί άνθρωποι του κόσμου.

Πιστευω πως όλα θα πάνε καλα με υπομονή , επιμονη και κατανόηση.

Να σκέφτεσαι οτι στο σπιτικό σας θα ζουν και θα μεγαλώνουν τρία αγγελούδια που θα σου δίνουν κάθε μέρα ευτυχία και χαρά.

Μη φοβάσαι τίποτα,όλα θα πάρουν το δρόμο τους,δεν θα είναι εύκολο,αλλα σίγουρα μετά τον πρώτο καιρό και όταν ξεπεταχτούν τα μωράκια,όλα θα βρούν το ρυθμό τους.

Με το καλό να φέρεις στον κόσμο και στην αγκαλιά σου τα αδερφάκια της κορούλας σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγχαρητηρια κουκλιτσα μου με το καλο

να ερθουν τα μωρακι σας να ειναι γερα κ υγιει

πανω απ'ολα

ευχομαι να σας στειλει ο θεουλης

πολυ δυναμη κ υπομονη .....!!!

φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Beoutsaki μου..... εντάξει..... ΟΚ....... δεν είναι και βρέφος η κορούλα σου....... ξεπεταρούδι είναι πια.....

Όλα καλά θα πάνε...... θα τα καταφέρετε περίφημα..... θα το δεις..... Άσε που μέχρι να γεννήσεις, με το καλό, η κορούλα σου θα είναι ήδη πάνω από 2 ετών......

Θα μπορεί να καταλαβαίνει κάποια πραγματάκια...... θα δεις...... όλα θα πάνε SUPER!!!!!! Σε φιλώ!!!!!!

Θερμά συγχαρητήρια, φίλη 2002 (το ονοματάκι σου αλήθεια?????)

Μια χαρά θα τα καταφέρεις κι εσύ, μπράβο σου για τα τριδυμάκια...... Ο Θεούλης μας να σε βοηθήσει, να πάνε όλα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!

Γιωργία μου...... καλά αποτελέσματα, κοριτσάκι μου!!!!! Να έχεις ότι ποθείς!!!!!! Μακάρι να είναι δίδυμα..... εάν το θέλεις!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα και απο μενα!

Καταρχας ας χαρουμε πρωτα...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

καταλαβαινω οτι το πρωτο σοκ ειναι πολυ μεγάλο...αλλα σκέψου όλες έμας που αγωνούμε για παιδάκι ακι δεν ερχεται...σκεψου κι εσύ τι περασες μέχρι τώρα...τα παιδια ειναι ευλογια.Σογουρα σοκαριστικατε αλλα μολις ηρεμησετε θα δειτε οτι ολα θα πανε καλα και λυσεις παντα υπαρχουν και θα τις βρειτε....αντε βρε και στα δικά μας!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

2002 συγχαρητηρια κ σε σενα κουκλιτσα μου

με το καλο να ερθουν τα μωρακια σου

ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη κ στις 2 σας

με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sinxaritiria kopela mou me to kalo na pareis stin agkalitsa sou ta morakia ygiestata oso gia to pos 8a ta kataferete 8elei ligo xrono k perisoteri organosi k ola 8a pane kala na deis pou i panagitsa 8a sas dosei k dinami k kouragio k adoxes k 8a ta kataferete !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βεοθτσακι μου!! Τα νεα ειναι υπεροχα!!!!

Πιστεψε με θα τα βγαλετε περα!!!!!

Θα πας μετα βεβαια στο Δαφνι- πλακα κανω!!!

Ειναι υπεροχα τα νεα!!!!!

Θα δεις βρε ολα θα γινουν!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

2002 έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!BEOUTSAKI!!! ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ 3ΔΥΜΑ!!!!! ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!!! ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ 2Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΑΡΑ!!!! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΣ!!! ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ!!!

Πλακα κανεις!!!Α π ι σ τ ε υ τ ο !!

Με το καλο.

Στο θεμα μας, beoutsaki, λογικο ειναι να αγχωνεσται, αυτο δειχνει ποσο συνηδητοποιημενοι ανθρωποι ειστε.

Πιστευω οτι αντρας σου εχει παθει σοκ γι αυτο αντιδραει ετσι, ειναι θεμα χρονου να αλλαξει διαθεση.

Με το καλο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαίνω μπεουτσάκι αλλά στο βάθος θα δεις ότι είναι ευλογία... Δώσε στον αντρούλη σου λίγο χρόνο θα το καταλάβει κι αυτός, είστε στο πρώτο σόκ!!! Σκέψου πως θα ένιωθες αν σου λέγανε ότι το ένα το έχασες...και τότε θα καταλάβεις ΠΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟ πολύ τα θές και πόσο τα αγαπάς ήδη...Σου εύχομαι να γεννηθούν γερά και να ναι καλότυχα!!!!

Εχω χάσει 3 παιδάκια και πάω για την 2η εξωσωματική μου, το να κάνω δίδυμα είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο όνειρό μου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...