Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΣΤΟΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ Ή ΦΑΡΜΑΚΑ


Recommended Posts

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ?ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ.ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ 2 ΜΗΝΕΣ?ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ 4 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ.ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ.ΦΑΛΗΡΗΣΑΜΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΩΡΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρουλινι καταρχήν καλή αναμονή και με μια χοριακή..ναααα!! Όσον αφορά στο ερώτημά σου, η προσπάθεια σε φυσικό κύκλο που έκανα το καλοκαίρι με μικρογονιμοποίηση μου κόστισε 1350 ευρώ. Ωστόσο έχεις δίκιο, ο φυσικός δεν είναι για..χόρταση, αφού μετά από 2 προσπάθειες έχεις φτάσει το κοστος μιας κανονικης ivf..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΩΣ ΕΙΑΝΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΩΟΛΗΨΙΑ-ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ-ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ?ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ ?ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρουλινι μου εμενα στην κανονικη εξωσωματικη μου πηραν 4300 ενω στον φυσικο κυκλο 1800. Με μεθη μου τα καναν και τα δυο. Αν παρουν ωαρια απο δυο τρεις κυλκλους ειναι καλη περιπτωση, αλλα αν γινεται καθε μηνα με ενα ωαριο, συγνωμη που θα το πω αλλα μου φαινεται κλεψια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο φυσικός κύκλος στοιχίζει περίπου 1000-1200 ευρώ εάν ολοκληρωθεί με εμβρυομεταφορά (ολοκληρώνεται περίπου στο 65% των περιπτώσεων). Κοστίζει λιγότερο γιατί έχει λιγότερα υπερηχογραφήματα και επίσης δεν έχει εξετάσεις αίματος καθόλου. Επίσης στην ωοληψία είναι μόνο ένα ωάριο και φυσικά στη γονιμοποιήση το ίδιο (εάν βέβαια βρεθεί ωάριο - στο 80% των περιπτώσεων δεν βρίσκουν ωάριο ή έχει ήδη γίνει η ωορηξία). Εάν δεν ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία το κόστος είναι περίπου 800 ευρώ. Γιατί το κάνουμε εφόσον στοιχίζει τόσο? για να αποφύγουμε τα φάρμακα που σίγουρα δεν μπορούμε να πάρουμε και άπειρες φορές. Για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας κάνοντας φυσικό κύκλο μέχρι να ξανακάνουμε εξωσωματική. Τέλος για τις περιπτώσεις χαμηλής ανταπόκρισης με λίγα ωάρια με φάρμακα δεν έχει και μεγάλη διαφορά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επίσης συνήθως γίνεται χωρίς αναισθησία. Δεν είναι επώδυνο μόνο ένα τσιμπιματάκι που δεν το αισθάνεσαι σαν τσιμπιματάκι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σασ ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριεσ σασ.τελικα εχω γινει exper εδω μεσα με ολα αυτα που διαβαζω.πιστευω οτι δεν μπορουν ευκολα να μασ κοροϊδεψουν οι γιατροι σε οτι αφορα την διαδικασια.ειανι πολυ σημαντικο που η μια βοηθα την αλλη. με τισ γνωσεισ τησ και τισ εμπειριεσ τησ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρουλίνι έμενα στην εξωσωματική με μικρογονιμοποίηση μου πήραν 3200€ για φυσικό κύκλο που άκουσα μια κοπέλα που είμασταν μαζί μου είπε 800€.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...