Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!!

chris29

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ SITE.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ? ΕΝΩ ΤΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

na kano kai ego mia erotisi gia mperdeuomai? otan patao ena thema pos ginete na me peigeni stin teleutaia apantisi kai oxi apo thn arxi...mperdeuomai kai apantao palia themata :P

akoma uparxei tropos na parakoloutho tis apantiseis stis dimosieueis pou exo kanei mono?????:dry:

na kano kai ego mia erotisi gia mperdeuomai? otan patao ena thema pos ginete na me peigeni stin teleutaia apantisi kai oxi apo thn arxi...mperdeuomai kai apantao palia themata :P

akoma uparxei tropos na parakoloutho tis apantiseis stis dimosieueis pou exo kanei mono?????:dry:

Σοφία, για να πηγαίνεις στην τελευταία απάντηση δεν θα πατάς πάνω στο θέμα, αλλά δεξιά στο γκρι βελάκι εκεί που λέει ποιός έκανε την τελευταία καταχώριση...

Όσο για να δεις τις απαντήσεις στις δημοσιεύσεις σου, δεν νομίζω ότι μπορείς να τις απομονώσεις αλλά θα πατάς στο 'εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων' που βρίσκεται κάθε στιγμή κάτω από το χαιρετισμό στο προφίλ σου, πριν ακόμα το τίτλο του θέματος, έτσι ώστε να δεις όλα τα μη αναγνωσμένα από σένα θέματα, είτε συμμετείχες, είτε όχι...

Σοφία, για να πηγαίνεις στην τελευταία απάντηση δεν θα πατάς πάνω στο θέμα, αλλά δεξιά στο γκρι βελάκι εκεί που λέει ποιός έκανε την τελευταία καταχώριση...

Όσο για να δεις τις απαντήσεις στις δημοσιεύσεις σου, δεν νομίζω ότι μπορείς να τις απομονώσεις αλλά θα πατάς στο 'εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων' που βρίσκεται κάθε στιγμή κάτω από το χαιρετισμό στο προφίλ σου, πριν ακόμα το τίτλο του θέματος, έτσι ώστε να δεις όλα τα μη αναγνωσμένα από σένα θέματα, είτε συμμετείχες, είτε όχι...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...