Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρααααααααααααααααααα...

περίμενα ν αδιαθετήσω απο 25/11 και την απόφαση να κάνω τεστ δεν την έπαιρνα.Το Σάββατο 28/11 και αφού είχαν περάσει 3 μέρες με καθυστέρηση πήρα την απόφαση...3 θετικά τεστ και επειδή με είχατε προιδεάσει 3 διαφορετικών εταιρειων :) ....

χτες εκανα την χοριακή και βγήκε 12034 :) :laugh: :cheer:

η χοριακή με δείχνει 6η εβδομάδα αλλα αποκλείεται δίοτι τελευταία περίοδο είχα στις 27/10 και πριν απο τότε είχα χρησιμοποιήσει προφύλαξη...τι να πω???

τωρα αρχισε το νέο αγχος...''θα πάνε όλα καλά????''

αχ!!!ειμαι τρισευτιχισμένη...

σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση...σας ευχαριστώ που μου λύνατε τις απορίες...σας ευχαριστώωωωωωω!!!!είστε τα γούρια μου ΟΛΕΣ!!!

Σας εύχομαι κάθε καλό...υγεία και πολλά μωράκιααααα!!!!

Θα τα περνάμε όλα, όλες μαζί γιατί έτσι γινόμαστε πιο δυνατές!!!

Δημοσίευση

land με το καλό, να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Να το ζήσεις, είναι μια απίστευτη εμπειρία, άλλωτε με τα καλά της και άλλωτε με τα άσχημα της (ναυτίες, ζαλάδες κλπ). Όπως και να έχει, ζήστο κορίτσι μου. Σου μιλάει μια μελλοντική τρίτεκνη.

Δημοσίευση

Μπραβο κοριτσακι!!!!!!!

Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και γρηγορα να αγκαλιασεις το αγγελουδι σου!!!!!!!!!!!!

Αφου ειναι τοσο ψηλη η χοριακη σου ολα θα πανε καλα και μην ανησυχεις για τιποτα..... ;)

Μπραβο Μπραβο πολυ χαρηκα!!!!!

Αντε να παιρνουν σειρα οι υπολοιπες..... :kiss::kiss:

Δημοσίευση

σας ευχαριστώ πολύ!!!!

και μια ερώτηση προς την τρίτεκνη "ηαραπ"

θυμάσαι αν η πρώτη σου χορικά ήταν υψηλή???

Είμαι αρχή της 5ης εβδομάδας και οι τιμές χοριακής που δίνει ο γιατρός είναι 300-4000.Με το 12034 υπάρχει μια "σχατική" διαφορά.... :)

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ (ΠΡΑΓΜΑ ΣΙΓΟΥΡΟ...) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ 8 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ...

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ....

ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ¨¨ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ"

ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ...

3 ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 25/11...

ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ....

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

ΠΩ!!!ΠΩ!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΤΙ ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;;;;; :woohoo: :woohoo:

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΥΘΟΥΜΕ!!!!! :P:P

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

σας ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ!!!! :cheer:

σας ευχομαι κάθε καλό!!!!και ελπίζω να είμαι και εγώ γούρι για πολλές!!!γιοτάκι...εμεις θα το περάσουμε μαζι!!!

λέτε να εχω διδυμάκια????θα τρελαθώ???με χοριακη 12034 αρχές 5ης εβδομάδας ή διδυμάκια έχω ή το παιδί γίγας.... :laugh: :woohoo: :laugh:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκι,εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά...Όσο για δίδυμα δεν ξέρω,διότι κι εγώ είχα κάνει χοριακή την 7η εβδομάδα,κι είχα 18064!Μου έλεγε η μικροβιολόγος ότι μάλλον είναι δίδυμα,αλλά τελικά έχω μια κόρη μοναχούλα της,που κλωτσάει για δύο,όμως!

Να είσαι πάντα καλά,εύχομαι τα καλύτερα! :silly: :P

Δημοσίευση

Φαίνεται κορίτσια μου ήσασταν καλές όλο το χρόνο και ο Άγιος Βασίλης σας στέλνει σιγά σιγά τα δωράκια του! Ε, θα τα πάρετε με μία μικρή καθυστέρηση αλλά αξίζει η αναμονή!!!!!!!!!!!

Με το καλό και σε σένα land μου!

Όλα καλά να πάνε και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου και 1 και 2 και 3 και 4 ... επ, το παράκανα.. παιδιά!!!

:woohoo:

Δημοσίευση

Να έχεις μια καλή κι ήρεμη εγκυμοσύνη!Με το καλό και μ'ένα γερό μωράκι!!! Εμένα η τελευταία μου περίοδο ήταν 30/10/2008... κι αυτή τη στιγμή έχω ένα μπομπιράκο που μου έχει πάρει τα μυαλά!! Με το καλόοοοοο και πάλι! Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!! Ότι χρειαστείς να μου πεις!!! Εγώ γέννησα 31 Ιουλίου 2009!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...