Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΣΤΙΣ 12 ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ 30.416!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ! ;):)

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ! ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ! ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ Η ΤΙΜΗ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ! ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!

Δημοσίευση

ΓΙΩΡΓΙΑ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ,Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ?

Δημοσίευση

Γεωργία με το καλό να γεννήσεις το δεύτερο μωράκι σου.Κοντά-κοντά θα είναι τα αδερφάκια :P

Δεν θέλω να σε τρομάξω,αλλά η αδερφή μου που έχει δίδυμα είχε αποτέλεσμα χοριακής λίγο μικρότερο απο εσένα .Μην τρομάζεις όμως

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΕΧΑΣΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ ΣΤΙΣ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΝΑ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ! ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ! :woohoo: :woohoo: :silly: :silly:

Δημοσίευση

"μαιρακ" έγραψε:

Γεωργία με το καλό να γεννήσεις το δεύτερο μωράκι σου.Κοντά-κοντά θα είναι τα αδερφάκια :P

Δεν θέλω να σε τρομάξω,αλλά η αδερφή μου που έχει δίδυμα είχε αποτέλεσμα χοριακής λίγο μικρότερο απο εσένα .Μην τρομάζεις όμως

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΡΙΔΥΜΑ!

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΓΙΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??????????????

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Δεν το πιστεύω!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Βρε Κρητικοπούλες τί έγινε και σε 2 μήνες έχουμε 3 εγκυμοσύνες!!!!!!

Γιωργία μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!! Τρελάθηκα μόλις διάβασα ότι είσαι κι εσύ έγκυος!!!

Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε οι Κρητικές στο Ρέθυμνο ήμουν μόνο εγώ έγκυος και τώρα είμαστε όλες εκτός την Τόνια!!!!

Τόνια.. για κάνε κάνα τεστ εγκυμοσύνης! Ποτέ δεν ξέρεις!! ;)

Σου εύχομαι μία υπέροχη εγκυμοσύνη!! Φίλησε μου τον Νικόλα!! :kiss:

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΟΥ!

ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΑΝΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ ΤΩΡΑ!

ΤΟΝΙΑ ΧΩΡΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΑΚΟΥΣ? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ/ΤΑ ΝΕΟ/ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ!!! ΕΙΔΑΤΕ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ; ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΠΑΠΠΟΥΛΗ... ΧΙΧΙΧΙΧΙΧ

ΣΤΕΛΝΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΥΧΗ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΡΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ!!!

ΧΟΧΟΧΟ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Ήμουν δοτρια ωαρίων και έχω μιλήσει με αρκετές γυναίκες που έχουν αποκτήσει παιδάκι με δωρεά. Καταρχήν θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω καθώς δεν είναι δανεικά, τα παίρνεις και είναι για πάντα δικά σου. Δεν τα δανειζεσαι μιας και δεν θα τα επιστρέψεις κάποια μέρα. Εάν δεν σε νοιάζει να διαγωνιστεί το DNA σου , τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Σκέψου θα υιοθετουσες ένα παιδί και θα το αγαπούσες σαν δικό σου; Αγαπάς τα ανηψακια σου πχ σαν δικά σου παιδιά και ας μην είναι? Θέλεις να αποκτήσεις ένα παιδάκι ή μόνο το παιδάκι σου; Είναι σαν να υιοθετείς το ωάριο μιας άλλης γυναίκας. Βιώνεις την εγκυμοσύνη, τη γέννα, το θηλασμό και ουσιαστικά είναι το δικό σου παιδάκι που βγήκε από τα σπλάχνα σου. Για μένα το ωάριο είναι καθαρά ένα κύτταρο. Εσύ στην κοιλιά σου το κάνεις έμβρυο και αργότερα άνθρωπο. 
    • Περιμένω πως και πως να πάω την Δευτέρα για το ντοπλερ, την Τρίτη θα έχουμε ξανά μάθημα όλες οι εγκυουλες...εντωμεταξύ με μια κοπέλα έχουμε και τον ίδιο γιατρό και ίδια πιθανή ημερομηνία σοκ Σε άλλα νέα ο παππούς του αγοριού μου μπήκε στο νοσοκομείο και έχουμε από κει μια στεναχώρια , από την άλλη πήγαμε με το αγόρι μου στον ΩΡΛ για να πάρει μια αγωγή για τα μπουκωματα αυτά που τον ταλαιπωρούν (αφού τα τετραπλα τεστ είναι αρνητικά) θέλω να πιστεύω πως δεν υποβοσκει τίποτα άλλο 
    • Γειά σας κορίτσια μου, το μάθημα ήταν τέλειο μου άρεσε πολύ,  μάθαμε για αρχή εισπνοή εκπνοή αλλά γενικα είναι πολύ βασικό που ζεσταίνουμε το κλίμα στη κλινική με τις μαιες, την επόμενη φορά θα μας δείξουν και τις αίθουσες τοκετού κλπ και γενικά πιστεύω θα φύγει ένα βάρος αφού το περιβάλλον θα είναι οικείο  Μας είπαν κάποια πράγματα για το τι χρειάζεται να έχουμε στη κλινική. Για εμάς προτείνουν παμπερ βρακάκια για να μη ψαχνόμαστε με μεγάλα εσώρουχα και σερβιέτες λοχειας κλπ , 
    • @Sotiria_94ναι πάρε κ εγώ !! Τον ξέρω τον γιατρό σου , μια χαρά θα πάνε όλα !! Ξεκινά να το ζεις κ να μην αγχώνεσαι, όπως σου είπαν κ τα άλλα κορίτσια αρχίζουμε να μπαίνουμε σε αρκετά πιο ασφαλείς εβδομάδες … πότε έχετε ραντεβού τώρα ;; @ΜαρίαΔημήτρης ελα βρε Μαράκι είδες ; Όλα καλά ! Κάτσε τώρα λίγο να «κλωσήσεις» όπως λέει κ η μαμά μου είναι η στιγμή, μετά με νεογέννητο δουλειές κ όλη την υπόλοιπη οικογένεια θα έχεις λίγο χρόνο για σένα κ για ξεκούραση… πάντως κ εμένα το στήθος μου ενώ έχει μεγαλώσει με τα φυσιολογικά αυτές τις μέρες είναι αρκετά μαλακό σε σύγκριση με το τούμπανο που ήταν το υπόλοιπο διάστημα .. λογικά κάτι παίζει με τις ορμόνες..
    • Γεια σας, πωλούνται οι παρακάτω ενέσεις Gonal οι οποίες είναι σφραγισμένες και φυλαγμένες στο ψυγείο. 1 Gonal 900 IU (180euro, ημ. Λήξης 6/25) 3 Gonal 300 IU (70euro το κάθε κουτί, ημ. Λήξης 7/25) Έχοντας κάνει 3 διεγέρσεις (με φάρμακα μόνο τη μία φορά από επιτροπή), 4 εμβρυομεταφορές, 1 χειρουργείο και άπειρες εξετάσεις δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω τα φάρμακα δωρεάν. Τελικά η 4η ετ μου ήταν και η τυχερή και ελπίζω τα φάρμακα να φέρουν τύχη σε όποια τα πάρει! Περιοχή Αθήνα, νότια προάστια.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...