Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εγω τις πήρα απο το "εκοφαμιλυ" και τις χρησιμοποιώ ήδη ένα χρόνο και παραπανω..αρνητικά δεν έχει αρκεί να είσαι προετοιμασμένη για έναν κόπο παραπάνω. Ξέπλυμα και πλυσιμο στο πλυντήριο στους 60...εγώ δεν το βλέπω κόπο...για τα πλστικά βρακάκια να παίρνεις ακριβώς το μέγεθός του μωρού για να μην έχεις διαρροές..οτιδήποτε άλλο θες ρώτησέ με!!:)

Δημοσίευση

Δεν συγκρίνεται το νερό και η ενέργεια με την επιβάρυνση που προκαλούν στον πλανήτη οι κοινές πάνες.Σκέψου μόνο την μόλυνση,τα υλικά απο τα οποία φτιάχνονται και πόσα έτη κάνουν να ''διαλυθούν'',αν διαλύονται :huh:Άσε που είναι και πολύ πιο οικονομικές και συμφέρουν γιατί μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και στο επόμενο παιδί ή να τις δώσεις αλλού. Χαίρομαι που όλο και περισσότερες νέες μαμάδες τις επιλέγουν

Δημοσίευση

Το νερό που ξοδεύεται για να πλυθούν οι πάνες δεν έχει καμία σχέση με τη καταστροφή που κάνουμε με τις κλασσικές πάνες. Εάν σκεφτείτε ότι κάθε πάνα κάνει 500 χρόνια να διασπαστεί καταλαβαίνετε τι γίνεται!

Εμείς χρησιμοποιούμε τις Bumgenius one size όπως έχω ξαναγράψει. Έχουμε 25 και δεν πλένουμε κάθε μέρα. Τώρα θα πάρω και άλλες 5 και τέλος. Είναι πολύ λεπτές σαν βρακάκια και δείχνουν πολύ όμορφα στον μπέμπη που είναι 11 μηνών. Τις πήρα εδώ: www.mybabycenter.gr

Πάντως και τις "εκοφαμιλυ" έχω ακουσει ότι είναι καλές. Γενικά οι μια μεγέθους πάνες είναι απίστευτα βολικές γιατί δεν πρέπει να αγοράζεις 3 νούμερα όπου σου κοστίζει και περισσότερο στο τέλος.

Δημοσίευση

Όχι...το νερο και το ρεύμα που καταναλώνεις δεν είναι υπερβολικό...ειδικά με τ καινουρια πλυντήρια που εξοικονομουν και ρευμα και νερό..η σπατάλη είναι ελάχιστη και η προστασία του περιβάλλοντος τεράστια!!

Δημοσίευση

Bumgenius ειναι και οι δικες μου!!! Δεν ηξερα οτι υπαρχουν και εδω!!!

Για το νερο και το ρευμα σκεψου ενα πλυντηριο θα το εβαζες ουτος η αλλως. Ασε που προκαλουν λιγοτερους ερεθησμους. Εγω εχω 30 κομματια. Ειδικα στην αρχη που ο μικρος τα εκανε πολλες φορες την ημερα εβαζα πολυ συχνα πλυντηριο. Τωρα αλλαζουμε γυρω στις 6-7 πανες την ημερα, τις βαζ σε υψιλη θερμοκρασια αλλα σε μικρο κυκλο πλυσης περιπου 15 λεπτα. Μεχρι τωρα ηταν περντακαθερες χωρις να χρειαστει απορρυτπαντρικο, τωρα με τα φρουτα δυστιχως...αλλα βαζω Αρκαδι και ειναι μια χαρα

Δημοσίευση

Εχω έναν ειδικό κάδο μόνο γι αυτές..μη φανταστείς ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο αυτός ο κάδος...ενας απλός..και μόλις μαζευτουν μπολικες τις βάζω μαζί με τις πετσέτες στους 60 που αποστειρώνονται κιόλας...εχω τις απλές..

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

Είδα παρα πολύ καλή προσφορά για τις Bungenius. Με 225 ευρώ περνεις 15 πάνες και είναι μέχρι 2-3 χρονών και δεν θέλουν βρακάκι ξεχωριστό.

BUMGENIUS ΣΕΤ ΤΩΝ 15 ΣΕ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 10. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 25-12-2009!

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=472

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Το πάρτυ ήταν υπέροχο! Μπορεί να θεωρείται βρε κορίτσια αμερικανια, αλλά έχει πάρα πολύ συγκινητικές στιγμές! Ειδικά για εμένα που έχω χάσει τον μπαμπά μου και θα κάνουμε δύο αγόρια, να ακουστεί το όνομα του, το συναίσθημα είναι απερίγραπτο! Ποδοσφαιρική ομάδα θα μαζέψω! Ευτυχώς έχω τις δύο ανηψιες και φέρνουμε ισορροπία στην οικογένεια με τα δυο μου αγοράκια τώρα ❤️❤️
    • Να μην στεναχωριέστε μέχρι να έχετε και τα αιματολογικά! Πολλές φορές ίσως δείξει η αυχενική κάτι πάνω από τα όρια και σε συνδυασμό με τα αιματολογικά να είναι όλα καλά! Την προηγούμενη εβδομάδα μιλούσα με μια κοπέλα, γνωστή μου, που τυγχάνει να είμαστε μαζί σχεδόν στον ίδιο μήνα και μου είπε ότι επειδή στην αυχενική σε συνδυασμό με τις αιματολογικές είδαν κάτι λίγο πάνω από το όριο, έκανε ΝΙΡΤ και όλα καλά! Περιμένει ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Θετικές σκέψεις μόνο! ❤️
    • @Katerinioo εμεις έχουμε τ πιο μικρά μωρακια. Και μεις εχουμε αλλες 20 μερες περιπου για να γίνει 2 μηνών φαντασου. Σου βγηκε ζορικος ο μπέμπης. Ελπίζω να ηρεμησει τ μωρο μεγαλώνοντας, να ηρεμησετε όλοι. Οποιοδήποτε συναισθημα ειναι φυσιολογικό. Δύσκολο αν πονας κιολας. Υπομονη θα δίνουμε η μία στην άλλη κ ια έρθουν κ καλύτερες μέρες. @ΜαρίαΔημήτρηςφανταζομαι λαχτάρα που πήρατε! Ευτυχως ειστε ολοι καλα.
    • @elena_1990 καλησπέρα και συγνώμη που πετάγομαι στο θέμα σας. Ειχα άψογη αυχενικη και η papp a μου ανεβασε τ ποσοστά δραματικά για σύνδρομα. Όπως καταλαβαίνεις περάσαμε μια αγωνια κ μέχρι να αποφασίσουμε για το τι θα κάνουμε πήρα τηλ οσες φιλες κ γνωστές θυμομουν ότι είχαν κάνει αμνιο. Συγκεκριμένα μια φίλη μου, την κουνιαδα μου κ τη γυμνάστρια μου. Όλες ειχαν κακη αυχενικη με ποσοστο κοντα στο 1/100 κ τις έβαλαν αμεσα για αμνιο δεν έκαναν καν papp a. Και οι 3 έχουν υγιέστατα παιδακια. Εγω θα σ προτεινα να κάνεις λήψη χοριακων λαχνων, οπως εκανα κ γω. Τηβ επομενη θα έχεις τ αποτελέσματα κ θα σ φύγει ενα μεγαλο βαρος. Η νιπτ χωρια του ότι θα κανει αλλες 15 μερες να βγει δ σ δινει 100% αποτέλεσμα. Μπορει κι αυτη να βγει κακη κ πάλι να καταλήξεις σε αμνιο. Μονο π θα εχεις ζησει μεσα στο αγχος για άλλες 10 15 μερες συν του ότι οποιαδήποτε απόφαση ίσως χρειαστείς να παρεις τ εμβρυο θα ειναι 2 βδομαδες μεγαλύτερο. Αν χρειαστεί κανε τροφοβλαστη ειλικρινά δ ειναι τίποτα σαν διαδικασία κ στο λεω εγω π όταν πήγα να την κάνω απο τ φοβο μ κ τ αγχος μ μην πάθει κάτι τ μωρο εκανα συσπάσεις κ με έδιωξε να ηρεμησω κ να ξανά πάω. Ειμαι σιγουρη ότι μια χαρα ειναι τ μωρο σου ομως. Ολα αυτά πιθανότητες ειναι. Το ότι βγηκαν λιγο αυξημένες δ σημαίνει τίποτα απολύτως.
    • Πωπω μας σκέφτηκες ενώ τραβάτε μεγάλο ζόρι υπομονή κοριτσάκι μου ξέρω πως είναι πιπίλα στην κατάψυξη εάν παίρνει άλλιως βρεγμένη πετσουλα μικρή βοηθάει    Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και την σκέψη σου σε εμάς 🥰
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...