Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Με το καλο ο γαμος σας!!

Λοιπον, θα σε συμβουλευα την ωρα της προετοιμασιας να μην εχεις βαβουρα στα ποδια σου εννοωντας μαμα, θειες,γειτονισσες κτλ κτλ...Και αυτο γιατι θα αρχισουν ολες να σου λενε πως να φτιαξεις τα μαλλια σου, το μακιγιαζ, πχ τονισε κ αλλο τα ματια, πιο ψηλα ο κοτσος και τα σχετικα.Η Βανια σιγουρα θα το εχει δει αυτο...

Εγω τοτε ημουν γενικα ανετη, τοσο που το πρωι πειναμε καφε με τον αντρα μου και χωριστηκαμε κατα τις 2 για τις ετοιμασιες μας.Και οι δυο βαριομασταν την βαβουρα στο σπιτι.Εμενα ειχαν ερθει απο την Ηπειρο και οταν εφτασα σπιτι ο πατερας μου ειχε βαλει κλαρινα :angry:

Ετσι λοιπον κλειστηκα σε ενα δωματιο μονο με 2 κολλητες και 3 ξαδερφες και με φτιαχνανε.Καποια στιγμη που αρχισαν να μπαινουν θειες για επιβλεψη τις εστειλα διακριτικα στον πατερα μου :) Δεν φταιω εγω, θελανε οπωσδηποτε να κανω κοτσο...

Οταν εφτασα στην εκκλησια, ειχαν προβλεψει το τσουρμο οι φιλες μου να στεκονται διπλα στο αυτοκινητο και πριν καν βγω μου ελεγαν αστεια.Πολυ γελιο!!Το περισσοτερο αστειο ηταν οταν βγηκα απο το αυτοκινητο ο πατερας μου παταγε το πεπλο κ δεν μπορουσα να κουνηθω!Του μιλαγα και αυτος απο την χαρα του δεν μ ακουγε..Εν τελει του ειπα ρε μπαμπα το πεπλο!! :laugh:

Θελω να σου πω οτι οσο χαλαρη και αν εισαι, αν οι γυρω σου εχουν αγχος δεν το γλυτωνεις το εγκεφαλικο.Γι αυτο προσπαθηστε ολοι να ειστε χαλαροι για να χαρειτε μια απο τις ωραιοτερες μερες της ζωης σας.

Δημοσίευση

Μην αφήνεις τίποτα να σου χαλάσει την ημέρα. ό,τι και να γίνει σκέψου ότι εσύ είσαι εκεί με τον καλό σου και το μωρό σας και είναι η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!

Αναποδιές μπορεί να συμβούν, αλλά δεν πρέπει να τις αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση.

Την ημέρα του γάμου μου είχε τόσο κρύο που όταν βγήκα από το αυτοκίνητο δεν έβλεπα την ώρα να μπω στην εκκλησία να ζεσταθώ! Ο φωτογράφος φώναζε αργά - αργά και γω είχα ανοίξει τόσο το βήμα που τα παρανυφάκια σχεδόν έτρεχαν!

Το κορυφαίο βέβαια ήταν ότι μου έσπασε το τακούνι της γόβας την ώρα που έβγαινα από το σπίτι και ενώ όλοι είχαν πανικοβληθεί, εγώ εντελώς ψύχραιμη τους λέω να μου φέρουν τα παλια μου άσπρα πέδιλα!

όλα είναι λεπτομέρειες στο κάτω κάτω. :)

Δημοσίευση

Η ώρα η καλή!

Είχα και εγώ φοβερό άγχος μέχρι που μπήκα στο αυτοκίνητο για να φύγω.

Ως τότε ένας πανικός.

Είχα ένα μπλοκάκι με τις τελευταίες εκκρεμότητες και τραβούσα γραμμές για το κάθε τι που γινόταν και έβγαινε από τη λίστα.

(βοηθά πολύ - στο συνιστώ)

Στο τέλος πέταξα το μπλοκάκι στον τοίχο!... τέλειο ξέσπασμα!

Μέχρι και τα παράθυρα στο σπίτι εγώ τα έκλεινα με τα νυφικά να σκουπίζουν όλα τα πατώματα… χιχι

Αφήστε που σήκωσα τη νυφικούμπα να κατέβω στο γκαράζ και να βγάλω το αυτοκίνητο μου για να το πάρει ένας ξάδελφος να έρθει στην εκκλησία … λες και κανείς άλλος δε μπορούσε να το βγάλει το αμάξι.

Με «σέρνανε» στην κυριολεξία για να βγω από το σπίτι.

Με το που μπήκα όμως στο νυφικό αυτοκίνητο … όλα εξαφανίστηκαν!

Ένιωθα τέλεια!

Είχα αγκαλιάσει τον αδελφό μου που καθόταν δίπλα μου και του έλεγα: «αυτές τις κόρνες τις παίζουν για μένα» … (ψωνάρα!)

Ήταν πραγματικά η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου!

Το ευχαριστήθηκα και τα θυμάμαι όλα!

Δεν πρόλαβα να πιώ ούτε γουλιά … αλλά ΗΜΟΥΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

Δείτε ένα δείγμα ενώ προσπαθώ να ανοίξω την ασφάλεια της πόρτας … χιχι …

Δεν έφτανε ο πανικός … κάποιος έκανε και πλάκα μαζί μου …

Δημοσίευση

καλησπερα κ απο εμενα

η ωρα η καλη κ να σας ζησει κ το μωρακι σας

εγω στον γαμο μου το ειχα δει παρα πολυ χαλαρα το ολο θεμα

σε σημειο να νομιζω οτι αλλος παντρευεται κ οχι εμεις

ξυπνησα αργα εκεινη τη μερα εκανα το μπανιο μου

εκατσα μ τις κολλητες μου κ τα ειπαμε καναμε πλακα γελασαμε πολυ

κ μετα αρχισα να ετοιμαζομαι μεσα σε κλιμα παρτυ

πηγα στην εκκλησια πολυ χαρουμενη κ καθολου αγχομενη κ το ιδιο κ σε ολη την τελετη

οταν μπηκαμε στο κεντρο μπηκα σχεδον χορευοντας

ολα ηταν τελεια

ηταν η πιο ωραια μερα της μεχρι τωρα ζωης μου

εζησα την καθε στιγμη κ ακομα θυμαμαι τα παντα απο εκεινη τη μερα

Δημοσίευση

Αχ τι μου θύμισες τώρα!!Και γω έτσι ακριβώς ένιωθα,τρομερά αγχωμένη και ντροπαλή να βγω μπροστά σε τόσο κόσμο.Από το σπίτι όταν με ντύνανε κάθε 5 λεπτά ρωτούσα τι ώρα είναι και να μην αργήσουμε να γίνουν όλα να τέλειώνουμε..Φοβερό άγχος παρόλο που είχα όλες τις συμφοιτητριές μου απο τη σχολή που ήρθαν από όλες τις γωνιές της Ελλάδος να με τιμήσουνε..Σε πληροφορώ πως μόλις βγήκα από το αυτοκίνητο στην εκκλησία και αρχίσαν όλοι τα παλαμάκια ένιωθα μια σταρ!!!!!!!Περπατούσα με ένα αέρα στο δεκάποντο που δεν είχα ξαναφορέσει που όλο το άγχος εξαφανήστηκε!Όταν δε είδα και το θαυμασμό στα μάτια του άντρα μου που περίμενε με την ανθοδέσμη στην πόρτα εκεί τα ξέχασα όλα.Το μυστήριο μου φάνηκε ότι πέρασε μπαμ μπαμ εκεί που σε άλλους γάμους μου φαίνεται αιώνας!Ο πρώτος δε χορός παρόλο που και οι δυο δε χορεύουμε ήταν αρκετά γλυκός και τρυφερός.Βλέποντας το dvd τώρα ενάμιση χρόνο μετά βλέπω πόσο έλαμπα,ήταν όλη η ευτυχία δικιά μου.Χαιρετούσα το κόσμο και τσουγκριζα με μια άνεση που λέω τώρα εγω είμαι αυτή;;;Σε πληροφορώ πως θα έδινα ότι μου ζητούσαν για να το ξαναζήσω όλο σε slow motion με τον ίδιο άντρα φυσικά!Συμβουλή απόλαυσε το..........μη σκέφτεσαι τίποτα,αν εσυ περάσεις καλά σίγουρα θα περάσουν όλοι που θα σας βλέπουν έτσι χαρούμενους!Α και άλλη μια ένα ματόχαντρο στην εσωτερική τσέπη του γαμπρού και μέσα στο μπούστο σου ποτέ δεν έβλαψε κανέναν!!!Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!!!!!!!!Να σου ζήσει το μωράκι σου...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Στην εβδομάδα που είσαι είχα τσιμπήματα και πιο έντονες καούρες!Τώρα και τα δύο έρχονται και φεύγουν ανά διαστήματα!! Πόνους νιώθω σε διάφορες μορφές,σαν περιόδου,λίγο στη μέση και μέσα στην κοιλιά πιέσεις και τραβήγματα.Γενικα σήμερα δεν έχω περάσει πολύ όμορφα!!😛
    • Εγώ φοβάμαι μην μου την κάνει πριν την 38η αν και ξέρω πως ειδικά οι πρωτοτοκες δύσκολα πάνε νωρίς.Ετσι θα πονάμε δηλαδή από εδώ κ πέρα??Άσε που κάθε φορά που γυρίζω πλευρό είναι σα να έχω πέτρες μέσα στη κοιλιά.
    • Περίπου 22:00-23:00 κοιμάται για βράδυ  ανάλογα και με το πρόγραμμα μας εμείς όλοι μαζί ξαπλώνουμε στο κρεβάτι για ύπνο αλλιώς δεν κοιμούνται 😅
    • Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...