Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡΙ ΜΟΥ...ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ...ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΛΑΙΕΙ...ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΚΛΑΕΙ ΠΑΛΙ ....ΕΛΕΙ ΚΙΑΛΛΟ

ΤΡΩΜΕ 50ΓΡ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΖΟΥΜΑΚΙ 1 ΠΑΤΑΤΑ ΜΙΣΟ ΚΑΡΟΤΟ ΛΙΓΟ ΣΕΛΙΝΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΟ....ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ

ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ....ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΟΨΙΔΙΑ?

ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ

ΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

Δημοσίευση

Αχ αντρούλα μου σε καταλαβαίνω απολυτα....

Ακριβώς ετσι ειναι κ ο δικός μου...10 μηνων σημερα κ φαντασου οτι δεν του μαγειρευω πια ιδιαιτερα, τρωει οτι εχουμε κ οχι κομμένο....

φακες, ρεβυθια, κρεατα, ΟΛΑ !!!!

Κεμενα ετσι, με την κρεμα οταν τελειωνει κλαμα, κ τον ξεγελαω με νερακι...τι να κανω ???????????

Δεν πειραζει ομως...ειναι μωρακια ακομα....θα ακολουθείς απλα την παιδιατρο κ αν ειναι ολα καλα (που σιγουρα δεν θα υπαρχει προβλημα), δινε του..μην σε αγχώνει....φιλιά πολλα

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΝΑΣ ΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ...ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΑΞΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΙΣΟΡΟΠΗΣΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Δημοσίευση

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΣΚΑΣ?Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 10 ΗΜΕΡΩΝ 9300....ΕΠΕΡΝΕ 1-1,5 ΚΙΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΙΣΣΟΡΟΠΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΕΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΑΙΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΑ ΑΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΥΣΗ ΣΦΙΓΓΕΤΕ ΤΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥ.....ΔΗΛΑΔΗ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ

ΥΓΕΙΑ ΔΟΥΛΕΕΥΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΚΑΛΕ

Δημοσίευση

Καλά κάνει το παιδί.

Για φαντάσου,τόσο καιρό έπινε μόνο ένα

άχρωμο υγρό το γάλα

και τώρα έχει στη διάθεσή του πολλές νέες γεύσεις!

Ξέρεις τι συναρπαστική εμπειρία είναι αυτή για ένα παιδί?

Να κάνεις το σταυρό σου που είναι εύκολος στο φαγητό.

Για ρώτα και τις κοπέλες που από τότε που ξεκίνησαν τον απογαλακτισμό έχουν να φάνε τα παιδιά τους?

Το ξέρω καλά, γιατί έτσι ήταν η ανιψιά μου 2 χρονών ξανάρχισε να τρώει!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Αχαχαχαχαχααχ τέλεια τα γράφεις αχχαχαχαχαχα :ppp

Τον άλλο μήνα θα φάει κοψίδια χααχχαχαχα.

Κι εγώ μάλλον τα ίδια θα περάσω με τον γιόκα μου !!!!!

Είναι σχεδόν 4,5 μηνών και πίνει 250 gr γάλα.

Έχει πάει 8 κιλά...

Είμαι σίγουρη, πώς σε 1,5 μήνα πού θ'αρχίσουμε το φαγάκι, θα γίνεται πόλεμος στο σπίτι !!!!!!!!!!!!

Άχ νά'ναι ορεξάτα να τρώνε, γιατί η κόρη μιας γνωστής μου, είναι 22 μηνών και δεν θέλει να φάει τίποτα !!!!!!

Απίστευτο !!!!!

Κάθε φορά πού είναι να φάει, είναι το μαρτύριό τους...

Τι ντέφια βαράνε για να την ξεγελάσουν να φάει, τι τραγούδια, τι χορεύουν όλοι μπροστά της τσάμικα για να ξεχαστεί, τίποτα αυτή !!!!

Οπότε κάνε τον σταυρό σου γιατί είναι τεράστιο το άγχος όταν δεν τρώνε τα παιδιά.

Δημοσίευση

Αχαχαχαχαχααχ τέλεια τα γράφεις αχχαχαχαχαχα :ppp

Τον άλλο μήνα θα φάει κοψίδια χααχχαχαχα.

Κι εγώ μάλλον τα ίδια θα περάσω με τον γιόκα μου !!!!!

Είναι σχεδόν 4,5 μηνών και πίνει 250 gr γάλα.

Έχει πάει 8 κιλά...

Είμαι σίγουρη, πώς σε 1,5 μήνα πού θ'αρχίσουμε το φαγάκι, θα γίνεται πόλεμος στο σπίτι !!!!!!!!!!!!

Άχ νά'ναι ορεξάτα να τρώνε, γιατί η κόρη μιας γνωστής μου, είναι 22 μηνών και δεν θέλει να φάει τίποτα !!!!!!

Απίστευτο !!!!!

Κάθε φορά πού είναι να φάει, είναι το μαρτύριό τους...

Τι ντέφια βαράνε για να την ξεγελάσουν να φάει, τι τραγούδια, τι χορεύουν όλοι μπροστά της τσάμικα για να ξεχαστεί, τίποτα αυτή !!!!

Οπότε κάνε τον σταυρό σου γιατί είναι τεράστιο το άγχος όταν δεν τρώνε τα παιδιά.

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ κοριτσια ναι το αφηνω να φαει το μωρο αλλωστε απο τοτε οπου τρωει φαγητο εστρωσε και στα κιλα....αννουλα μη μασασ ερχεται και η σειρα σου ετοιμασε σουβλεσ κιεσυ....και σισσιω μου πωσ μεγαλωσε φτου φτου η ζουζουνα τι τελειο μαλακι....σα χτεσ το θυμαμαι μωρακι νινι στο ρηλαξ που τοχεσ στο προφιλ...κοπελιτσα με τα ολα τησ....κουκλα

Δημοσίευση

antroula μου πολυ ωραιες φωτογραφιες :cheer: κοριτσια χαιρομαι τα παιδια που τρωνε εμεις ειμαστε 5μιση μηνων κ ακομη δεν ξεπερασαμε τα 150 γραμ μαλιστα πολλες φορες αφηνουμε κιολας τρωμε περιπου 130 με 140 γραμ.αντε να δω ποτε θα μου ζητησει 200κ μαλον κατα το χρονο.. ;):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
    • Σ ευχαριστώ πολύ εμένα είχε αρχίσει με μπουρμπουληθρες 14 εβδομάδες και κάτι πλέον ρίχνει μικρές κλωτσιτσες που και που 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...