Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Κορίτσια μου καλημέρα!
Σήμερα μετά από καιρό πάλι αίμα!
Δεν θα κρύψω ότι πανικοβλήθηκα!
Πήρα κατευθείαν τη γιατρό και πήγα για υπέρηχο! Ευτυχώς για την ώρα το μωράκι είναι καλά και η καρδούλα μας χτυπούσε κανονικά! Μάλλον κουράστηκα εχθές! Περτάτησα κάμποσο είναι η αλήθεια, και ίσως δεν ήμουν συνηθισμένη σε όλο αυτό. Οπότε από σήμερα ξάπλα μέχρι να σταματήσει το αίμα.! Αναρρωτική μια βδομάδα και βλέπουμε! Η γιατρός δεν είδε κάτι στον υπέρηχο, ίσως αποκόλληση.. μου είπε ότι θα φανεί αν όντως είναι αποκόλληση στις επόμενες μέρες που θα καθαρίσει το αίμα! Αν όλα πάνε καλά έχω ξανά υπέρηχο την Τετάρτη!
Καλημερα !! Να σου ζησει !! Κι εγω κοριτσια μου γεννησα τα διδυμακια μου !! 36w1d! Ολα πηγαν καλα δοξα τω Θεω!!! Ειμαστε σπιτι και θηλαζουν αποκλειστικα ολη μερα τα μικρακια μου να παρουνε τα πανω τους σιγα σιγα…!!
Κορίτσια επίσης κάτι άλλο σημαντικό που ήθελα να σας ρωτήσω ..Έχετε κάνει όλες αυτήν την περίοδο το εμβόλιο του κοκκύτη?Επίσης δεν μου έχει αναφέρει κάτι ακόμα ο γιατρός μου..
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.