Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

• Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μιραντα μου καλησπερα

ακομα δεν εχω παιδακι αλλα απο οτι ξερω τα συμπτωματα εγκυμωσυνης ειναι τα ιδια με της περιοδου κ ο πονος χαμηλα ειναι φυσιολογικος να υπαρχει

σου ευχομαι να εχεις σπορακι στην κοιλιτσα σου

Δημοσίευση

ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΣΡΟΡΑΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ..ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ..ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΙΔΑ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΕΡΑ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΜΟΥ..

Δημοσίευση

Πριν μαθω οτι ειμαι εγκυουλα..ελεγα καθε μερα θα αδιαθετησω ειχα τις γνωστες κραμπες και τα πονακια και καθε μερα πηγαινα στην τουαλετα γιατι νομιζα οτι θα αδιαθετησω .ε!!την 5η μερα που εκανα το τεστ οπως εχω ξαναπει δεν το πιστευα γιατι τα πονακια συνειστηκαν για πολυ αν θυμαμαι καλα και για ενα μηνα περιπου(2 μηνων σταματησαν).Αυτα!!!με το καλο να μας πεις τα καλα νεα...εχεισ καθυστερηση?

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ..ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 26 ΜΕ ΚΥΚΛΟ 40 ΗΜΕΡΩΝ..ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ..ΩΟΡΕΞΙΑ ΕΙΧΑ ΣΤΙΣ 14 ΤΟΥ ΜΗΝΑ...ΕΙΧΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟ ΑΙΜΑ..

Δημοσίευση

μιράντα μπορώ να σου πω την δικη μου ιστορία..πριν 4 μέρες έκανα test και είδα πως είμαι έγκυος.περίμενα 23/11 και έκανα την επομενη μέρα το test.έλεγα αυτό τον μηνα αποκλείεται να είμαι έγκυος γιατί όλα τα συμπτώματα οδηγούσαν στην περίδο, δηλαδή:πόνοι περιόδου χαμηλά στην κοιλίτσα,κάθε τρεις και λίγο κοιτούσα μήπως και είχε έρθει(τόσο σίγουρη ήμουν ότι θα έρθει)και μετά ο πόνος-πρήξιμο τους στήθους,σπυράκια,νεύρα,αλλα είχα και κάτι το οποιο με προβλημάτισε λίγο,πόνο στην μέση.ποτε δεν πονάω εκεί.εύχομαι να έχεις k σου το δικό σου τοσοδούλι σποράκι στην κοιλίτσα σου!!!! :laugh: :laugh:

γιόλε,θες να μου πεις σε ποιον μηνα ξεκίνησαν οι ναυτίες σε σένα +σε ποιον τελειωσαν?έχω τρομερό άγχος με αυτό γιατί είναι κάτι που σιχαίνομαι όσο tpt στον κόσμο!!ευχαριστώ!!!

Δημοσίευση

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ..

Δημοσίευση

αν-η μου και εγω στην αρχη αγχωνομουν γιατι εκτος απο τα πονακια δεν ειχα αλλα συμπτωματα...ωσπου 8εβδομαδα και μετα αρχισε το μαρτυριο...καθε πρωι ενιωθα οτι μολις ξυπνησα απο καμπινα καραβιου σε τρικυμια και δωσε εμετους και ζαλαδες...αλλα...εχω να πω..οτι ισως για τις ναυτιες εφταιγε και οτι επαιρνα επιπλεον προγεστερονη αρα δεν αποκλειεται να μην ειχα τιποτα διαφορετικα!αν-η μπορει να μην ξεκινησουν ποτε ,που σου το ευχομαι αλλα και να γινει αυτο μολις μπεις στο 4ο θα το εχεις ξεχασει...εμενα καπου εκει τελειωσαν.

Δημοσίευση

τα συμπτώματα από κοπέλα σε κοπέλα γενικά ποικίλλουν. σε κάποιες μπορεί να είναι πιο έντονα από της περιόδου η' ακριβώς ίδια.εμενα ήταν ίδια με τη διαφορα ότι ήρθε να προστεθεί και ο πόνος της μέσης+ένιωθα συνεχώς πως θα αδιαθετήσω!οποτε..λες να μας πεις και εσύ καλά νέα????????????makaaaaaaaaaaari!!!!!!!!!!!!!στο εύχομαι μέσα από τη καρδια μου!!!!!!!! :):):):):):):kiss:

Δημοσίευση

Έτσι ακριβώς κι εγώ...Μέχρι να μου κόψει και να κάνω τεστ εγκυμοσύνης είχα συνέχεια αυτά τα προεόρτια καφέ υγρά,και πόνους φρικτούς περιόδου.Έλεγα "σήμερα θα αδιαθετήσω,αύριο θα αδιαθετήσω",και τελικά θα αδιαθετήσω τέλη Μαρτίου πάλι. ;)

Εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο.

Δημοσίευση

Εγώ περίμενα περίοδο στις 12/11. Στις 13/11 είδα λίγο καφέ.Μετά τίποτα.Στις 16 λίγο αίμα.Μετά πάλι τίποτα.Στις 18 έκανα τεστ και βγήκε μια αχνή γραμμή.Στις 19 έκανα χοριακή και είχα 550.Δηλ. 3-4 εβδομάδων περίπου.

Πήρα τηλ.τον γυναικολόγο μου και μου είπε οτι το αίμα είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί από την εμφύτευση του γονιποιημένου ωαρίου στην μήτρα.Ξαναέκανα χοριακή μετά από 2 μέρες και είχα 1.640.Επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη μου.Όλες αυτές τις ημέρες΄, από τις 12/11 που περίμενα καιμετά είχα κανονικά πόνους περιόδου, σπυράκια στο πρόσωπό μου, κανονικά όλα τα συμπτώματα περιόδου.Πίστευα ειλικρινά οτι από στιγμή σε στιγμή θα αδιαθετούσα.Κάνε μια χοριακή.Μόνο αυτή λέει την αλήθεια.

Εύχομαι ό, τι καλύτερο!!!

Δημοσίευση

αχ γιόλε μου εγώ δεν αγχώνομαι επειδή δεν έχω αυτά τα συμπτώματα.αγχώνομαι γιατί φοβάμαι πως θα τα αποκτήσω..ξέρεις δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τον εμετό για μένα!έχω να κάνω για να φανταστείς από το 2001...φαντάσου...!!!σκότωσε με καλύτερα!αρρωσταίνω+εξαντλούμαι!αχ μακάρι να μην έχω..εχθές μπήκα στην έκτη εβδομάδα, δηλαδή να περιμένω στην όγδοη να πεθάνω??? :( :( 2 μήνες κρατάει αυτό το μαρτύριο?w ρε μάνα μου τι έχω να περάσω..ας μην είμαι αχάριστη όμως e?μπόρα είναι θα περάσει..ouf!k μονο που έχω το σποράκι μου μέσα στην κοιλίτσα μου..τουλάχιστον αυτό με κάνει να τα ξεχνάω όλα!!!ευχαριστώ γλυκιά μου γιόλε πολύ!!!:) μάκια μάκια!!!

Δημοσίευση

και εκτος απο τα πονακια περιοδου ειχατε δει κατα την εμφυτευση καφε η οχι?

Γιατι εγω κοιταω να δω συνεχεια μπας και δω καφε αλλα δεν εχω δει τιποτα οποτε λεω ουτε και αυτο το μηνα ειμαι. Ειναι συνηθισμενο να βλεπεις καφε ή οχι?

Δημοσίευση

tinkerbel κοπελίτσα μου γλυκιά μην περιμένεις να δεις απαραίτητα καφέ "σταγονιτσες" για να πεισθείς πως είσαι eguoula!εγώ προσωπικά δεν είδα tpt..δεν βλέπουν όλες οποτε μην απογοητεύεσαι. ;):) δεν είναι σίγουρο ότι θα δεις!!!!!

Δημοσίευση

:):):) τασούλα το ότι είδες λίγο αίμα ίσως είναι λόγω της εμφύτευσης του μοριδίου εμβρύου σου στη μήτρα σου.. αυτό αν είσαι egkuoula θα σταματήσει..πρέπει να προσεχεις όμως καλή μου..

tinkerbel γλυκούλα μου.. δεν θέλω να σε βλέπω αγχωμένη!εχθές σε χάρηκα πολύ που έδινες κουράγιο στις υπόλοιπες κοπέλες..έτσι σε θέλω δυναμική!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Και εγώ όταν έμεινα έγκυος είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα μ'αυτά της περιόδου.

Περίμενα.... περίμενα αλλα τίποτα. Τελικά ήμουν έγκυος!

Εύχομαι και εσείς να μας ανακοινώσετε τα ευχάριστα!

Δημοσίευση

μην ανησυχεις αν-η Μου καλα ειμαι απλα γενικως ειχα αρκετες αποριες μιας και τωρα μπαινω σε αυτο το τρυπακι οποτε σας ξεζουμιζω....αλλα ειμαι οκ...αντε αντε ολες μας το Χριστουγεννα βββοοοουυυυρρρρ για μωρακια!!! :P:P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...