Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 180
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Ακριβως αυτό θέλουμε να νιώσουμε όλες εδω μεσα.... Σου ευχομαι να πανε όλα καλα και να ζήσεις καθε λεπτο απο αυτην την υπέροχη περιοδο....

Ολα θα πανε καλα και χαλάλι η αγωνία και η λαχταρα που ειχες τον καιρο των προσπαθειων γιατι σε αντάμειψε ο Θεούλης......

Ολα τα καλα σου ευχομαι:cheer:

Δημοσίευση

Ακριβως αυτό θέλουμε να νιώσουμε όλες εδω μεσα.... Σου ευχομαι να πανε όλα καλα και να ζήσεις καθε λεπτο απο αυτην την υπέροχη περιοδο....

Ολα θα πανε καλα και χαλάλι η αγωνία και η λαχταρα που ειχες τον καιρο των προσπαθειων γιατι σε αντάμειψε ο Θεούλης......

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!!! :) :) :) Ξεκούραση και ηρεμία και όλα θα πάνε καλά!Σε λίγους μήνες θα κρατάς το μωρό σου αγκαλιά! Άντε να ακούμε τα ευχάριστα να παίρνουμε θάρρος κι εμείς που είμαστε στην προσπάθεια...!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!!! :) :) :) Ξεκούραση και ηρεμία και όλα θα πάνε καλά!Σε λίγους μήνες θα κρατάς το μωρό σου αγκαλιά! Άντε να ακούμε τα ευχάριστα να παίρνουμε θάρρος κι εμείς που είμαστε στην προσπάθεια...!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Marga συγχαρητηρια σε εσενα και φυσικα στον αντρουλη σου που ειναι διπλα σου και σε επισε γι αυτο το τεστ!!!!:woohoo:

Αχ! καλα λενε ολοι "παντε διακοπες να χαλαρωσετε να ερθετε πιο κοντα και ερθει το ποθητο".

Σου ευχομαι να εχεις ευκολη εγγυμοσυνη!!!:side:

Δημοσίευση

Marga συγχαρητηρια σε εσενα και φυσικα στον αντρουλη σου που ειναι διπλα σου και σε επισε γι αυτο το τεστ!!!!:woohoo:

Αχ! καλα λενε ολοι "παντε διακοπες να χαλαρωσετε να ερθετε πιο κοντα και ερθει το ποθητο".

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου σήμερα γύρισα απο την άδεια μου και διάβασα τα καταπληκτικά νεά σου!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή έκβαση να έχεις!!!

Ολα θα πάνε καλά θα το δείς!!!

Αχχχ πολυ χάρηκα!!!!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου σήμερα γύρισα απο την άδεια μου και διάβασα τα καταπληκτικά νεά σου!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλή έκβαση να έχεις!!!

Αχχχ πολυ χάρηκα!!!!

Δημοσίευση

Καλή έκβαση να έχεις!!!

Αχχχ πολυ χάρηκα!!!!

Δημοσίευση

MARGA,ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ !ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ,ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΑ............ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!:woohoo:

Δημοσίευση

MARGA,ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ !ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ,ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΑ............ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Marga συγχαρητήρια!!!!! Επιτέλους έγινε το θαύμα για σας!!! Να προσέχεις όσο πιο πολύ μπορείς και παραμέρισε όλες τις δουλειές του σπιτιού για αργότερα...ξεκουράσου και απόλαυσε το!!! Χάρηκα πάρα πάρα πολύ για τα νέα σου!

Δημοσίευση

Marga συγχαρητήρια!!!!! Επιτέλους έγινε το θαύμα για σας!!! Να προσέχεις όσο πιο πολύ μπορείς και παραμέρισε όλες τις δουλειές του σπιτιού για αργότερα...ξεκουράσου και απόλαυσε το!!! Χάρηκα πάρα πάρα πολύ για τα νέα σου!

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αύριο γιατί όχι;;; 2 νύχτες δεν τους φτάνουν;; 😜
    • Στον μικρο δεν είχα πάνες αγκαλιάς τώρα θα παρω κάνα δυο μην φανταστείς. Από πράγματα δεν με έχει ρωτήσει κάνεις αν χρειάζομαι κάτι και δεν θέλω να πω και από μόνη μου γιατί γενικά από υποσχέσεις πολλά είχαν ειπωθεί στην αρχή και τώρα όλοι έχουν κάνει πίσω.   Από ρούχα έχω από την φίλη μου και από τον γιο μου δεν παίρνω αλλά μόνο ότι χρειαστεί εν καιρώ.  Ρούχα για έξοδο από το μαιευτήριο θέλω να πάρω κάτι καινούργιο να το κρατήσω κιόλας όπως έχω και του γιου μου και να πάρω και ένα λεπτό κουβερτάκι για να την βγάλω από το μαιευτήριο γιατί από τον γιο μου έχω 2 μπλε χοντρά.  Κορίτσια έχετε σκεφτεί όνομα για τα μωρά σας?  
    • Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...