Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια, εγώ απευθύνθηκα σε έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι απόλυτα, μικροβιολόγο, που ψάχνει τη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας. Το εμβόλιο που κυκλοφορεί έχει ενισχτυτικά και δεν είναι απόλυτα ασφαλές. Το καλό, που έχει καθαρά τον ιό και όχι τα ενισχυτικά, κυκλοφορεί στην Αμερική. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό που έχουμε εδώ παρασκευάζεται πολύ πιο γρήγορα και έτσι χορηγείται μαζικά. Το θέμα είναι, ποιος το εμπιστεύεται;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολοι ειμαστε σε απογνωση/ο γυναικολογος ειπε οχι και οτι δεν θα το κανει ουτε αυτος.σημερα ημουνα σε καρδιολογο και πνευμονολογο και οι ιδιοι με ρωτησαν αν εκανα και ειπα οχι και με μαλωσαν.η πνευμονολογος ειπε οτι αν ημουν στην αρχη της εγκυμοσυνης δεν θα το εκανα αλλα τωρα που τελειωνω πρεπει και αν γεννησω και κολλησω απο καμια μαια η κανεναν γιατρο και κολλησω το μωρο και δεν θα μπορει να παρει κανενα φαρμακο και μπλα μπλα μπλα.....και η φαρμακοποιος το εκανε.τι κανουμε ρε παιδια?και τι κανουμε με τα παιδια μας που δεν ειναι μωρα?

Καλήσπέρα σε όλους.

Είμαι και εγώ στην 17 εβδομάδα της κύησης, και ρώτησα την γυναικολόγο μου για το αν πρέπει να κάνω το έμβόλιο. Μου είπε ότι εκεινη προτείνει πως ναι, πρέπει να γίνει. Αλλά η τελική απόφαση είναι δική μου.Μου είπε επίσης ότι το έμβρυο δεν θα επηρεαστεί γιατί ο ιός με το εμβόλιο μπαίνει σε δόσεις και όχι ολόκληρος. Εγώ δεν θα το κάνω. όμως θα ήθελα να ξέρω, τί επιπτώσεις μπορεί να έχει ο ιός, εάν δεν κάνω το εμβόλιο και κολλήσω την γρίπη. Θα επηρεάσει το έμβρυο ο ιός έαν κολλήσω έγω την γρίπη?

Αν γνωρίζετε κάτι για αυτό θα ήμουν ευγνώμων.

Κορίτσια καλησπέρα! Έγινε μόλις μέλος στο forum γιατί ήθελα να δω απόψεις κι άλλων ομοιοπαθών! Εγώ δεν είχα σκοπό να κάνω το εμβόλιο, αλλά δυστυχώς μόλις χθες παρουσιάστηκε κρούσμα γρίπης στην τάξη του άντρα μου που είναι δάσκαλος. Ο γιατρός μου μας είπε να κάνει το εμβόλιο ο άντρας μου, γιατί είναι προτιμότερο από το να με κολλήσει. Είμαι έγκυος στο πρώτο παιδάκι μετά από πολλές ταλαιπωρίες και είμαι στην 22η εβδομάδα. Εμένα μου είπε να περιμένω ακόμα και να προσέχω πολύ, εκτός από επισκέψεις και κλειστούς χώρους που έτσι κι αλλιώς τα αποφεύγαμε, και την καθαριότητα στο σπίτι. Να κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια με τον άντρα μου προληπτικά, αν και δεν έχει κάποιο σύμπτωμα, να αποφεύγουμε επαφές και να πλενόμαστε πολύ καλά. Ο Θεός βοηθός! Ακόμα και τώρα που θα κάνει το εμβόλιο θα πρέπει να περάσουν σχεδόν 15 μέρες για να αποκτήσει ανοσία. Ως τότε όμως θα πρέπει να πηγαίνει στο σχολείο κανονικά! Είμαι ανήσυχη επίσης γιατί οι επιπτώσεις του ιού στην έγκυο είναι πολύ σοβαρές, απ΄ότι διάβασα σε όλα τα ανάλογα δημοσιεύματα. Κι αναρρωτιέμαι τι είναι προτιμότερο: να κολλήσω τον ιό ή να ρισκάρω το εμβόλιο στην περίπτωσή μου;;; :dry:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΝΟΗΜΑ: "ΞΕΝΙΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ........." ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΑΜΑΤΩ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ Ή ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΣΤΑΜΑΤΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΙΛ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΛΕΓΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ G8 ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ.ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟΥΠΑΡΧΕΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΑΡΑΛΛΗΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ZOYGLA.GR.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΩΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ :kiss:

Γεια σε ολους!

Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω γιατι τρελαινομαστε με το εμβολιο. Ολα τα σχολεια εχουν κλεισει, ολοι φοβουνται και κανουν τα εμβολια πεντε πεντε. Ελεγαν οτι επροκειτο για πανδημια. Που ειναι η πανδημια? Στην αμερικη τα ξαδερφια μου το περασαν και τα δυο σε δυο μερες με 38 πυρετο χωρις να παρουν ουτε αντιβιωση!!!!τα περισσοτερα παιδακια που λειπουν (δουλευω σε σχολειο) σιγουρα το περασαν χωρις να το ξερουν. Μετα απο τοσα κρουσματα στην ελλαδα το ποσοστο θανατου ξερετε ποσο ηταν? 0.019%απο απλη γριπη πεθαινουν πιο πολλοι!!!! γιατι λοιπον πανικος? ειναι δυνατον η εγκυος να εμβολιαζεται???? εδω δεν επιτρεπονται αλα κι αλλα.Καταλαβαινω οτι παντα υπαρχει ο κινδυνος ιωσης που μπορει να αποβει μοιραιος. Αλλα αυτο συμβαινει με ολες τις ιωσεις. Δηλαδη θα κανουμε και εμβολιο γαστρεντεριτιδας, κτλ,κτλ??? Απλως πρεπει να προσεχουμε. Απο τη στιγμη που εστω και ενας γιατρος λεει οχι, εγω δε θα μπορουσα ποτε να παρω το ρισκο και να το κανω. Αν ειναι μια στις εκατο να κολλησω και αλλη μια πιθανοτητα στις χιλιες να εχω επιπλοκες, ε, συγγνωμη αλλα πιο πιθανο ειναι να παθω μια αποκολληση για παραδειγμα η παλινδρομη. Τι πρεπει να κανω?? Να παιρνω προκαταβολικα ορμονες?? Στην αμερικη ηδη κερδηθηκαν μηνυσεις για σκαρτα εμβολια. Στον Καναδα αποσυρθηκε παρτιδα γιατι προκαλλουσε αλλεργικα σοκ. Στην Αγγλια αυτη τη στιγμη απογορευεται να το κανουν εγκυμονουσες. ΜΟΝΟ οι πασχοντες απο καρδιοπαθειες η αλλα προβληματα το κανουν, που δεν εχουν επιλογη.Αν αποφασισουν αργοτερα οτι αυτο που εκανα εγω προκαλει παρενεργειες και γενετικες ανωμαλιες....θα μου πουν ¨"μα ηταν αποφαση σας"!! Γι αυτο και δε μπορουν να παρουν θεση.Δεν ειμαι ειδικος απλα αυτο που συμβαινει ειναι ανω ποταμων. Που ακουστηκε να πρεπει εγω κι εσεις -που ειμαστε ασχετοι- να παρουμε την αποφαση!!!!Εσας αυτο σας φαινεται φυσιολογικο? Δεν ειμαι εξω απο το χορο. Ανησυχω πολυ.Ειμαι 5 μηνων εγκυος και δουλευω ολη μερα με παιδια απο 5 εως 17 ετων σε κλειστους χωρους. Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο.

asimina83 και γω τασσομαι κατα του εμβολιου ειμαι στη 14η εβδομαδα και ο γυναικολογος μου μου λεει ουτε να το σκεφτομαι(οχι οτι το σκεφτομουνα) το ιδιο μας λεει και ο παιδιατρος μας για τον 4χρονο γιο μας. Η αληθεια ειναι παντως οτι το 0.019% δεν ειναι και μικρο ειναι σχεδον 2/1000..αυτο που θα ξεκαθαρισω με τον γυναικολογο μου την Τριτη που θα παω ειναι τι γινεται αν αρρωστησουμε ενοσω εγκυμονουμε? Αν γνωριζει καποια πειτε μας...Μπραβο τους παντως καταφεραν και μας τρομοκρατησαν..Εδω βεβαια στηριζεται το παιχνιδι στο φοβο..

Kορίτσια, ρίξτε μια ματιά στο τι λέει η Ελληνική Μαιευτική & Γυναικολογική Εταιρεία στις "Ενημερωτικές οδηγίες προς τους Μαιευτήρες-Γυναικολόγους που αφορούν τη νέα γρίπη Α (Η1Ν1) για τις έγκυες".

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... 181#249181

Ανέβασα αυτό το θέμα λίγο νωρίτερα. Διαβάστε τις οδηγίες για να ενημερωθείτε και για να μπορείτε να μιλήσετε με τους γιατρούς σε άλλη βάση.

ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΣ,ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΓΡΙΠΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ,ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ.ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ,ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ?ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ & ΤΡΕΜΩ ΜΗΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΕΓΩ Η Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ Κ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΡΙΠΗΣ..ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ & ΕΓΩ/ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Κ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ??

Καλυψώ, απ΄ότι ξέρω, κάνοντας το εμβόλιο, αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να μεταδώσετε τον ιό στο παιδί. Το εμβόλιο καλύπτει αυτόν που το κάνει στο να μην νοσήσει ή να μην νοσήσει πολύ άσχημα με τη νέα γρίπη. Δηλαδή αν πάρεις τον ιό στον οργανισμό σου, ακόμα κι αν εσύ δεν νοσήσεις υπάρχει πιθανότητα να το μεταδώσεις στο παιδί. Ρώτα και το γιατρό σου σχετικά με αυτό, αλλά νομίζω αυτό ισχύει.

Να προσέχετε πάρα πολύ από όλες τις απόψεις, υγιεινή, επαφές με κόσμο κλπ κλπ. Όταν επιστρέφετε σπίτι να αλλάζετε κατευθείαν τα ρούχα σας, να πλένετε καλά τα χέρια σας και το πρόσωπο και μετά να πιάνετε το παιδί.

ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΣ,ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΓΡΙΠΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ,ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ.ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?

κανεις δε βαζει την υπογραφη του barcelonita..ευχαριστω για την απαντηση, μεγαλο θεμα για το τιποτα κανουν αλλα βεβαια πως αλλιως θα βγαλουν λεφτα?

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΔΙΑΝΥΩ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!

xenianek έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΔΙΑΝΥΩ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!

Κουράγιο και υπομονή! Ένας μήνας (τουλάχιστον ως τότε λένε θα είναι η μεγαλη έξαρση) κλεισούρα και με μάσκα έξω κι όλα θα πάνε καλά. Ακόμα κι αν αρρωστήσουμε δε κινδυνεύουμε περισσότερο απ' ό,τι με την απλή γρίπη!

Υ.Γ Αλήθεια xenianek το συζήτησες με το γιατρό σου όπως έγραψες παραπάνω; Τί σου είπε; (προφανως από την τελευταία απάντησή σου συμπεραίνω ότι δε σε έπεισε να το κάνεις!)

Κορίτσια μην τρελένεστε ;)

Μια γνωστή μου πέρασε πριν λίγες μέρες τη νέα γρίπη έγκυος στον 8ο μήνα και ούτε καν νοσηλεύτηκε σε 2-3 μέρες της είχε περάσει :)

Δεν χρειάζεται τόσο άγχος κατά τη γνώμη μου. Έχω καταλήξει πωε έιναι μια γρίπη κι αυτή τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο και δεν ανησυχώ πλέον. Για τα μωρά μου ανησυχώ βέβαια αλλά όχι περισσότερο από μια άλλη γρίπη. Αφήστε που παίζει και να την έχουμε περάσει :P και δεν το καταλάβαμε :lol:

ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ή ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Ή ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΤΑΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ, ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ.............................................. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ.................................................... ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΑΝ ΣΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ, ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΩΣΩ;;;;;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ;;; ΟΧΙ!

xenianek έγραψε:

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ.................................................... ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΑΝ ΣΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ, ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΩΣΩ;;;;;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ;;; ΟΧΙ!

Πολύ σωστή αντίδραση κατά τη γνώμη μου!!! Κι εγώ έτσι ακριβώς σκέπτομαι!

Υ.Γ Κι εμένα πάντως κάποιοι φίλοι που πέρασαν τη νέα γρίπη δεν το κατάλαβαν πίστευαν ότι ήταν απλό κρυολόγημα....

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα.Είμαι στην 10η εβδομάδα και ενω ο γιατρός μου στην αρχή ήταν μαλλον αρνητικός(αν και απεφυγε να μου απαντήσει λέγοντας οτι εγώ ετσι κι αλλιώς δεν μπορώ να το κάνω)και οτι μάλλον έχει γίνει πολύ θέμα για μια ακόμα απλή γρίπη,στην τελευταία μου επίσκεψη-αν και πάλι δεν μίλησε για μένα("θα δούμε" είπε) πρότεινε πως μπορεί να το κάνει ο άντρας μου για να με προστατέψει.Δεν ξέρω στην αρχή μου φάνηκε αρκετα λογικό αλλα...να σας πω τωρα που το σκέφτηκα ακόμα και αυτό το φοβάμαι.Μήπως τελικά και να αρρωστήσουμε θα είναι τόσο ήπιο και υπερβάλουμε όλοι?Με την φαρμακοποιο μου που μίλησα,μου είπε οτι τους καλούνε σε ομιλίες με την κα Γιαμαρέλου(υπεύθυνη της επιτροπής για την γρίπη και γνωστή λοιμοξιολόγο)και αυτό που τους λένε είναι οτι τον εμγβολιασμό τον προοθούν για να σταματήσουν την εξάπλωση στον γενικό πληθυσμο και όχι για το καλό του κάθε ενος ατομικά.Για αυτους είναι πιο σημαντικο να σταματησουν την εξάπλωση παρά κάποια άτομα που θα παρουσιάσουν παρενέργειες!

Εγω δεν το κανω με τιποτα!!!!!

Καλυτερα να παω απο γριπη.....παρα απο εμβολιο!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αν ημουν και εγκυος.....ουτε ν'ακουσω δε θα ηθελα!!! :angry::angry: Aπο τη μια απαγορευονται σχεδον ολα τα φαρμακα στην εγκυμοσυνη κι απο την αλλη να εμβολιαστει μια εγκυος;;;;;; :dry::dry: Εγω δεν τα καταλαβαινω αυτα!!!! :blink::blink:

Τρια παιδακια φιλου μας 7-7 και 2,5 χρονων περασανε πριν καμια δεκαρια μερες τη γριπη αυτη στο σπιτι τους, ΧΩΡΙς ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! ;)

Κορίτσια γεια σας! Είμαι κι εγώ έγκυος και μάλιστα στις 15 Δεκέμβρη μπαίνω στο μήνα μου. Μέχρι πριν από μία εβδομάδα ο γιατρός μου ήταν διστακτικός για το εμβόλιο και έλεγε "κάτσε να δούμε" κτλ. Την εβδομάδα που μας πέρασε μου τηλεφώνησε ο κοπέλα που έχει στο ιατρείο του και μου είπε πως συνιστά σε όλες τις πελάτισές του να κάνουν το εμβόλιο γιατί επιβάλλεται. Όταν κατάφερα να τον βρω στο τηλέφωνο προχθές μου είπε ότι είναι επιβεβλημένο να κάνω το εμβόλιο γιατί κινδινεύει η ζωή μου αν έρθω σε επαφή με τον ιό και όσο και να προσέχω με κάποιο τρόπο θα έρθω σε επαφή αφού μέχρι τα Χριστούγεννα ο ένας στους 2 θα έχει τη γρίππη. Μου είπε ότι αν μία έγκυος έρθει σε επαφή με τον ιό κατά 99% θα κάνει πνευμονία και θα μπει στην εντατική.

Επίσης, οι έγκυοι που παρουσιάζουν τα πρώτα συμπτώματα (έναν απλό πυρετο και βήχα) θα πρέπει αμέσως να αρχίσουν Tamiflu ακόμα και προτού επιβεβαιώσουν το αν έχουν την γρίπη ή όχι καθώς η πνευμονία εξελίσσεται στις εγκύους μέσα στο πρώτο 48ωρο, οπότε μη νομίζετε ότι και το Tamiflu είναι κάτι καλό για το μωρό.

Τέλος, μου είπε ότι είναι σημαντικό να το κάνω και για το μωρό για να πάρει τα αντισώματα που θα το προστατεύουν παθητικά για 6 μήνες από τη γέννησή του, αλλιώς δεν θα είμαι ποτέ σίγουρη για το ποιος θα μου το φέρει σπίτι...

Όταν τον ρώτησα αν μου εγγυάται ότι είναι ασφαλές για το έμβρυο μου είπε ότι είναι ασφαλές γιατί σε σύσταση είναι το ίδιο εμβόλιο με το εποχικό που γίνεται από το 1964 σε εγκύους (προφανώς σε εγκύους με προβλήματα υγείας) και ότι ύπάρχουν μελέτες για 10.000 εγκύους από το 1964 μέχρι σήμερα και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα. Επίσης λέει ότι στο μωρό περνάνε μόνο τα αντισώματα και τίποτα άλλο. Τέλος, είπε ότι το ανοσοενισχυτικό είναι άργιλος όπως σε όλα τα αντιγριπικά εμβόλια(υπάρχει σε πολλά φαγητά και στη φύση) και όχι υδράργυρος.

Πρέπει να σας πω ότι ο γιατρός μου είναι "ψείρας" και ενημερώνεταισυνέχεια για τις εξελίξεις και μου το σύστησε χωρίς δισταγμό. Όταν τον ρώτησα να θα έβαζε τη γυναίακ του να το κάνει αν ήταν έγκυος, μου είπε "χωρίς δεύτερη κουβέντα". Έβαλα άλλες 3 φίλες μου να ρωτήσουν τους γυναικολόγους τους για χάρη μου και οι 3 είπαν τα ίδια.

Ο άντρας μου λέει να πάμε να το κάνουμε τη Δευτέρα για να μη ζούμε στην αγωνία μήπως κολλήσω, αλλά εγώ δεν το έχω αποφασίσει μέσα μου. Όταν μιλάω με το γιατρό μου με πείθει όταν είμαι μόνη μου αμφιβάλλω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...