Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να κρατήσεις το / τα μωράκια σου στην αγκαλίτσα σου!!  Για ποιο λόγο κάνεις τις ενέσεις; 
    • @elena_1990 τωρα είναι 45 ημερων τ μωρο μου. Στη Θεσσαλονίκη την έκανα εγώ. Σε εμβρυολογο π μ εκανε κ την αυχενικη. Η νιπτ αν βγει παθολογική θα πρέπει να περιμένεις μετα να κάνεις αμνιο γτ κ η τροφοβλαστη γινεται σε συγκεκριμένες βδομαδες. Αντεχεις να ζεις με τ αγχος μεχρι τότε? Δ ρώτησα για μέθη, δ μ εκαναν καν τοπική αναισθησία. Η διαδικασία ειναι πολυ πιο απλη απο ότι την περιγράφουν. Μια πιεση νιωθεις μονο κ ίσως ηπια πονακια περίοδου για ουτε μισο λεπτο. Μ λέει φευγεις κανοκικα προσέχεις βάρη κ βαριές δουλειες για 2 μερες. Δ χρειάζεται να είσαι ξαπλα. Κ τώρα μ.λεει φευγεις κάνεις κ μια βόλτα χαλαρα αν θέλεις. Γτ ειχαμε τ αυτοκίνητο σε πάρκινγκ κ λεγαμε να πάρουμε ταξι. Εγω βέβαια επειδή ήμουν χεσμενη γυρισαμε σπίτι κ εκείνη τη μέρα την έβγαλα στο κρεβάτι. Την επόμενη σπιτι χαλαρα. Την παρεπομενη ολα κανονικα. Η νιπτ για μενα θα έπρεπε να γινεται σε γυναίκες απο 35 πχ κ πάνω μαζί με την αυχενικη (προεταιτικα πάντα) για να εχεις κ συντομα αποτέλεσματα. Αν η αυχενικη δ βγει καλή εστω κ οριακα σε παραπεμπουν σε τροφοβλαστη η αμνιο. Για μενα την κάνεις κ ξενοιάζεις. Η διαφορά στην τιμή δ ειναι μεγαλη. Αν ειναι να τ δώσεις καλύτερα να εχεις αξιοπιστία 100%.
    • Καλά είμαι κορίτσι μου σε ευχαριστώ!!!! Αναμένω να κάνω χοριακή κ υπάρχει κάποιο άγχος. Μπα τεστάκι δεν θα κάνω γτ όπως είπα κ στο άλλο θεματάκι είμαι σε μία άλλη ομάδα κ τις προάλλες μια κοπέλα είχε 5 θετικά τεστ κ χοριακη αρνητική, οπότε κάθομαι στα αυγά μου να κάνω απευθείας χοριακή 🙏 Χαχαχαχα έτσι είναι τα οικογενειακά βάρη, να μαθαίνει 😉😅 Σε νιώθω για ττη ζέστη κ εμείς μένουμε ρετιρέ κ δεν παλεύεται χωρίς κλίμα 😟
    • Εύχομαι κορίτσι μου να φύγει γρήγορα η κύστη κ να ξεκίνησεις άμεσα!!!! Ξέρω είναι πολύ δύσκολο αλλά να σκέφτεσαι θετικά είσαι πολύ κοντά στη πηγή 🥰 Μπα όχι δεν με βλέπω να κάνω, αντέχω όπως λέει κ το @Kateriniw μας 😉 Αφήστε που είμαι κ σε μία άλλη ομάδα κ έχουν δει πολλά τα μάτια μου αρνητικά τεστ με θετικές χοριακές κ τις προηγούμενες μέρες μια κοπέλα έκανα 5 τεστ θετικά που φαινόταν ξεκάθαρα η γραμμή κ χοριακή αρνητική κ πάθαμε όλες σοκ 😨 Κ λέω άσε μη χαρούμε τζάμπα μια κ έξω χοριακή 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...