Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η κουμπαρα μου γεννησε σημερα το πρωι ενα κοριτσακι 7 μηνων και 1200 κιλα στο ιασο. θελω ολες μας να στειλουμε ενα μυνημα αισιοδοξιας και στις δυο τους για να μπορεσουν να τα καταφερουν και να νιωση γρηγορα η μπεμπα τα τρυφερα χαδακια της μανουλας της.

• Απαντήσεις 76
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ΄΄ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΥΛΑ΄΄Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ....[ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙΑ] ΔΩΣΤΗΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ''''ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΗΣ

Δημοσίευση

Kαι βέβαια θα τα καταφέρουν!!!!!!

Το μωράκι θα πάρει σιγά σιγά τα πάνω του , θα δυναμώσει και η κουμπαρούλα σου με δύναμη , τρυφερότητα και υπομονή θα το κρατήσει στην αγκαλιά της....

Υπομονή , να σκέφτεται πως αυτή η δύσκολη αναμονή έχει έναν και μόνο σκοπό : το μικρό της αγγελούδι να πάει σπίτι του υγιές και δυνατό...

Θα περάσουν όλα και όλα για καλό γίνονται....

Πολλές ευχές και πολλα Θανουλαφιλάκια , από το γιό μου - στο μωράκι της!

Δημοσίευση

Kαι βέβαια θα τα καταφέρουν!!!!!!

Το μωράκι θα πάρει σιγά σιγά τα πάνω του , θα δυναμώσει και η κουμπαρούλα σου με δύναμη , τρυφερότητα και υπομονή θα το κρατήσει στην αγκαλιά της....

Υπομονή , να σκέφτεται πως αυτή η δύσκολη αναμονή έχει έναν και μόνο σκοπό : το μικρό της αγγελούδι να πάει σπίτι του υγιές και δυνατό...

Θα περάσουν όλα και όλα για καλό γίνονται....

Πολλές ευχές και πολλα Θανουλαφιλάκια , από το γιό μου - στο μωράκι της!

Δημοσίευση

εύχομαι και γω με τη σειρά μου όλα να πάνε καλά και για τη μανούλα και για το νινί της και γρήγορα να πάνε σπίτι τους και να περάσουν όλοι σαν οικογένεια τα πιο όμορφα χριστούγεννα της ζωής τους :)

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΥΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!

Δημοσίευση

Σίγουρα θα τα καταφέρουν...και θα γίνει ένας κορίτσαρος...!

Σήμερα είναι και η γιορτή του Αγ.Στυλιανού που λένε οτι ειναι "προστάτης" των μωρων (το πρωί το άκουσα...ελπίζω μην κάνω λάθος)

Οπότε με τέτοια ημερα γενεθλίων κάτι θα κάνει και ο Θεούλης...!

Τις ευχές όλων μας....και ξέρεις οτι το mammy είναι γουρλίδικο!

Δημοσίευση

Σωστα το ειπες alexdim,σημερα γιορταζει ο προστατης των παιδιων!!!oλα θα πανε τελεια!!! :) Η βαφτιστηρα του αδερφου μου γεννηθηκεν πριν 16 χρονια,6 μηνων κ μονο 900γρ!!!Αυτα τα αγγελουδια κ αυτες οι μανουλες εχουν απιστευτη δυναμη!!!!!!!! :) :)

Δημοσίευση

αντε καλε

εννοειται οτι ολα καλα θα πανε

την σημερον ημερα παθαινουν τιποτα τα παιδακια αυτα;

οπως και να χει εγω την προσευχουλα μου θα την κανω και θα της στειλω την θετικη μου ενεργεια

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ 890 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ. ΕΧΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 740 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ. ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ 38 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ.

ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΣΤΗΝ ΜΕΝΝ ΕΜΕΙΝΕ 75 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΝΥΚΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΣΑΜΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;

ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...