Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σου τα πα στο fb να στα πω και από δω. Περιμένουμε με αγωνία την ημέρα που θα σε πιάσουν οι πόνοι. Να δούμε θα προλάβεις να γράψεις πάλι στο mammy ότι γεννάς ή θα σε προλάβει το μωρό αυτή τη φορά :laugh: :laugh: (για όσες δεν ξέρουν το τρελλοκομείο την ώρα που γεννούσε έγραφε στο μαμμυ :cheer: )

Δημοσίευση

Ρε Χρυσα........

Εισαι απιστευτη!!!

Περασε ενας μηνας για να το καταλαβεις?????????????

Εισαι 2 μηνων?????????????

Απιστευτοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

Πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!

Να σου πανε ολα τελεια!!!!!!!!!!

Με το καλο κοριτσακι!

Δημοσίευση

Κουκλαρες μου,σας ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ!!!

Ειστε πολυ γλυκες κ τα λογια σας ειναι απιστευτα θερμα!!!

Δεν το καταλαβα καθολου βρε κοριτσακια... :blush:

ηταν το τελευταιο που περιμενα οτι θα μου συμβει!!! :woohoo:

Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες ..οτι επιθυμειτε ζουζουνες μου!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Έλα βρε ζουζού μου συγχαρητήρια κοπέλα μου! :woohoo:

Όλα με το καλό! :)

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά Θεε μου! Μπράβο, πολύ χαίρομαι για σένα!

Αλλά να μην πάρεις χαμπάρι... :ohmy:

Πάλι καλά όμως.. Γλίτωσες το άγχος του τεστ (βγήκε θετικό αλλά αχνό, είμαι δεν είμαι..), της χοριακής (βγήκε 50 μονάδες, είναι καλή η τιμή), του ακούσματος της καρδούλας (θα την ακούσω δε θα την ακούσω...)

Όλα μια κι έξω... Χαλαρά! :cheer:

Δημοσίευση

συγχαρητήρια κοπέλα μου!! :laugh: πολύ χαίρομαι για σένα!να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και το νίνι σου να το νιώθεις ολοένα και περισσότερο k να χαίρεσαι..και γω σε 2 εβδομάδες θα κάνω τον υπέρηχο και θα ακούσω k γω τη καρδούλα του+επειδή είναι η πρώτη μου φορα ανυπομονώ όσο δεν φαντάζεστε!θα ακούσω τη καρδούλα της καρδουλίτσα μου..αχ!ήταν πολύ ανέλπιστο πάντως για σένα σε καταλαβαίνω!!!!!να προσεχεις πολύ! ;) κορίτσια περιμένω από όλες σας κάτι καλο... :P:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: glukes mou!!!

Δημοσίευση

βρε ζουζου ειδα που μου απαντησες το τικερακι σου και λεω μπαααα δεν βλεπω καλα χωρις τα γυαλια μου....ευτυχως που ειναι και η φιλεναδα(ειναι και δικη μου ε???? μιας και λατρευω τις μουρλες κρητικιες)

η τονια και τα εβγαλε ολα στην φορα πριν γεννησεις χιχιχιχι

ζουζουνα μου σου ευχομαι μια πολυ πολυ ομορφη εγκυμοσυνη και να χαρισεις ενα ομορφο αδερφακι στην κορουλα σου.

Δημοσίευση

μπραβο κοριτσκι μου συγχαρητηριααααααααα

σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη :):)

οσο για σενα τονια μου τι να πω.........

εισαι φοβερη,πολυ συγκινητικο αυτο που εκανες

στην χρυσα!!!!!!!!!!!

εισαι μεγαλη ψυχη σου αξιζουν τα καλυτερα

γιατι και αυτα που ειπες σε μενα να ξερεις επιασαν

τοπο.......

σε ευχαριστουμε εισαι πραγματικη φιλη!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

αχ βρε ζουζου τρελοκομειο μας εσυ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

αν δεν σε επερνε χαμπαρι η τονιτσα,χαμπαριιιιι... χιχιχιχιχιχι

να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και ευχομαι να τελειωσει γρηγορα το μαρτυριο της λεκανης!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!ΜΕ το καλο ζουζου μου!!!να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο ομορφη εισαι και εσυ!!!!!!!!! :cheer::kiss: :woohoo: :silly: :P:) φιλακια και τετοια υπεροχα νεα να εχουμε ολες μας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...