Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ-Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ..


an-n

Recommended Posts

ΜΙΚΡΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ:

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ,ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΓΗ.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ THEO:<<ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗ ΓΗ ΑΥΡΙΟ..>> <<...ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΚΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟ?Ο ΘΕΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ:<<ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΕΧΩ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.>> <<ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΣΤΗ ΓΗ>> <<ΑΛΛΑ.."ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ TPT ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΩ.>> <<ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ.>> <<ΟΜΩΣ..>>ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ:<<ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΝ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ?>> <<ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ"ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ": "Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ K ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ,Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ."ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟ THEO ΚΑΙ ΕΙΠΕ:ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ?Ο ΘΕΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ:<<Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΥ,ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΖΙ K ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΟΥ.>>ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ:<<ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ "ΠΡΟΣΤΕΤΕΟΥΣΕΙ"?>>Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:<<Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟ!>>ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΛΥΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ THEO,<<ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΥΠΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΛΕΟΝ.>>Ο ΘΕΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ:<<Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.>>ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,ΑΛΛΑ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΗΔΗ Η'ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΜΕΣΩΣ,ΡΩΤΗΣΕ ΑΠΑΛΑ,<<Ω,ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΤΩΡΑ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΟU!::Ο ΘΕΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ,;;ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ..ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ..... " M A M A !!!" δεν είναι απλά τέλειο????πάντα τα δάκρυα μου τρέχουν όταν το διαβάζω!!!φιλάκια κορίτσια μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι η πιο όμορφη ιστορία που έχω διαβάσει... Απλά υπέροχη!!!!

Μπράβο!!! Ενας λόγος που αντέχω μέχρι τώρα και θα αντέξω και άλλα τόσα για να ακούσω αυτή τη λέξη από ένα μωράκι...ΜΑΜΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aχ τι ομορφο που ειναι συγκινηθηκα πολυ.Μακαρι να ακουσω και εγω μια μερα αυτη την λεξη απο ενα η δυο η οσα θελει ο θεος παιδια μου.Ν'ακουσω αυτην την λεξουλα απο το στομα του Μαμα..τι ομορφο που ακουγεται :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα την ακούσεις σύντομα καρδούλα μου...όπως όλες μας ελπίζω :) θα τα συζητάμε και τότε πρώτα ο Θεός και θα είμαστε οι πιο ευτυχισμένες μανούλες του κόσμου!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξερω αν αναφερεσαι σε μενα :P παντος σ'ευχαριστω :) Πιστευω και εγω οτι θα την ακουσω μια μερα αυτη την τοσο γλυκια λεξουλα.Να ειμαστε ολοι μας καλα και εδω θα ειμαστε οπως λες και εσυ να τα λεμε :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι σε σένα αναφέρομαι rose μου!εύχομαι όλες μας να την ακούσουμε σε λίγο καιρό από τώρα... μανούλα!!!!τι γλυκιά λέξη ,αντηχεί τόσο υπέροχα ανατριχιαστικά μέσα μου.... :cheer::cheer::cheer::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aνατριχιαζω και μονο που την λεω φαντασου να την ακουσω απο το παιδακι μου :P Εσυ να ετοιμαζεσαι παντος γιατι δεν θα αργησει και πολυ να ακουστει ;):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο,τι πιο γλυκο και ομορφο εχω διαβασει!!!!Μπραβο an-n!!!Mας συγκινησες!κοριτσακια μου ευχομαι ολοψυχα να ακουσετε συντομα αυτη την πανεμορφη λεξουλα απο το δικο σας αγγελακι :) !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Κ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ

ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ

ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ένιωθα την υποχρέωση να παραθέσω αυτή την μικρή αλλα τόσο συγκλονιστική ιστορία..δεν έκανα κάτι..μου αρέσει τόσο πολύ και είναι κάτι τόσο όμορφο που κάθε φορα που το διαβάζω δεν μπορώ να συγκρατηθώ..το έχω διαβάσει κάνα "ξθαρια" φορες.. :lol: όλες μας να την ακούσουμε σύντομα αυτή τη καταπληκτική,απίθανη,τεραστια,γλυκιά λεξούλα!!!θα είμαστε ο άγγελος του μωρού μας!!!!! :laugh: :laugh: :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΜΠΟΡΩ!!! ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΝΙΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΥ ΧΑΖΗ ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οταν το πρωτοδιαβασα...πριν πολλα χρονια εκλαψα!!! Αλλα δε νιοθω οτι ειμαι ο αγγελος του γιου μου. Αυτος ειναι ο αγγελος μου, οταν με κοιταει με το βλεμα γεμματο λατρεια, οταν με αγκαλιαζει με τα χερακια του απλα πεθαινω!!! Αν του συμβει ποτε κατι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μη σκέφτεσαι tpt άσχημο κοπέλα μου!μονο θετικές σκέψεις!!!"κεσιλια":ο άγγελος του είσαι εσύ αλλα υπάρχει και ένας άλλος άγγελος ο οποιος τον προστατεύει όταν εσύ δεν είσαι παρούσα..ο φύλακας άγγελος του!το παλικαράκι σου είναι ούτως η άλλως αγγελούδι :) !"ριρενα": εύχομαι να δεχθείς το μωράκι σου σύντομα στην τεραστια αγκαλιά σου+μη ξεχνάς νιώθει από τώρα την αγάπη σου!μακάρι όλα τα μωρά να είχαν μανούλες που πραγματικά tαγαπάνε τόσο πολύ όσο δείχνεις εσύ!!!και γω περιμένω να νιώθω να με κλωτσάει αν και είναι λίγο νωρίς... ;) χαίρομαι πολύ που σας άρεσε η "μικρή" αυτή ιστορία!πολύ όμως!!!φιλια σε όλες σας!!!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Έυχομαι όλες όσες δεν το άκουσαν να το ακούσουν σύντομα απο ένα μικρό στοματάκι και όσες το άκουσαν να το ξανα ακούσουν όσες φορές το επιθυμούν!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...