Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

βρε κοριτσι μου σορρυ και ολας τι σκεφτοσουν οταν πηγες να μεινεις με τα πεθερικα αν ειχατε αρραβωνιαστει και ειχε μεινει ο καθενας στο σπιτι του θα βγιαζοταν να γινει και ο γαμος τωρα τον κυριο δεν τον πολυνοιαζει γιατι δεν θα αλλαξει κατι τιποτα γιαυτον χωρια που οταν εμεινες μαζι του η συμβιωση θα επρεπε να ηταν ωραια , αυτος ομως δεν νομιζω να ειδε κατι τετοιο αφου μενατε με τα πεθερικα και δεν ειχατε τον χωρο σας, γιαυτο κοριτσια μην διανοηθειται να μεινεται μαζι με τα πεθερικα και αρραβωνιασμενοι να ειστε!! η αποψη μου ειναι να πας για δυο τρεις μερες στους γονεις σου και καλα να τους βοηθησεις να δεις ο αρραβωνιαρεις θα ασχολειθει καθολου μαζι σου, γιατι νομιζω καρδια μου οτι βολευτηκε μεινατε και με τους γονεις του και βαλτωσε η σχεση και δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση, κοιτα να τον ταρακουνησεις στην τελικη αμα δεν παρει χαμπαρι μην φας και τα υπολοιπα χρονια της ζωης σου περιμενοντας

Συμφωνώ, πρέπει να σταματήσει αυτή η σχέση ζευγάρι-πεθερικών. Δεν μπορείτε να μείνετε μόνοι σας? Αν δεν βγαίνει ο γάμος ας μην κάνετε τραπέζι.Δεν μπορεί να τα θέλουν όλα. Κ τραπέζι δηλαδή κ να γίνει ο γάμος σε δυο χρόνια. Είσαι σίγουρη πως θες παιδί όταν ακόμα είστε όλοι μαζί? του τα δίνεις όλα (σύντομα μπορεί κ παιδί) κ έχει βολευτεί...

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΝΙΑ.....ΥΠΕΚΦΤΓΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑΚΑ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΟΥ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΛΔ?ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ?ΔΕ ΣΕ ΦΥΙΛΙΑΖΩ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ.....ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΒΑΤΖΑ ΟΥΤΕ Κ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ...ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΠΑΝ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ?ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ?ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ....ΑΛΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΔΕ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ,...ΚΑΙ ΟΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑΠΟΦΥΓΕΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΗΤΑΝ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΕ ΜΑΣ ΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΗ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΓΑΜΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ...ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΔΑΝΕΙΟ...ΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΠΤ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΓΑΜΟ....ΟΠΟΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ......ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Δημοσίευση

συμφωνώ απόλυτα με σένα αντρούλα!!!είναι κρίμα να puxra8ei η σχέση σου με τον άντρα σου..μην επιτρέπεις σε κανέναν να "εισβάλλει" στη ζωή σας!είστε οι 2 σας!άλλωστε ένας γάμος θα λύσει πολλά προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζεται..πχ.θα αποκτήσετε το δικό σας σπίτι μακριά από όλους k από όλα!συζήτησε το μαζί του με ηρεμία+όσο μπορείς προσπάθησε να μην κατηγορείς τη πεθερά σου μποστά του,μη ξεχνάς είναι η μάνα του..k η χειρότερη όλων να είναι,δεν παύει να είναι μάνα του.δυναμικά αλλα ήρεμα!!!!! ;);)

Δημοσίευση

Κοριτσακι ειλικρινα με μπερδεψες. Χθες ανοιξες ενα αλλο θεμα και καταλαβα οτι προσπαθητε καιρο για παιδακι. Δηλ ο αντρας σου ειναι συμφωνος με την αποκτηση ενος παιδιου και οχι με ενα γαμο εστω σε στενο οικογενειακο κυκλο(αφου δεν υπαρχουν αρκετα λεφτα)? Ξερετε ποσο κοστιζει μια εγκυμοσυνη και μια γεννα(εξετασεις, φαρμακα,γιατροι,δωματιο,και οτι αλλο χρειαστει)? Αυτα δε θα του κοστισουν?

Πες του οτι αν θελει παιδι να σε παντρευτει παραυτα! Διαφορετικα θα συνεχισετε τις προσπαθειες μετα τον γαμο οποτε αυτος γινει!

Ισως ετσι δεχτει να κανετε εναν γαμο εστω σε στενο κυκλο. Δε χρειαζονται και πολλα φανταχτερα για δυο ανθρωπους που αγαπιουνται και θελουν να κανουν οικογενεια.

Δημοσίευση

Κοπελια θα σου πωκατικαι βαλτο καλα στο μυαλο σου. Ως ομοιοπαθουσα που βαραει το κεφαλιστον τοιχο. και η δικη μου πεθερα ειναι αγγελος μπροστα στη δικη σου.

Φυγετε απο αυτο το σπιτι. καντε πολιτικο γαμο, παρτε στεγασρτικο και αγοραστε δικο σας σπιτι μακρια απο μαμαδες και πεθερες.

Γιατι σου το λεω αυτο, γιατι και η δικημου περιπτωση ειναι πανω κατω η ιδια. Η οικογεννεια του αντρα μου εμενε στο σπιτι που μενουμε εμεις τωρα. Ειανι τριοροφο πανωεμεις- στη μεση της κουνιαδας μου και η γκαρσονιερα των πεθερικων μου. Ο γαμος μας ηταν στις 08/03 και η πεθερα μου μετακομησε κατω στι 02/02, δηλαδη ειχα ενα μηνα να φτιαξω το σπιτι μου. Θελλω να αλλαξω τα παντα γιατι πουτε το μπανιο, ουτε η κουζινα ουτε τα μπαλκονια μου αρεσεουν και γιατι βρε αδελφε δε γουσταρω να εχω πραγματα ξενων στο σπιτι μου- οοοχχχιιι μου απαγορευουννα κανω οτιδηποτε. Το σπιτι ειναι ενα μπουρδελο, ο πεθερος μου ειναι αρρωστος αλλα απο την τσιγκουνια της πεθερας μου δεν παιρνουμς κυπουρο. Το σπιτι δεν ειναι βαμμενο απο'εξω και επειδη η τεμπελα η κορι τους...αντε μη λημισω τωρα. Ανακατευονται παντου και παντα. Σε ολα εχουν αποψη και γνωμη. Γι'αυτο σου λεω αν θελεις να ειστα με τον αντρα σου καλα- γιατι απ'οτι ειδα και αυτος σαν τον δικο μου επιρρεαζετε πολυ απο τους δικους του, παρτον και οπου φυγει φυγει. Α!!! Και μεχρι να σε παντρευτει να πας να μινεις στη μαμα σου. Βασιλισσα θα εισαι...ξερεις ποσο θα σου λειψει αυτο μετα. Μια ζωη με τον αντρα θα ζεις και θα φροντηζεις αυτον και τα παιδια σου. Ασε να σε φροντισει εσενα καποιος. Πιστευω οτι το αξιζεις

Δημοσίευση

τι νομιζετε πωσ δεν το προτεινα να φυγουμε αλλα δεν θελει μου λεει πωσ αυτο ειναι γιαυτον το εκαναν οι δικοι του οσο για να νοικιασουμε η απαντηση ειναι καναμε τοσα εξοδα να ξεκινησουμε και τωρα που τελειωνει θα σηκωθουμε να φυγουμε?αυτα θα μου πει ολα αυτα τα εχω πει γιαυτο δεν βρισκω λυση..........γαμοτο

Δημοσίευση

Βρε χαζουλι δεν θα του το θεσεις σαν εκβιασμο...

Λιγη διπλωματια χρειαζεται...

Πες του οτι δεν ειναι λογικο τη στιγμη που δεν εχετε λεφτα να προχωρησετε σε κατι τοσο ανατρεπτικο για τη ζωη σας οπως ο ερχομος ενος παιδιου. Πες του οτι θα ηθελες να παρεχετε τα παντα στο παιδι σας και τωρα δεν ειναι η καταλληλη εποχη αφου οπως λεει δεν εχετε χρηματα (να το τονισεις αυτο το τελευταιο για να καταλαβει οτι θες πολυ ενα παιδι αλλα το θεμα ειναι τα λεφτα που αν περισσευουν εστω και λιγα ειναι καλυτερα να τα διαθεσετε σε ενα γαμο). Ηρεμα και αποφασιστικα μιλησε του μην αφηνοντας του περιθωρια.

Δημοσίευση

Μακριά και αγαπημένοι το ξέρεις ? Συμφωνώ απόλυτα με ότι σου λένε τα κορίτσια αλλά τη σχέση που έχεις με τον άντρα σου μόνο εσύ την ξέρεις .Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να φύγεις μακριααααααααααααα.

Δημοσίευση

Εγω παλη θα επιμεινω!!!! Σου το λεω ως παθουσα. . θα μετανιωνεις την ωρα και τη στιγμη που θα τους εχεις στα ποδια σου. Μερικες φορες λεω καλυτερα να ειχα χαρτοκουτο για τραπεζακι και μονο στρομα αντι για κρεβατοκαμαρα αλλα ν ειχα την υσυχια μου!!!

Δημοσίευση

τοτε μεινε παγειωμενη σε μια κατασταση η οποια μονο προβληματα θα φερει .Μιλας για αγαπη καιμεσυ του τη διχνεις με την κατανοηση τοσων χρονων η δικη του Αγαπη που είναι ; γιατι πρπει δηλαδη να υποχωρησεις εσυ και αυτο στο λεω γιατι εσυ μιλησες για γαμο .Αληθεια θες να παντρευτεις εννα ανθρωπο που δνε εχει ακομα απογαλακτιστει ; Θελεις αν κανεις παιδι με εναν ανθρωπο που δνε βαζει προτεραιοτητες ; Αν δεν θελεις να κανεις κινηση για να προστατευσεις τον ευατο σου σταματ μεινε εκι και μην παντρευεση αφου εχεις παρει και την αποδφαση να κανεις παιδι τι σου χρειαζετε ο γαμος ;

Αφρδιτη θα δεις θα ξανασυμφωνησουμε εμεις ηταν αν μην κανουμε την αρχη !χαχαχα

Δημοσίευση

Συγγνώμη εξ'αρχής για το ύφος μου... :(:(:(

Τόσα χρόνια σχέσης και 3 αρραβωνιασμένοι;;;

Μου φαίνεται παραλογία της παραλογίας καταρχάς!!!

Και τώρα άρνηση;;;Δήθεν για οικονομικούς λόγους...

Όποιος θέλει να παντρευτεί-παντρεύεται χωρίς φαμφάρες, με τα εντελώς απαραίτητα...

Το γεγονός της συμπεριφοράς του γενικώς επιεικώς απαράδεκτο!

Αναβολή λόγω του παππού-κουμπάρου;;;

Συγγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά τα θεωρώ όλα κουτές δικαιλογίες για αποφυγή γάμου...στρίβειν δια του αρραβώνος...

Βέβαια εσύ γνωρίζεις και ζεις με τον σύντροφό σου αλλά οφείλεις να σέβεσαι το περιβάλλον σου και να μην τους αγχώνεις και στεναχωρείς!!!

Την ζωή πρέπει να την αντιμετωπίζουμε όπως τη βιώνουμε,

όχι να εθελοτυφλούμε...!

Εύχομαι όλα να γίνουν όπως ΠΡΕΠΕΙ!!!

Δημοσίευση

βρε κοριτσακι μου καταρχην γιατι επελεξξες να μεινετε ολοι μαζι?????????

το οτι αραβωνιαζομαστε δεν σημαινει οτι ειμαστε με την βαλιτσα στο χερι να φυγουμε απο το πατρικο μας.

και ποσο μαλλον να μεινεις και με τα πεθερικα.....

εσυ η ιδια τον εχεις βολεψει σε μια κατασταση πως ζητας λοιπον τωρα να σε καταλαβει????????

εσυ απο οτι φαινεται του εχεις δειξει οτι μαζι σου να ειμαι και δεν με νοιαζει τι και πως??????απο την στιγμη που θα γινει ο γαμος εχετε παρα πολλα χρονια που θα ζειτε μαζι γιατι βρε κοριτσακι μου εφυγες απο την μαμα και τον μπαμπακα???

τωρα οσο για την πεθερα....δεν θα τισ ξαναπεις ΤΙΠΟΤΑααααααααα

δεν εχει καμια δουλεια να μαθαινει οτιδηποτε αφορα την δικη σας ζωη

πρωτα θα συζητατε εσεις και οταν αποφασιζετε για κατι μετα θα το λετε στους δικους σας...

δεν θελει γαμο και θελει παιδι????????

περιεργο μου ακουγεται :woohoo: :woohoo:

τριξτου λιγο τα δοντακια...οτι του χαρισες απλοχερα ολα αυτα τα χρονια

καντον να νιωσει οτι δεν ειναι και τοσο δεδομενα οσο τελικα του τα παρουσιαζες......

μην φοβασαι πως θα αντιδρασει εαν πραγματικα σε αγαπαει δεν θα σε αφησει να φυγεις.........

Δημοσίευση

Καποτε περασα κατι παρομοιο,ο πεθερος μου ηθελε να ακυρωσει τον γαμο μας 2 μηνες πριν ,ολα τα ειχαμε κλεισμενα...στην αρχη εκλαιγα ,οδικος μου ελεγε ΄΄δεν πειραζει κοριτσακι μου ας γινει αργοτερα ο γαμος μας΄΄,εκει τα πηρα περισσοτερο ,εκλαιγα επι 1 βδομαδα με κλειστα παντζουρια και χωρις να τρωω τιποτα μονο καφε και τσιγαρο.Ωσπου τα πηρα στο κρανιο,γυρισε το ματι μου που λενε,σαλταρα εντελως και ειπα στον δικο μου τοτε ΄΄η παντρευομαστε τοτε που κλεισαμε η να πας στη μανα σου και τελος''.....

τοτε αρχισε να με καλοπιανει μπας και με πεισει για το αντιθετο,ημουνα αποφασισμενη οτι η παντρευομαι η χωριζω,οποτε το επιασε το ευκολως εννοουμενο και πηγε μαλωσε με τους γονεις του βροντιξε πορτες και με παντρευτηκε τοτε που ειχαμε κλεισει!!!!!!!!!δεν εγινε ο ηρωας μου επειδη φωναξε στους γονεις του διοτι το γεγονος του γαμου μας δεν επρεπε κανεις να το διαπραγματευεται εκτος απο εμας τους 2...μπορει λοιπον να μην εγινε ο ηρωας μου,ομως μου απεδειξε πως μαγαπαει δυνατα και πως δεν γινοταν να χωρισουμε!!!

σε συμβουλευω φιλεναδα να κανεις το ιδιο ,με καθε κοστος...3 χρονια αρραβωνιασμενη ειναι πολλα και ουτε καν 2010 δεν θελουνε???ελεος!!!και ο δικος σου σε εχει σιγουρη,σε μαντρωσε με τους δικους του και νομιζει οτι θα σε κανει οτι γουσταρει,ξυπνα φιλεναδα....δεν ειναι αργα....

παρε θαρρος και μιλα ανοιχτα και σε ολους μαζι αμα μπορεις!!!

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

anastasiaagria έγραψε:

κοριτσι μου αν ο ανθρωπος εχει βολευτει και δεν θελει γαμο και ακουει μονο τη μαμα του, για ποια αγαπη μιλας; εχει φυγει και δεν το εχεις καταλαβει και οταν το καταλαβεις θα εχεις φαει και αλλα 5 χρονια απο την ζωη σου και θα εχεις αλλα τοσα νευρα.

τωρα αν απλα ο ανθρωπος θελει ενα ταρακουνημα και σε αγαπα πηγαινε να μεινεις στο πατρικο σου, δεν εχω καταλαβει γιατι μεινατε μαζι απο την αρχη αφου μενατε με τους γονεις του, γιατι δεν εκατσες σπιτι σου να μαζεευτε λεφτα και οταν εισαστε ετοιμη να μεινετε μαζι και σιγα σιγα να παντρευτειτε σορρυ αλλα γιατι απο την αρχη εμεινες με ολο του το σοι δεν το εχω καταλαβει[/quote:31t3kmzn]

ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑΚΙΑΣ,ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΘΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ,ΟΠΩς ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ!

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ... ;)

Δημοσίευση

να σου γραψω και μια αντρικη γνωμη ....

το ειπα στον αντρα μου και νομιζα οτι θα μου απαντησει κατι αλλο σαν πρωην μαμακιας και η απαντηση του να σηκωθεις να φυγεις και αν σε θελει θα το καταλαβει ,εχει βολευτει μου ειπε και εσυ κανεις βλακεια που καθεσαι σε ενα εχθρικο περιβαλλον .....

τα χρονια ειναι πολλα κοπελα μου που ειστε μαζι σε καταλαβαινω αλλα που θα παει η ιστορια;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση

τώρα το συνειδητοποίησα 13 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!καλά τι κάνετε 13 χρονια !!!????

κοριτσάκι μου 13 χρονια δεν είναι απλά πολλά ούτε παρα πολλά ....είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ!!!!!πάρε δραστικές αποφάσεις ΤΩΡΑ γιατί το τέλος δεν το βλέπω καλο .

έχουν περάσει τόσα χρονια έτσι .....θα μπορούσατε να έχετε στήσει ήδη την οικογένεια σας και η να έχετε παιδιά η να κάνατε τώρα .

τα χρονια περνάνε και μπορεί να μην το "σκευτετ" κείνος αλλα εσύ πρέπει να το σκέφτεσαι ,οι γυναίκες έχουν άλλη φυσιολογία από τον άντρα .

και ήμαρτον αυτός και η οικογένεια του δεν ντρέπονται τους "δικουσου" που σε έχουν σπιτωμένη χωρίς στεφάνι ....οι αρραβώνες πάνε και έρχονται οποτε θες .είναι θέμα τιμής να γίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει .

Δημοσίευση

Mμμμ... κάτι μου θυμίζει όλο αυτό...

Πάνω από 10 χρόνια σχέση

Ένας αρραβώνας που διαλύθηκε, αλλά εξακολουθούσαμε να είμαστε μαζί

(θα μου πείτε πως γίνεται αυτό... αλλά εμείς το καταφέραμε)

Σχέση με πεθερικά χάλια

Από χρόνο σε χρόνο αναβολή για γάμο γαιτί είχε θέμα με το οικονομικό

και με τους γονείς του

και τέλος;;;;

Μια εγκυμοσύνη που την έκανε με ελαφριά...

Αποτέλεσεμα;

Έχω ένα υπέροχο μωράκι, πανέμορφο, που το μεγαλώνω μόνη μου γιατί

ο κύριος δεν θέλησε να συμμετέχει ποτέ και καθόλου,

ούτε καν αναγνώριση να κάνει (και πριν προλάβετε να αναρωτηθείτε...

δεν θέλω το παιδί μου να έχει ένα πατέρα ο οποίος δεν το θέλησε

και δεν θα το θελήσει ποτέ. Θεωρώ ότι μια υπογραφή δεν σε κάνει πατέρα).

Τι έμαθα;;;

όλα ήταν μια δικαιολογία.

με κεράτωνε μπορεί όχι με μία, αλλά σίγουρα με πολλές!

Συμπέρασμα;;;

Όλαααααααααα μα όλααααα είναι δικαιολογίες.

Αν σε αγαπάει ο άνθρωπός σου ψωμί με αλάτι τρώτε.

Δεν σε αγγίζει κανένα πρόβλημα. Αν θες να είσαι μαζί με κάποιον

απλά είσαι.

Συγνώμη βρε κουκλίτσα, αλλά έτσι είναι.

10 χρόνια έψαχνα και εγώ να βρω δικαιολογίες.

Φταίνε οι γονείς του, φταίνε άλλοι...............

Τώρα μετάνιωσα που δεν τον έστειλα στη μάνα του νωρίτερα!

Εύχαομαι να κάνω λάθος για την περίπτωσή σου!

Πραγματικά. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να είσαι στον "αέρα".

Δημοσίευση

Παντρεύτηκα μετά απο 5 χρόνια σχέσης και και εχόντας 3 χρόνια αρραβωνιασμένη στον δεύτερο χρόνο σχέσης του ξεκαθάρισα της προθέσης μου λέγοντας οτι ωραια περναμε μαζι καλα τωρα καλά το σήμερα αλλα θέλω να σου ξεκαθαρίσω οτι μέσα μου εγω ξέρω καλά οτι μπορω να κάνω οικογένεια μαζι σου...κάτσε και σκέψου και εσύ τι θες γιατι δεν θέλω να αναλώνομαι σε μία σχεση με την οποια περνάω καλα αλλα υπαρχει αβεβαιο μέλλον....του έδωσα χρόνο να το σκεφτεί.....και μόνος του ήρθε μια μέρα και μου λέει πες ημερονηνία και αρραβωνιαζόμαστε....έγω με την οικογένεια του δέν έχω προβλήματα και ο λόγος που δεν έχω γιατι δεν ανακατεύομαι στο τι θέλουν και τι δεν θέλουν βοηθάω όσο μπορώ και κοιτάω το σπίτι μου και τον άντρα μου.......Με τα αντερα μας δεν κανουμε θα κάνουμε με μια αλλη οικογενεια που ξαφνικα μπαίνει στην ζωή μας........Ισως είναι και ο χειρισμός σου που κάνει τους αλλους να είσαι αρνητική απεναντί τους σκέψου τι θέλεις εσύ απο αυτον τον ανθρωπο........όχι τι θέλεις απο την οικογενεια του.....

Ωραια άφησες τον χρόνο να κυλήσει τώρα πάρε δύναμη και βγέ απο αυτό που σε κάνει να μην νιώθεις ελεύθερη.......ο Γάμος δεν είναι δέσμευση ειναι ελευθερία........Φιλια και εύχομαι οτι θα βρεις το δρόμο σου απλα ο έρωτας εχει καλύψει με πέπλο τα μάτια σου και δεν βλέπεις την ωμή πραγματικότητα......

Δημοσίευση

Το παν είναι και οι δύο να θέλουν το ίδιο πράγμα

και να αισθάνονται το ίδιο.

Εγώ ένα έχω να ρωτήσω ρε κορίτσια...

αρραβωνιάζεσαι για να κάνεις με αυτόν τον άνθρωπο σπίτι.

Θα τον παραδεχόμουν αν γυρνούσε και της έλεγε...

ξέρεις δεν θέλω να συνεχίσουμε.

Γιατί αν ήταν οικονομικό το θέμα θα έκαναν πολιτικό, σωστά;;;;

Εμένα αν ήθελε κάτι πολύ ο σύντροφός μου και δεν πρόσβαλε

και δεν θα υποβίβαζε την προσωπικότητά μοου, θα έκανα το παν για να

τον ευχαριστήσω......................

Δημοσίευση

κοριτσακι μου...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ

ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΧΗΝ.

ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Η ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ Η ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΣΕΙΣ??? ΕΛΕΟΣ!

ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

ΝΑΙ, ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑ ΡΙΣΚΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙ...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΞΕΚΟΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΞΕΒΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ

Δημοσίευση

Συμφωνώ με τα κορίτσια οτι χρειάζεται διπλωματία!

Εμείς 20 μέρες πριν το γάμο μπήκαμε στο σπίτι!!! Η πεθερά μου όλο έλεγε"Βρε κορίτσι μου αφηστε το για μετά, θα προλάβεις?" Αλλά απο τη λαχτάρα μου "έκοψα τον πωπώ μου :blush: " και τα έκανα όλα μόνη μου. Ετρεχα όλη μέρα για να το ετοιμάσω μετακόμιση σε 2μέρες και ολα στη θέση τους...

Αν θέλεις ολα γίνονται. Ευτυχώς δεν μένουν κοντά αλλά τους είχα κάθε τρείς κ λίγο στο σπίτι...

Κάποια στιγμη(Κυριακή πρωι ήταν) κοιμόμουνα και τους άκουσα που ηρθαν κ θρονιάστηκαν. Εκανα λοιπόν την αδιάφορη και εμφανίστηκα με ένα διάφανο νυχτικάκι :silly: Ο πεθερός μου έπαθε σόκ και εγω έκανα οτι ντράπηκα πάρα πολύ κ πηγα να αλλάξω τρέχοντας....

χαχαχα Δεν ξαναπάτησαν το πόδι τους χωρις τηλέφωνο απο την προηγούμενη μέρα!!

Όταν ο άντρας μου πήγε να μου πει κάτι , πολυ ήρεμα κ ζουζουνιάρικα του είπα οτι δεν τους άκουσα καθόλου και πως τι να κάνω να κυκλοφορώ με ρούχα στο ίδιο μου το σπίτι???

Αν λοιπόν συνεχίσεις να μένεις εκεί να το κάνεις σπίτι σου και να είσαι άνετα σε όλα , αφού αυτό θέλουν βρες το τρόπο να παρακαλάει ο αντρας σου να φύγετε!!!

Δημοσίευση

συμφωνω απολυτα με ολα τα κοριτσια το παν ειναι

το τι θελετε εσεις κ οχι οι γονεις του......

εμεις ειμαστε 9 χρονια μαζι....

πριν 4 χρονια μιλησαμε για γαμο....

η πεθερα μου του ειπε πως αν θελαμε για να μην μπουμε σε εξοδα κτλ

να ερχομασταν σπιτι της στο δωματιο του ανδρα μου να μεναμε

οταν μου το ειπε η απαντηση μου ξερεις ποια ηταν???????

1ον δ υπαρχει περιπτωση να μεινουμε μαζι κ να μην σκοτωθουμε

αυτο θες?????2 νοικοκυρες σε ενα σπιτι δ χωρανε!!!!!

2ον προτιμω να αργησουμε να παντρευτουμε παρα να ερθω σπιτι σου ....

ειμασταν κ οι δυο αφραγκοι....

μεσα σε ενα χρονο μαζεψαμε λεφτα ...κοψαμε εξοδους εκδρομες κτλ

γιατι ειχαμε εναν σκοπο....αποφασησαμε να αγορασουμε σπιτι....

οι δικοι μας δ ειχαν την δυνατοτητα να βοηθησουν ...

κι'ομως τα καταφεραμε ΜΟΝΟΙ μας χωρις να εχουμε υποχρεωση σε κανεναν....

αργοτερα ηρθε κ αλλη προταση της πεθερας μου αν θελαμε να πηγεναμε στο

σπιτι της στην σαλαμινα......ναι κ παλι αρνηθηκα κ το καμαρι μου ηταν μαζι μου...

τελικα το 2005 καναμε πολιτικο για να παρουμε το σπιτι μας ...

ειμαστε μακρυα απο ολους ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι γιατι δ μπορει να μπλεχτει κανενας στα ποδια μας

ειναι μεγαλο ατου για το ζευγαρι πιστεψε με... το να μην εχει κανεναν

πανω η κατω απο το κεφαλι του

κ οταν δ μπκεκετε κανενας στα ποδια τους

ευχομαι να παρεις την σωστη αποφαση

σορυ για το μεγαλο μνμ

φιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...