Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.....ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΑΒΝΙΑΣΜΕΝΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΗ 10 ΧΡΟΝΩΝΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΛΕΙΣΑΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΑΜΕ.....ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟΡΟΦΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΤΩΦΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΕΓΩ ΠΩ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ 2010 ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΠΕΡΣΙ.ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΣΑ ΑΤΟΑΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΩ ΤΙ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ (ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΕΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΞΥΠΑΝΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ)ΤΕΣΠΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΕΔΩ ΕΕ ΟΚ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΦΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΙΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΕΦΥΓΕ.. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΜΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ??????????ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΑΙΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ.........

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Kαλησπερα, το προβλημα ειναι τελικα που θα μεινετε η θελει ο αρραβωνιαστικος σου να τρεναρει τον γαμο για οικονομικους λογους?

Παντως αν πραγματικα θελετε να ειστε μαζι, μπορειτε να νοικιασετε ενα σπιτι μονοι σας και να κανετε εναν γαμο χωρις περιττο κοσμο.

Μην στεναχωριεσαι, συζητηστε το.

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ(ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ)ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ!!!!! :blink: ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ??Κ ΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΕΣΥ..ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ;)

ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ!!!ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ...ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΑΝ-ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΟ!!ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΞΕΡΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ... :blush:

Κ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!!ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ..ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ...

ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΗΡΕΜΑ ΜΑΖΙ ΜΠΑΣ Κ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ :)

ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ??ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ Κ ΕΣΥ Κ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ?

ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ Κ ΑΠΟ ΚΕΙ :P

Δημοσίευση

Δεν είσαι παράλογη κουκλίτσα μου..

Μήπως όταν του έκανες την συζήτηση τον πέτυχες σε περίεργη φάση;

Τί να πω..Ok! ας πούμε ότι δεν θέλει γάμο το 2010. Για το 2011 το συζητάει; Μήπως τον έχει επηρεάσει η μανούλα του;

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ, ΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΝΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΣΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ΘΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ 3 ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ!!!

Δημοσίευση

βρε κοριτσι μου σορρυ και ολας τι σκεφτοσουν οταν πηγες να μεινεις με τα πεθερικα αν ειχατε αρραβωνιαστει και ειχε μεινει ο καθενας στο σπιτι του θα βγιαζοταν να γινει και ο γαμος τωρα τον κυριο δεν τον πολυνοιαζει γιατι δεν θα αλλαξει κατι τιποτα γιαυτον χωρια που οταν εμεινες μαζι του η συμβιωση θα επρεπε να ηταν ωραια , αυτος ομως δεν νομιζω να ειδε κατι τετοιο αφου μενατε με τα πεθερικα και δεν ειχατε τον χωρο σας, γιαυτο κοριτσια μην διανοηθειται να μεινεται μαζι με τα πεθερικα και αρραβωνιασμενοι να ειστε!! η αποψη μου ειναι να πας για δυο τρεις μερες στους γονεις σου και καλα να τους βοηθησεις να δεις ο αρραβωνιαρεις θα ασχολειθει καθολου μαζι σου, γιατι νομιζω καρδια μου οτι βολευτηκε μεινατε και με τους γονεις του και βαλτωσε η σχεση και δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση, κοιτα να τον ταρακουνησεις στην τελικη αμα δεν παρει χαμπαρι μην φας και τα υπολοιπα χρονια της ζωης σου περιμενοντας

Δημοσίευση

δεν θα στεναχωριέσαι καθόλου.."προσθαθησε" να συζητήσετε ήρεμα και θα βρεθεί σίγουρα η λύση.μην αφήνεις ηανακατεύεται κανεις στη ζωή σας!εγώ για παράδειγμα με τον άντρα μου τα κάναμε μονοι μας όλα!κανένας δεν πλήρωσε tpt οποτε το απολαύσαμε 100%.. όλα θα γίνουν αλλα προσπαθήστε να μην πιέζεστε!είναι πολύ κακός σύμβουλος!!!!

Δημοσίευση

ΝΙΚ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΩ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ..ΕΝΩ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ???ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Δημοσίευση

συζητάς πολιτισμένα μαζί του και αποφασίζεται η περιμένεις η αποφασίζεται ημερομηνία ακόμα και το 11 .

πάντως η πεθερά σου χει δίκιο ότι ο γάμος δεν μπορεί να γίνει αν δεν φτιαχτεί το σπίτι για να μείνουν .μπορείτε όμως να παντρευτείτε και να νοικιάσετε ώσπου να γίνει το σπίτι .

Δημοσίευση

Παράλογη δεν είσαι.. άλλα βρες έναν τρόπο να πιέσεις τη κατάσταση χωρίς να χαλάσεις τις σχέσεις σου με τον άντρα σου!

Σίγουρα αν δεν έχουν λεφτά οι άνθρωποι, τι να κάνουν???? Αλλά πρέπει να μπαίνουν προτεραιότητες :angry:

Αυτό να πείς στον άντρα σου! Τα χρόνια που είσαστε μαζί είναι πολλά και όπως σκέφτεται τη μανούλα του , να σκεφτεί κ τη δική σου!!

Μάλλον έχει βολεφτεί πάντως B) Έχει τη μαμακα του έχει εσένα κάτω απο την ίδια στέγη...μια χαρά!!

Πήγαινε λίγο στους δικούς σου , αλλά οχι σαν να τον απειλείς, βρες δικαιολογία και μείνει καμιά εβδομάδα...θα πιεστεί καθόλου :silly: ?

Δημοσίευση

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΗΡΕΜΑ

Κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ Κ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΛΑ

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΥΣ Κ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΟΙ 2 ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Κ ΟΙ 2 ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ Κ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

Δημοσίευση

θα μιλησω ωμα φιλεναδα .Ξερεις τι λεει μια παροιμια :οπου βρισκω και γ... τυφλα μου και αν παντρευτω .

Εγω πιστευω οτι αυτος επηρεαζετε πολυ απο τη μανα του η οποια κοιταει την παρτυ της απο τηνα λλη εσυ λογικονα θελις να πας σπιτι σου και να κανεις και οικογενεια.

Μην κοιταξεις να τον πιεσεις για γαμο αν αυτος δεν θελει πολυ φοβαμαι οτι ακομα και αν παντρευτετε θα εχετε προβληματα κυριως αν ανακατευετε η πεθερα .

Κανε στον ευατο σου την εξης ερωτηση :ειμαι ευτυχισμενη ; τ θελω για να γινω ; μπορει αυτος ο ανθρωπος αν σε κανει ευτυχισμενη; αλλιως μην συνεχιζεις εισια πολυ νεα για αν σπαταλας και να αναλωνεσε σε τετοιες καταστασεις .

Τι σημαινει ειναι ο Κουμοαρος αρρωστος ; εσεις θα παντρευτετε αν δνε μπορει βρεα αλλον η στη τελικη αναλυση πηγαινε στο δημαρχειο ; αυριο μεθαυριο θα προκυψει κατι άλλο ολα αατ εγω τα βλεπω σαν υπεκφυγες .Ειδες η πεθερα τι σου ειπε θα δουμε ποια θα νικησει !τι ειναι αυτο στοιχημα ; τι στοιχηματιζεις τη ζωη σου ; το μελλον σου ;αξιζει γιαμια βερα στο δεξι ; αξιοπρπεια αν εχεις και προχωρα .Φυγε πηγαινε στο σπιτι σου μιλα με τημητερα σου πες της πως νιωθεις πιασε και τον αρραβωνιαστικομσου και πες του εγω ετσι αλλο δνε μενω δεν με καλυπτει αυτο και τελειωνει η ιστορια .Δαφορετικα μεινε ετσι αλλα μετα μην ανρωτιεσε γιατι εισια στεναχωρημενη .

Ολα αυτα στα λεω φιλικα επειδη στο παρελθον ειχα ζησει απρομοια ιστορια

Δημοσίευση

ΑΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΦΕΥΓΕΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ....

ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟΝ!!!

ΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ....

ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΑΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣΑΝ!!!

ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

ΑΝ ΣΑΓΑΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΤΕΡΟ!!! :)

Δημοσίευση

xntou έγραψε:

Kαλησπερα, το προβλημα ειναι τελικα που θα μεινετε η θελει ο αρραβωνιαστικος σου να τρεναρει τον γαμο για οικονομικους λογους?

Παντως αν πραγματικα θελετε να ειστε μαζι, μπορειτε να νοικιασετε ενα σπιτι μονοι σας και να κανετε εναν γαμο χωρις περιττο κοσμο.

Μην στεναχωριεσαι, συζητηστε το.[/quote

ωραιο σεναριο.Και αν δεν μπορειτε και με λιγο κοσμο,καντε ενα πολιτικο,μεινετε σε αλλο σπιτι οι 2 σας και ξεκολληστε απο τους μαμαδομπαμπαδες σας.Μεγαλα παιδακια ειστε :)

Δημοσίευση

anastasiaagria έγραψε:

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΚΟΘΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ??????ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΙΝΕΤΕ?

κοριτσι μου αν ο ανθρωπος εχει βολευτει και δεν θελει γαμο και ακουει μονο τη μαμα του, για ποια αγαπη μιλας; εχει φυγει και δεν το εχεις καταλαβει και οταν το καταλαβεις θα εχεις φαει και αλλα 5 χρονια απο την ζωη σου και θα εχεις αλλα τοσα νευρα.

τωρα αν απλα ο ανθρωπος θελει ενα ταρακουνημα και σε αγαπα πηγαινε να μεινεις στο πατρικο σου, δεν εχω καταλαβει γιατι μεινατε μαζι απο την αρχη αφου μενατε με τους γονεις του, γιατι δεν εκατσες σπιτι σου να μαζεευτε λεφτα και οταν εισαστε ετοιμη να μεινετε μαζι και σιγα σιγα να παντρευτειτε σορρυ αλλα γιατι απο την αρχη εμεινες με ολο του το σοι δεν το εχω καταλαβει

Δημοσίευση

Αν υπαρχει δυνατοτητα να νοικιασετε δικο σας σπιτι

κ να φυγετε καντε το αμεσα! Αυτο εκανα κ εγω παρολο που

με τα πεθερικα μου δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα.

(Απο τη μερα που νοικιασαμε μονοι μας

τον ''επαιζα μπαλα'' καλυτερα ;););) )

Συζητα με τον αντρα σου κ ρωτα τον λογο αναβολης του γαμου

(τον πραγματικο λογο).Πες του οτι πρεπει να τακτοποιηθει το θεμα γιατι πρεπει να παρει σειρα κ ο αδελφος σου και ειναι λογικο να θελουν κ οι γονεις σου να κανονισουν τα οικονομικα τους!

Ολα αυτα σε ηρεμο και φλου τονο.

Μην μιλας με την πεθερα σου περι γαμου...Ο καθενας ας μιλησει

με τη μανα του!

Αν δεν βγαλεις ακρη, συμφωνω με τα κοριτσια...

πηγαινε στο πατρικο σου για λιγο καιρο.

Δημοσίευση

σου μιλαω σαν ομοιπαθουσα πριν απο μερικα χρονια....

μην βλεπεις και τον αντρα σου σαν εχθρο , μην τσακωνεστε και πεσ του τα πραγματα οπωσ τα εγραψες σε εμας και ρωτατον αν αυτος ζουσε με την πεθερα του και τον πεθερο του θα του αρεσαν ....

κοιτα να τα κανεις ολα αυτα με ηρεμη συζητηση χωρις να πεις κατι κακο για την μαμα του για να μην ερθει αμεσωσ σε θεση αμυνασ...

και το κυριοτερο μην τσακωνεσαι με τον αντρα σου παιξτο διπλωματια γιατι ετσι βρισκει χωρο και τρυπωνει η οχια....

ασε τα νευρα χαλαρωσε και πιαστον με το καλο και με ζουζουνιες θελει τροπο για να ξεκολλησουν απο τα φουστανια τησ μαμασ....

μην με ρωτησεις εχω πωσ τα καταφερα δυστηχως ΄κ ευτυχως η πεθερα μου πεθανε............

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περίπου 22:00-23:00 κοιμάται για βράδυ  ανάλογα και με το πρόγραμμα μας εμείς όλοι μαζί ξαπλώνουμε στο κρεβάτι για ύπνο αλλιώς δεν κοιμούνται 😅
    • Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...