Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Προσωπικά απο τότε που άρχισα να λέω , να δείχνω κυρίως τι με ενοχλεί και να κρατάω αποστάσεις έχω βρεί την ησυχία μου. Ξέρει όμως πια ότι αν πει ή κανει βλακεία την έχω φάει ζωντανή. Κι αυτο το καταλαβε απο την συμπεριφορά μου. Έχουμε τα ζόρια μας θα έχουμε κι αυτές να μας καταπιέζουν.Αμ δε σφάξανε.

Δημοσίευση

Μπράβο Μαράκι!! Αυτό είναι πολύ θετικό! Την επόμενη φορά που θα επιμείνει σε αυτό που είπε αρχικά, θα επιμείνεις και εσύ!! Ούτε αναπνοή. Μην είσαι αγενής αλλά να καταλάβει ότι αυτό που λες εσύ θα είναι η τελευταία κουβέντα.

Μην της αφήνεις περιθώρια. Εκεί που είπε ξανά "εε όλο και καμιά θα του δώσεις"...εκεί της απαντάς δεν είμαι βίαιος άνθρωπος ούτε τρελή να λύνω τα θέματα με το παιδί ΜΟΥ με το ξύλο. Δεν είναι ζώο, που ούτε τα ζώα χτυπάμε!!!"

Θέλει λίγη δουλίτσα. Κι εγώ το πέρασα, αλλά όταν κατάλαβα ότι τα νεύρα μου κάνανε κακό στη σχέση με τον άνδρα μου, εφάρμοσα αυτό ακριβώς που έκανε και η ΤΕΣΗ. Την ώρα που θα πουν την ανοησία τους, παίρνουν και την απάντηση!! Δεν είμαι αγενής. Είμαι απόλυτη. Δείχνω ότι είμαι ενήλικη και τις αποφάσεις τις παίρνω μόνη μου και με τον άνδρα μου.

Δεν αφήνω περιθώριο να πιστέψουν ότι θα με καπελώσουν ούτε για μια στιγμή. Δεν αφήνω ούτε τρυπίτσα για να εισχορήσουν στο σπίτι μου!

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να βγάζει επάνω μας ότι απωθημένο έχει και ειδικά τα νεύρα του που του πήραμε το γιο. Αντε από κει!!

Δημοσίευση

Mari@ έγραψε:

katrina έγραψε:

:dry::dry::dry:

Τί εννοείς;;;Είναι και μωρό του άντρα σου...

Και το μωρό σου έχει δικαίωμα να έχει γιαγιά...!

Συγγνώμη αλλά γιατί χρησιμοποιείς το μωρό;;[/quote:2iw91u0u]

katrina μου οσο καιρο ειμαστε μαζι με τον αντρα μου και πηγαινα

σπιτι της μου ελεγε ενα ξερο καλημερα και συνεχιζε την δουλεια της σαν να μην υπηρχα..ξαφνικα μολις γεννηθηκε το μωρο κανει πως χαιρεται που με βλεπει αλλα οι σποντες σποντες.. Δηλαδη ξαφνικα με συμπαθησε? λεω λοιπον πως πρεπει να καταλαβει οτι αν θελει να συνεχισει τις κακιες της θα μας βλεπει πολυ πιο σπανια.. και φυσικα δεν θελω το μωρο μου να στερηθει τους παππουδες του θα κανω οτι μπορω μονο και μονο γι αυτο αλλα δεν ειναι μονο στο δικο μου χερι....

Περιπτωσάρα λοιπόν... :woohoo:

Έχεις πολύ δίκιο... :)

Και εσύ τότε διπλωματία...κυρίως όπως λέγω συνήθως στο επίπεδό σου...!

Να μην έχει να σου καταλογίσει τίποτα!

Γλυκειά μου υπομονή...ούτε η 1η είσαι ούτε η τελευταία...!

Πού είναι οι καναπέδες της Scarlet;;; :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...