Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριστια καλησπερα

θελω την γνωμη σας σε κατι γιατι ισως δεν τα βλεπω 'καθαρα' τα πραγματα

Με την πεθερα μου αρχισα να εχω παραπονα εδω και δυο χρονια...παραπονα που δεν εξελιχθηκαν ποτε σε καυγα γιατι ειμαι ατομο που δεν μιλαει, μαζευω μαζευω και στο τελος σκαω και τα λεω ολα μαζεμενα

Μου χει κατηγορησει την μανα μου, πηγαινα στο σπιτι της και μου φεροταν ψυχρα και μετα με κατηγορουσε γιατι δεν πηγαινα, και τωρα που εχω το μωρο ξεκινησε απο τωρα να λεει ηλιοθιοτητες για μενα του στυλ οταν μεγαλωσει θα εχει παραπονα απο μενα, θα το χτυπαω αν δεν ειναι καλο παιδι κι ολα αυτα μπροστα σε κοσμο για να με φτασει στα ορια μου και να ξεσπασω...Οταν τα λεει θυμωνω τοσο πολυ που δεν βρισκω τιποτα να της απαντησω

για να μην σας τα πολυλογω ποιος πιστευετε πως ειναι ο καλυτερος τροπος να αντιμετωπισω την κατασταση γιατι εγω εχω γινει η κακια πιστευουν οτι δεν τους θελω ενω δεν ειναι ετσι... Θελω να τους μιλησω (στην οικογενεια) γι αυτα που με πειραξαν να τους πω οτι δεν νιωθω πλεον ευπροσεκτη.. ξερω οτι ειναι ασχημο αλλα δεν μπορω πλεον να σκεφτομαι συνεχεια και να τσατιζομαι...

Δημοσίευση

Συγνώμη ρε Μαράκι,αλλα στον άντρα σου δεν έχεις πει τίποτα???

Νομίζω είναι ο μοναδικός που πρέπει να τη βάλει στη θέση της!!Έλεος δηλαδή με αυτά τα πράγματα...Οι δικές μας μαμάδες γιατι δεν είναι έτσι????

Δημοσίευση

Κουκλιτσα μου !!!!!! καλως ηρθες στο club .Πάνω απ όλα κοιταμε την ψυχική μας ηρεμία για μας και κατα δευτερον για το παιδακι σου.Αν εσυ δεν εισαι καλα τοτε και το μικρο σου δεν θα ειναι.

Λοιπον εχω αγανακτηση με τους κατα αναγκη συγγενεις.Τωρα βεβαια οταν μιλαμε για πρωτου βαθμου συγγενεια ειναι ακομη πιο δυσκολα τα πραγματα.

Πόλλες φορες βέβαια λόγω του οτι μπορει να ειναι οι γονεις του αντρα μας υποσυνειδητα για εμας δεν παυουν να ειναι ΄΄ξενοι ΄΄ και οταν συμπεριφερονται και με αυτο τον τροπο ακομη πιο πολυ αυτο το συναισθημα μεγαλωνει....ΟΧΙ αυτο το πραγμα δεν αξιζει σε μια νεα μανουλα ,που εχει τοσα στο μυαλο της ,να εχει και ολα αυτα τα θεματα με πεθερικα κουνιαδια και τρεχα γυρευε.

Ο κανονας ειναι οτι με την δικη μας αλλαγη αλλαζουν και οι αλλοι εγω το εχω πετυχει αρκετα στον εγγαμο βιο μου.Συζητησα καποια πραγματα με τον καλο μου και μετα ........ ενα καλο μαζεμα με ολους...Δεν ειχε βεβαια εμενα καλη εγκβαση την πρωτη φορα γιατι ημουν εγκυος με τρελα νευρα και ξεσπασα με πολυ ασχημα λογια ,πραγμα που ακομη και τωρα ντρεπομαι.Η δευτερη φορα ηταν οταν γεννησα ειχα και την επιλοχεια καταθλιψη αλλα ηταν πιο ηπια τα πραγματα.Ητριτη και καλυτερη που πλεον με υπερασπιστηκε και ο αντρας μου (πηρε μπρος επιτελους)στην βαπτισει της μικρης μου...Τωρα βεβαια υπαρχουν πραγματα που πολλες φορες με εκνευριζουν ,αλλα της τα λεω κατευθειαν ή το καταλαβαινει μονη της και λεει΄΄αχ τι ειπα μωρε΄΄Θελει αγωνα και ψυχη ,γιατι οπως εχουμε και εμεις γονεις και φυσικα εχουμε γινει γονεις ετσι και αυτοι οι ανθρωποι με ολες τις ιδιοτροπιες τους και τις μαλ..ιες τους ειναι γονεις.

Δεν μπορω να σου πω κανε αυτο ή κανε εκεινο ,γιατι ο καθε ανθρωποε ειναι διαφορετικος το μονο που σε ασυμβουλευω ειναι ομως ψυχραιμια με ανοιχτα χαρτια...Σε φιλω ειμαι εδω οτι χρειαστεις.

Δημοσίευση

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ

ΤΟΥ

ΕΣΥ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ Κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ

ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

Δημοσίευση

μιμίδη έγραψε:

Συγνώμη ρε Μαράκι,αλλα στον άντρα σου δεν έχεις πει τίποτα???

Νομίζω είναι ο μοναδικός που πρέπει να τη βάλει στη θέση της!!Έλεος δηλαδή με αυτά τα πράγματα...Οι δικές μας μαμάδες γιατι δεν είναι έτσι????

αααχχχχ ποοοοοοσο συμφωνω!

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια...join the club ΠΕΘΕΡΟΠΛΗΚΤΕΣ!!!

Στην επάνω μπάρα δίπλα στο φόρουμ έχει τις κοινότητες...!

όλες για εκεί είμαστε μου φαίνεται!

Γλυκιά μου απορώ πως αντέχεις????

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην της είχα απαντήσει "δεόντως"

όπως σωστά τους χαρακτηρίζει η magda, οι "κατα ανάγκη συγγενείς" βγάζουν σε εμάς όσα τόσα χρόνια δεν ξεσπούσαν στους δικούς τους!

όμως κι εγώ ήθελα να σε ρωτήσω η γνώμη του άντρα σου ποια είναι?

Γιατι αν δεν είναι μαζί σου δεν θα πρότεινα να της απαντήσεις...πρώτα απ'όλα να είσαι με τον αντρούλη σου καλα!

Δημοσίευση

στην αρχη που ελεγε γιατι δεν παταω εκει του μιλησα και εκατσε να συζητησει μαζι τους.Τους λεει λοιπον οτι δεν παω γιατι οταν παω εχουν κατι μουτρα μεχρι το πατωμα...Ε λοιπον δεν παραδεχτηκαν τιποτα απο ολα αυτα.. Ο αντρας μου πρεπει να ψιλοκολλαει να της μιλησει οταν του λεω να της μιλησει (εχει τυχει δυο τρεις φορες) ολο το αναβαλλει..

Θα του μιλησω ομως θα τον στριμωξω και θα του πω ή θα βουλωσει το στομα της ή δεν θα μας βλεπει ουτε ζωγραφιστους... εχω το μωρο τωρα και την εχω στο χερι

Δημοσίευση

Εγω στη θέση σου δεν θα "στρίμωχνα άγρια" τον άντρα μου! Νομίζω πως είναι ένα θέμα που τους φέρνει σε παααααρα πολυ δύσκολη θέση και επειδή είναι δύσκολο να το αποδεχτούν οτι οι μάνες τους είναι "γεια σας" θα τον έφερνα με τον τρόπο μου στο σημείο να το παραδεχτεί και να συνειδητοποιήσει μόνος του πως υπάρχει πρόβλημα εδω!!

Με ποιόν τρόπο μου? ε, τώρα...η καθε μια απο εμάς γνωρίζει τον ανθρωπό της και με ποιον τρόπο θα τον φέρει στα νερά της...!με το καλό-με το κακό...κάπως τελος πάντων!

Μπορεί να σου πάρει περισσότερο χρόνο όμως έτσι πιστεύω πως θα βγεις σίγουρα νικήτρια, εάν δλδ έχεις ουσιαστικό σύμμαχο τον άντρα σου!

Δημοσίευση

Αν ξανακανει παραπονα οτι δεν πατας στο σπιτι της (ααααχχχχ το εχω νιωσει στο πετσι μου) να πας και να της πεις καταμουτρα οτι ειπες και σε μας. Πες της οτι "Αποφευγω να ερχομαι γιατι με κανετε και νιωθω ασχημα, οτι δεν εμαι ευπροσδεκτη στο σπιτι σας και δεν με κανετε να νιωθω μελος της οικογενειας σας. Επισης την οποιδηποτε γνωμη για το προσωπο μου και τους χαρακτηρισμους για τον τροπο που μεγαλωνω το παιδι ΜΟΥ καλυτερα κρατηστε τα για τον εαυτο σας ή τουλαχιστον μην τα ανα φερετε μπροστα σε κοσμο γιατι ετσι δημιουργητε λαθος εντυπωσεις για το ατομο μου. Τελος θα ηθελα να μην ξαναναφερθητε στην μητερα μου διοτι μανα ειναι κατι ιερο και οποιος θελει να τον σεβονται καλυτερα να μαθει να σεβεται τους γυρω του πρωτα!!!"

Ουφ τα πηρα παλι βραδιατικα!!!! :angry:

Δημοσίευση

Aχ κοριτσάκι μου τι τραβάς και εσύ... :unsure:

Και εγώ δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με την πεθερά μου.....

Ιστορίες που θέλουμε μια ολόκληρη μέρα για να συζητάμε.....Αναρωτιέμαι πως άντεχαν παλιά οι μανάδες μας....

Μάνα είναι μόνο μία...... ;) [φιλε name=ας1cHgs_Ο4x0000ODQzNzhzfDE1M3N8ZWltYXN0ZSBwYW50ΖΩ1lbm9p1.gif size=16808]http://www.mammyland.com/images/fbfiles/files/as1cHgs_O4x0000ODQzNzhzfDE1M3N8ZWltYXN0ZSBwYW50ZW1lbm9p1.gif[/file]

Δημοσίευση

Αχχχχ ποσο σε καταλαβαινω Μαρακι...Η δικια μου που είναι σουπια τι να πω?και δεν την ειχα καταλαβει απο νωρις που ζουσε η πεθερα της να την συχτηριζε...1ον εκανε ολοκληρο καβγα στον γιοκα της την ωρα του γλεντιου του γαμου για μ....κια λογο.2ον με εχει προσβαλει μπροστα σε κοσμο οτι περνω γυναίκα για τις δουλειές του σπιτιού (όταν στο δικό της κυκλοφορούν κατσαρίδες και αράχνες)...3ον βάζει διαβάλματα στο παιδί οτι η μαμά είναι κακιά μάγισσα...4ον βρίζει την μάνα μου (που κυριολεκτικά είναι η δεύτερη μάνα του)...Δεν ξέρω ρε κορίτσια και εγώ αγοράκι μεγαλώνω αλλα σαν αυτή αποκλείεται να γίνω...Βέβαια μεγάλη βουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες...Υπομονή τι άλλο μας μένει?

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα ,εγώ για καλή μου τύχη δεν έχω κανένα πρόβλημα με την πεθερά και γιατί είναι καλή αλλά και επειδή δεν αφήνω περιθώρια ίσως. Είναι η μητέρα του άντρα μου και την σέβομαι πάνω από όλα γιατί μεγάλωσε και ανάθρεψε σωστά των άνθρωπο που έχω δίπλα μου αλλά ως εκεί μέσα στο σπίτι μου δεν έχει δικαίωμα κανείς να μου κάνει κουμάντο ούτε καν η ίδια μου η μάνα. Πόσο μάλλον στο πως θα μεγαλώσω το παιδί μου. Ξέρετε καμιά φορά προσπαθώντας να έχουμε μια πιο ζεστή σχέση με τα πεθερικά μας τα κάνουμε χειρότερα . Άσε καλύτερα. καλύτερα μια τυπική αλλά χωρίς προβλήματα σχέση. Για μένα μην βάζεις τον άντρα σου στην μέση είναι κρίμα να τους φέρνουμε σε αυτή τη κατάσταση να πρέπει να <<τσακωθούν >> με τις μητέρες τους είναι αμαρτία ,άσε που πιστεύω ότι θα του μείνει το παράπονο μετά . Απλά αγνόησε το θέμα είναι να είσαι εσύ καλά με τον άντρα σου.

Δημοσίευση

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΕΘΕΡΑ...ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΤΙ ΚΑΡΙΟ@@@ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ Κ ΤΩΡΑ ΞΕΣΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΥΦΕΣ...ΑΜΑ ΓΙΝΩ ΤΕΤΟΙΑ..ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ...ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΤ....ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ.

ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΚΥΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΚΟΨΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΤΕ...

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ.ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΤΕ.ΜΙΛΑ ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ.ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΕΙ ΠΕΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΙΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Δημοσίευση

κορίτσια συνιστώ ψυχραιμία.εδώ πολλές φορές με τον εαυτό μας μαλλώνουμε με τις πεθερές μας θα τα βρούμε? Είμαι 11 χρόνια παντρεμένη την πεθερά μου την αγαπούσα σα δεύτερη μητέρα μέχρι που αποφάσισε να κάνει κουμάντο στα οικονομικά μας.μου είπε ότι ξοδεύω πολλά στο παιδί και γιατί του παίρνω τόσο παπούτσια και άλλα τέτοια..εκεί που το πράγμα χάλασε για τα καλά ήταν όταν μπήκε και στο κρεβάτι μας.όπως το ακούτε μου είπε να μην κάνουμε άλλο παιδί μη ζηλέψει το πρώτο...άκουσον, άκουσον..!!!δε μάλλωσα αλλά αποτραβήχτηκα και ο άντρας μου κατάλαβε το γιατί :silly:

Δημοσίευση

katrina έγραψε:

Mari@ έγραψε:

[εχω το μωρο τωρα και την εχω στο χερι

:dry::dry::dry:

Τί εννοείς;;;Είναι και μωρό του άντρα σου...

Και το μωρό σου έχει δικαίωμα να έχει γιαγιά...!

Συγγνώμη αλλά γιατί χρησιμοποιείς το μωρό;;

Δημοσίευση

Εγώ πιστεύω ότι με τα άτομα που μας φέρονται άσχημα και δεν μας υπολογίζουν, δεν πρέπει να έχουμε πολλές επαφές!

Επίσης πιστεύω ότι εσύ δεν έχεις κανένα λόγο να της μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις τίποτα. Αυτή είναι δουλειά του άνδρα σου γιατί εκείνος ξέρει πως να χειριστεί την οικογένειά του, όπως βέβαια κι εσύ την δική σου.

Μπορείς όμως να είσαι ξεκάθαρη και ντόμπρα μαζί τους. Για παράδειγμα, όταν είπε μπροστά σε κόσμο ότι θα χτυπάς το παιδί σου, έπρεπε να τη ρωτήσεις γιατί το είπε αυτό και αν έχεις δώσει σε κανέναν αυτή την εντύπωση. Τέτοιου είδους απαντήσεις...

Κι αυτό το κάνουν οι πεθερές γιατί ποντάρουν στο γεγονός ότι δεν μιλάνε οι νύφες και έτσι έχουν τη δυνατότητα να πουν ό,τι μ@λ@κί@ τους κατέβει!! Ξάφνιασέ την μια φορά, θα δεις ότι θα σου αρέσει!!

Δημοσίευση

milina έγραψε:

Εγώ πιστεύω ότι με τα άτομα που μας φέρονται άσχημα και δεν μας υπολογίζουν, δεν πρέπει να έχουμε πολλές επαφές!

Επίσης πιστεύω ότι εσύ δεν έχεις κανένα λόγο να της μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις τίποτα. Αυτή είναι δουλειά του άνδρα σου γιατί εκείνος ξέρει πως να χειριστεί την οικογένειά του, όπως βέβαια κι εσύ την δική σου.

Μπορείς όμως να είσαι ξεκάθαρη και ντόμπρα μαζί τους. Για παράδειγμα, όταν είπε μπροστά σε κόσμο ότι θα χτυπάς το παιδί σου, έπρεπε να τη ρωτήσεις γιατί το είπε αυτό και αν έχεις δώσει σε κανέναν αυτή την εντύπωση. Τέτοιου είδους απαντήσεις...

Κι αυτό το κάνουν οι πεθερές γιατί ποντάρουν στο γεγονός ότι δεν μιλάνε οι νύφες και έτσι έχουν τη δυνατότητα να πουν ό,τι μ@λ@κί@ τους κατέβει!! Ξάφνιασέ την μια φορά, θα δεις ότι θα σου αρέσει!!

Συμφωνώ απόλυτα με την milina. Ξέρουν ότι δεν θα τις βάλει κανείς στην θέση τους,βγάζουν τον ανταγωνισμό που αισθάνονται λέγοντας κακίες και όσο δεν τις αποστομωνει κανείς ειναι cool. οταν θα τις αντιμιλήσει η ΄"νυφη" τότε λουφάζουν στην γωνίτσα τους γιατί πραγματικά δεν τις παιρνει.

Δημοσίευση

Της μιλησα μήλινα της λεω 'Δεν πιστευω οτι ειναι λύση να χτυπήσεις το παιδι οταν κανει κατι ασχημο' και μου 'Εεεεε ολο και καμια στον κωλο θα του δωσεις'. Κοιτα μην δωσω σε σενα καμια στο δοξα πατρι πηγα να της πω :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...