Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χημικη νομίζω ονομάζεται η εγκυμοσύνη των πρωτων ημερων.Όταν δηλαδη διαπιστωνεται μόνο απο τις εξετασεις αιματος,οχι απο υπέρυχο.

Χαρούλα θα ηθελα να σου πω να μην αγχωνεσαι,αν και ξερω οτι δε γίνεται.Πέρασα κι εγω απο τη φαση της αποβολής και καταφερα να ξαναμεινω εγκυος μετα απο 15 μηνες κι αυτο λόγω αγχους.Ειμαι περιπου 8 εβδομάδων τωρα και δε μπορω να σου περιγραψω ποσο αγχος ειχα στην αρχη μεχρι να κανω τη β-χοριακη και το υπέρυχο που θα εδειχνε οτι ολα μεχρι στιγμης ειναι καλα.Φοβόμουν οπως ηταν φυσικό μην μου ξανασυμβει το ιδιο.

Ειναι δυσκολο να μην αγχωνεσαι αλλα να εχεις στο μυαλό σου οτι οσο λιγοτερο αγχωνεσαι τοσο πιο γρηγορα θα φτασεις στο στόχο σου!!

Καλή επιτυχια κι ευχομαι γρηγορα τα ευχαριστα.

• Απαντήσεις 198
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χημικη νομίζω ονομάζεται η εγκυμοσύνη των πρωτων ημερων.Όταν δηλαδη διαπιστωνεται μόνο απο τις εξετασεις αιματος,οχι απο υπέρυχο.

Χαρούλα θα ηθελα να σου πω να μην αγχωνεσαι,αν και ξερω οτι δε γίνεται.Πέρασα κι εγω απο τη φαση της αποβολής και καταφερα να ξαναμεινω εγκυος μετα απο 15 μηνες κι αυτο λόγω αγχους.Ειμαι περιπου 8 εβδομάδων τωρα και δε μπορω να σου περιγραψω ποσο αγχος ειχα στην αρχη μεχρι να κανω τη β-χοριακη και το υπέρυχο που θα εδειχνε οτι ολα μεχρι στιγμης ειναι καλα.Φοβόμουν οπως ηταν φυσικό μην μου ξανασυμβει το ιδιο.

Ειναι δυσκολο να μην αγχωνεσαι αλλα να εχεις στο μυαλό σου οτι οσο λιγοτερο αγχωνεσαι τοσο πιο γρηγορα θα φτασεις στο στόχο σου!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια, τώρα διαβααζα τις απαντήσεις και πήρα θάρρος μεγάλο. Όταν είχα την αποβολή που είπα και πιο κάτω εκλαιγα συνέχεια και νόμιζα οτι μονο σε μενα συνέβη και οτι δεν θα μπορέσω να κανω ποτέ παιδί και οταν ο γιατρός μου έλεγε οτι ειναιο πολυ συχνο φαινόμενο εγω ελεγα οτι απλα με παρηγορεί. Τωρα που διαβάζω όλες τις ιστορίες βλέπω οτι είναι κάτι πολύ συχνό και δεν ειμαι η μόνη!!!!!

Θάρρος λοίπον για όλες μας και σύντομα θα τα καταφέρουμε!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια, τώρα διαβααζα τις απαντήσεις και πήρα θάρρος μεγάλο. Όταν είχα την αποβολή που είπα και πιο κάτω εκλαιγα συνέχεια και νόμιζα οτι μονο σε μενα συνέβη και οτι δεν θα μπορέσω να κανω ποτέ παιδί και οταν ο γιατρός μου έλεγε οτι ειναιο πολυ συχνο φαινόμενο εγω ελεγα οτι απλα με παρηγορεί. Τωρα που διαβάζω όλες τις ιστορίες βλέπω οτι είναι κάτι πολύ συχνό και δεν ειμαι η μόνη!!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

mata σ ευχαριστω πολυ το ιδιο ευχομαι και γω για μενα και γι ολα τα κοριτσια που προσπαθουμε...

Εγω εχω και διπλο αγχος γιατι ακριβως στην ιδια κατάσταση βρίσκεται και η αδερφη μου και οι δυο προσπαθουμε για μωρακι και με τρωει η αγωνια διπλα.......

Δημοσίευση

mata σ ευχαριστω πολυ το ιδιο ευχομαι και γω για μενα και γι ολα τα κοριτσια που προσπαθουμε...

Εγω εχω και διπλο αγχος γιατι ακριβως στην ιδια κατάσταση βρίσκεται και η αδερφη μου και οι δυο προσπαθουμε για μωρακι και με τρωει η αγωνια διπλα.......

Δημοσίευση

Δημοσίευση

γεια σας ειμαι κι εγω νεο μελος..

εμεινα εγκυος παντρευτικα τον Ιανουαριο και εμεινα εγυοσ απο τον πρωτο μηνα των προσπαθειων μας..δυστηχοσ απεβαλα στισ 20 Μαρτιου(δεν θα ξεχασω ποτε αυτη τη μερα)απο τον ιουνιο ξεκινησαμε ξανα προσπαθειες για το πολυποθητο μωρακι...προσ το παρον τιποτα..το δυσαρεστο ειναι οτι δεν εχω ξεπερασει ακομα την πρωτη μου αποβολη...ειμαι λιγο χαλια ψυχολογικα...

Δημοσίευση

εμεινα εγκυος παντρευτικα τον Ιανουαριο και εμεινα εγυοσ απο τον πρωτο μηνα των προσπαθειων μας..δυστηχοσ απεβαλα στισ 20 Μαρτιου(δεν θα ξεχασω ποτε αυτη τη μερα)απο τον ιουνιο ξεκινησαμε ξανα προσπαθειες για το πολυποθητο μωρακι...προσ το παρον τιποτα..το δυσαρεστο ειναι οτι δεν εχω ξεπερασει ακομα την πρωτη μου αποβολη...ειμαι λιγο χαλια ψυχολογικα...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δεν ειμαι ειδικη επι του θεματος αλλα ετρεξα πολυ με αρκετε ςφιλε ςπου ειχαν τα ιδια προβληματα..

το μυστικο ειναι στον ΓΙΑΤΡΟ....Γιατι μετα την 1 αποβολη δεν γινονται ΟΛΕς οι εξετασεις για να αποκλειστουν ολα τα ενδεχομενα?

γιατι ευθυς εξαρχης δεν γινετε εξονυχιστικος ελεγχος?

και κατι που πραγματικα δεν θελω να πιστεψω αλλα με διαβεβαιωσαν οτι ετσι γινετε..η κουμπαρα μου δουλευει σε κεντρο εξωσωματικης στην αθηνα...γινονται φοβερες απατεωνιες για να προσπαθει ξανα το ζευγαρι μ ετο αναλογο κοστος φυσικα...δεν θελω να το πιστεψω αλλα μου λεει οτι γινετε δυστυχως..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...