Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ?

filos`ifigen

Recommended Posts

Χημικη νομίζω ονομάζεται η εγκυμοσύνη των πρωτων ημερων.Όταν δηλαδη διαπιστωνεται μόνο απο τις εξετασεις αιματος,οχι απο υπέρυχο.

Χαρούλα θα ηθελα να σου πω να μην αγχωνεσαι,αν και ξερω οτι δε γίνεται.Πέρασα κι εγω απο τη φαση της αποβολής και καταφερα να ξαναμεινω εγκυος μετα απο 15 μηνες κι αυτο λόγω αγχους.Ειμαι περιπου 8 εβδομάδων τωρα και δε μπορω να σου περιγραψω ποσο αγχος ειχα στην αρχη μεχρι να κανω τη β-χοριακη και το υπέρυχο που θα εδειχνε οτι ολα μεχρι στιγμης ειναι καλα.Φοβόμουν οπως ηταν φυσικό μην μου ξανασυμβει το ιδιο.

Ειναι δυσκολο να μην αγχωνεσαι αλλα να εχεις στο μυαλό σου οτι οσο λιγοτερο αγχωνεσαι τοσο πιο γρηγορα θα φτασεις στο στόχο σου!!

Καλή επιτυχια κι ευχομαι γρηγορα τα ευχαριστα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 198
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χημικη νομίζω ονομάζεται η εγκυμοσύνη των πρωτων ημερων.Όταν δηλαδη διαπιστωνεται μόνο απο τις εξετασεις αιματος,οχι απο υπέρυχο.

Χαρούλα θα ηθελα να σου πω να μην αγχωνεσαι,αν και ξερω οτι δε γίνεται.Πέρασα κι εγω απο τη φαση της αποβολής και καταφερα να ξαναμεινω εγκυος μετα απο 15 μηνες κι αυτο λόγω αγχους.Ειμαι περιπου 8 εβδομάδων τωρα και δε μπορω να σου περιγραψω ποσο αγχος ειχα στην αρχη μεχρι να κανω τη β-χοριακη και το υπέρυχο που θα εδειχνε οτι ολα μεχρι στιγμης ειναι καλα.Φοβόμουν οπως ηταν φυσικό μην μου ξανασυμβει το ιδιο.

Ειναι δυσκολο να μην αγχωνεσαι αλλα να εχεις στο μυαλό σου οτι οσο λιγοτερο αγχωνεσαι τοσο πιο γρηγορα θα φτασεις στο στόχο σου!!

Καλημερα κορίτσια, τώρα διαβααζα τις απαντήσεις και πήρα θάρρος μεγάλο. Όταν είχα την αποβολή που είπα και πιο κάτω εκλαιγα συνέχεια και νόμιζα οτι μονο σε μενα συνέβη και οτι δεν θα μπορέσω να κανω ποτέ παιδί και οταν ο γιατρός μου έλεγε οτι ειναιο πολυ συχνο φαινόμενο εγω ελεγα οτι απλα με παρηγορεί. Τωρα που διαβάζω όλες τις ιστορίες βλέπω οτι είναι κάτι πολύ συχνό και δεν ειμαι η μόνη!!!!!

Θάρρος λοίπον για όλες μας και σύντομα θα τα καταφέρουμε!!!!

Καλημερα κορίτσια, τώρα διαβααζα τις απαντήσεις και πήρα θάρρος μεγάλο. Όταν είχα την αποβολή που είπα και πιο κάτω εκλαιγα συνέχεια και νόμιζα οτι μονο σε μενα συνέβη και οτι δεν θα μπορέσω να κανω ποτέ παιδί και οταν ο γιατρός μου έλεγε οτι ειναιο πολυ συχνο φαινόμενο εγω ελεγα οτι απλα με παρηγορεί. Τωρα που διαβάζω όλες τις ιστορίες βλέπω οτι είναι κάτι πολύ συχνό και δεν ειμαι η μόνη!!!!!

mata σ ευχαριστω πολυ το ιδιο ευχομαι και γω για μενα και γι ολα τα κοριτσια που προσπαθουμε...

Εγω εχω και διπλο αγχος γιατι ακριβως στην ιδια κατάσταση βρίσκεται και η αδερφη μου και οι δυο προσπαθουμε για μωρακι και με τρωει η αγωνια διπλα.......

mata σ ευχαριστω πολυ το ιδιο ευχομαι και γω για μενα και γι ολα τα κοριτσια που προσπαθουμε...

Εγω εχω και διπλο αγχος γιατι ακριβως στην ιδια κατάσταση βρίσκεται και η αδερφη μου και οι δυο προσπαθουμε για μωρακι και με τρωει η αγωνια διπλα.......

ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ 16 ΚΟΠΕΛΕΣ

ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ 16 ΚΟΠΕΛΕΣ

γεια σας ειμαι κι εγω νεο μελος..

εμεινα εγκυος παντρευτικα τον Ιανουαριο και εμεινα εγυοσ απο τον πρωτο μηνα των προσπαθειων μας..δυστηχοσ απεβαλα στισ 20 Μαρτιου(δεν θα ξεχασω ποτε αυτη τη μερα)απο τον ιουνιο ξεκινησαμε ξανα προσπαθειες για το πολυποθητο μωρακι...προσ το παρον τιποτα..το δυσαρεστο ειναι οτι δεν εχω ξεπερασει ακομα την πρωτη μου αποβολη...ειμαι λιγο χαλια ψυχολογικα...

εμεινα εγκυος παντρευτικα τον Ιανουαριο και εμεινα εγυοσ απο τον πρωτο μηνα των προσπαθειων μας..δυστηχοσ απεβαλα στισ 20 Μαρτιου(δεν θα ξεχασω ποτε αυτη τη μερα)απο τον ιουνιο ξεκινησαμε ξανα προσπαθειες για το πολυποθητο μωρακι...προσ το παρον τιποτα..το δυσαρεστο ειναι οτι δεν εχω ξεπερασει ακομα την πρωτη μου αποβολη...ειμαι λιγο χαλια ψυχολογικα...

wendy ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ? "ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΥΟΣ".

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!:)

wendy ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ? "ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΥΟΣ".

Δεν ειμαι ειδικη επι του θεματος αλλα ετρεξα πολυ με αρκετε ςφιλε ςπου ειχαν τα ιδια προβληματα..

το μυστικο ειναι στον ΓΙΑΤΡΟ....Γιατι μετα την 1 αποβολη δεν γινονται ΟΛΕς οι εξετασεις για να αποκλειστουν ολα τα ενδεχομενα?

γιατι ευθυς εξαρχης δεν γινετε εξονυχιστικος ελεγχος?

και κατι που πραγματικα δεν θελω να πιστεψω αλλα με διαβεβαιωσαν οτι ετσι γινετε..η κουμπαρα μου δουλευει σε κεντρο εξωσωματικης στην αθηνα...γινονται φοβερες απατεωνιες για να προσπαθει ξανα το ζευγαρι μ ετο αναλογο κοστος φυσικα...δεν θελω να το πιστεψω αλλα μου λεει οτι γινετε δυστυχως..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
    • Ρε συ πως σου φαίνεται ο μεγάλος σου? Για κάποιο λόγο η δικιά μου , μου φαίνεται πολυυυυ μεγάλη! Και ειλικρινά είναι μια σταλιτσα για την ηλικία της ... την βλέπω πολύ διαφορετική όμως 
    • Να σου ζήσουν τα παιδακια σου ❤️❤️❤️   Είναι πολύ φυσιολογικό να μην έχει ρυθμιστεί ακόμα. Το γεγονός ότι στις άλλες γέννες ήταν σταθερή δεν αποτελεί ένδειξη ότι και τώρα θα συμβεί το ίδιο.    Φυσικα όταν υπάρχουν ελεύθερες επαφές κ δεν γνωρίζεις πότε κ αν έκανες ωορρηξία τότε αυτό περιπλέκει τα πράγματα.  Αν γνωρίζεις πότε έκανες ωορρηξία κ θεωρείς ότι έχεις καθυστέρηση μπορείς να κάνεις ένα τεστ να δεις. Αλλά γενικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να έχεις για αρκετό διάστημα (είτε θηλάζεις είτε όχι) 😊🥰
    • Μια χαρούλα!! Μακάρι να ήξερα ότι είχα δίωρο! Για να δούμε πώς θα πάει!
    • Γεια σου Λευκή μου κ εγώ το βρίσκω δύσκολο να γυρίσει τώρα προς το τέλος το μωράκι σου ❤️ ειδικά όσο μεγαλώνει η μπέμπα είναι τόσο πιο δύσκολο κ γι αυτά να γυρνάνε 🩷 μεγάλο μωράκι κ το δικό σας ❤️❤️❤️  έχετε συζητήσει για την γέννα; Όσο πλησιάζουμε νομίζω είναι εξέχον ζήτημα. Έχεις κάνει κάποια μαθήματα ανώδυνου τοκετού ή κάποια σεμινάρια κτλ; Πως νιώθεις που πλησιάζουμε; 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...