Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια δεν αντεχω αλλο... Μου εχει σπασει τα νευρα... Θελει να τα μαθαινει ολα! Που πηγαμε, τι καναμε, ποιον χαιρετισαμε, ποσα ξοδεψαμε...

Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ξερει αν πασα ωρα και στιγμη που ειμαστε και τι κανουμε!

Δε με πειραζει να ξερει, γιατι δεν κανουμε κατι κρυφο και ουτως ή αλλως παντρεμενο ζευγαρι ειμαστε, αλλα με τον τροπο της απαιτει να τα ξερει ολα και αυτο εχει καταντησει κουραστικο. Απιστευτα κουραστικο!

Καθονται με την κουνιαδα μου και συζητανε τα παντα! Τα παντα ομως!

Χθες χαιρετησε καποιον ο αντρας μου μπροστα στην κουνιαδα μου και σημερα η πεθερα μου μας ρωτησε ποιος ηταν αυτος! Ελεος! ποιος να ηταν!

Ελεγχει τον αντρα μου οπως οταν ηταν 15! Και αυτος δεν το καταλαβαινει γιατι το κανει με αριστοτεχνικο τροπο και της τα λεει ολα!Δεν θελω να κρυψω κατι, αλλα ελεος δεν μπορουμε να εχουμε λιγο ιδιωτικη ζωη? Νιωθω οτι συνεχως οτι κι αν κανουμε εχουμε ενα ματι απο πανω μας!

Ελεγχει ακομα και τι ξοδευουμε! Ποσο μας ηρθε η ΔΕΗ το τηλεφωνο και το πετρελαιο! Μας κοιταει απο πανω μεχρι κατω μη και φοραμε τιποτα καινουριο και εχουμε ξοδεψει! Εμεις ομως μια χαρα τον βγαζουμε τον μηνα.

Ακομα και τις παρεες μας θελει να ξερει! Ποτε καλεσαμε κοσμο στο σπιτι, ποιους,κτλ...

Κοριτσια ειλικρινα δεν την μπορω αλλο... Πιο παλια την αντεχα αλλα τωρα εχουν μαζευτει πολλα!

• Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κρίστι, μένετε κοντά με την πεθερά;

Και η δική μου είναι λίγο control freak, με αποτέλεσμα να κάνει δύσκολη τη ζωή όλων, παλιότερα όμως. Επειδή ήθελε να έχει τον έλεγχο, δεν τους άφηνε να βρίσκουν μόνοι τους τα ρούχα τους, επειδή και καλά θα της τα ανακάτευαν, και μέχρι μεγάλη ηλικία τους έδινε αυτή ρούχα να φορέσουν!!!! (ο δεύτερος γιός της ήταν 26 χρονών, χωρισμένος με παιδί, και του έλεγε "Δημήτρη, έλα να σου δώσω ρούχα να φορέσεις"!!!!!). Ήθελε να κάνει μόνη της τα πάντα, π.χ. ένα τσάι ή έναν καφέ, δεν άφηνε κανέναν να το κάνει, το έφτιαχνε αυτή για τους άλλους, και το έκανε όπως ήθελε, έβαζε ζάχαρη, κ.λπ., χωρίς να ρωτάει. Γενικά δεν ήθελε τα παιδιά και ο άντρας της να ξέρουν πού είναι το κάθε πράγμα μέσα στο σπίτι, για να την έχουν ανάγκη. Κι αυτοί εκεί, να μην κάνουν τη μικρή τους "επανάσταση"... Άντρες, τι περιμένεις...

Τώρα εμείς μένουμε μακριά, όπως και τα άλλα δύο παιδιά της, βέβαια. Με το δεύτερο γιό που είναι και η αδυναμία τους έχουν πιο στενές σχέσεις, με μας όχι και τόσο. Θα πει τη γνώμη της για κάτι, που είναι και λογικό, κι εμείς θα λέγαμε, αλλά μέχρι εκεί. Είναι και πόσα δικαιώματα δίνεις στον άλλον. Ο δεύτερος γιός τους έχουν δώσει πολύ περισσότερα δικαιώματα και φαντάζομαι ότι, όσο να 'ναι, ανακατεύεται περισσότερο στη ζωή τους, και με την πρώτη του γυναίκα, και με τη δεύτερη. Αλλά όχι και όπως η πεθερά σου. Απλά μην της απαντάτε. Μίλα με τον άντρα σου και δώσει του να καταλάβει ότι αυτός ο έλεγχος είναι αρρωστημένος... Όταν σας ρωτά κάτι, να της λέτε "ένας φίλος, δεν τον ξέρεις". "Βγήκαμε με μια παρέα, δεν την ξέρεις". "Εσένα πόσο σου ήρθε η ΔΕΗ; Γιατί εμείς δεν έχουμε πρόβλημα. Άμα έχουμε θα σου πούμε".

Φυσικά, μερικές φορές με τις πεθερές η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩς ΑΠΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ!!ΤΗ ΜΑΛΩΝΩ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.. :laugh: ΠΑΝΤΡΥΤΗΚΕ Η ΕΓΓΟΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!!!! :laugh:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ,ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ..

Δημοσίευση

Πραγματικα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα! Πιο παλια με ειχε βαλει να ξεκοψω τον αντρα μου απο εναν παιδικο του φιλο γιατι απλα δεν τον ενεκρινε! Και να πεις οτι ηταν κανενας αλητης... παντρεμενος με παιδι!

Καταλαβες! Να γινω εγω δηλ η κακια!

Εχω και την κουνιαδα μου που της λεει τα παντα! Ερχεται στο σπιτι και καταγραφει τα παντα και μετα τα συζητανε! Το σπιτι το εχω παντα στην εντελεια και ομως αυτη κατι θα βρει να σχολιασει! Μια φορα πηγα σπιτι της πεθερας μου και μου ειπε να μαζεψω τα ρουχα απο το μπαλκονι γιατι θα βρεξει! Που το ηξερε οτι εχω απλωσει?

Περναει κατω απο το σπιτι και τσεκαρει τα αλλα μπαλκονια της πολυκατοικιας και μετα με ρωταει για τους γειτονους, αυτος γιατι λειπει και εχει τα παντζουρια κλειστα, το αλλο διαμερισμα ποτε ξενοικιαστηκε, η διπλανη τι δουλεια κανει και αν κανουμε παρεα, αν ειναι καλοι ανθρωποι κλπ!

Τωρα μας ρωτησε ποσα λεφτα εχουμε και που ξοδεψαμε τα υπολοιπα!

Αηδια καταντησε!

Δημοσίευση

Ρε κοριτσια τιποτα δεν μενει κρυφο!

Ειχαμε παει μια μικρη εκδρομη με τον αντρα μου μονοημερη και πηρε τηλ να μας καλεσει σπιτι για καφε. Της λεει λοιπον ο αντρας μου οτι λειπουμε και τι γυρναει και του λεει!Γιατι δεν μου το ειπατε? Ειλικρινα ηθελα να τσιριξω αλλα δεν ηθελα να χαλασω την καλη μας διαθεση και γι'αυτο δεν του ειπα τιποτα.

Δημοσίευση

Εσύ θα κάνεις τον Κινέζο…

- Αχ δε θυμάμαι καθόλου πόσο ήταν το ρεύμα … δεν είμαι καθόλου καλή με τα νούμερα.

- Αχ δε ξέρω ποιος ήταν αυτός ο κύριος που χαιρέτησε ο άντρας μου. Κάποιος γνωστός του θα ήταν. Ε δε τον ρωτάω συνέχεια να τον πρήζω, αν ήταν κάποιος που έπρεπε να ξέρω, θα τον ήξερα.

Με τέτοιου είδους απαντήσεις … μήπως και το πάρει το μήνυμα…

Δημοσίευση

εμενα η πεθερούλα μου είναι σούπερ!!!πριν μου πει τη γνώμη της για κάτι μου λεει '' συγνώμη που επεμβαίνω, αλλα πιστευω....''.

ούτε ανακατευεται και ούτε ρωταει...εχει άλλα μυαλά και δεν συμφωνούμε ως είναι φυσικό σε πολλά θέματα αλλα στο σπίτι μας κάνουμε εμείς κουμάντο και το σέβεται.έχει και εκείνη θέμα με τα λεφτά(είναι λίγο σφιχτή) αλλα αμα πει κάτι κ θεωρήσω οτι θίγομαι(σπάνια βέβαια) της την λέω σαν να είναι η μανα μου...ολα κ ολα!!!

η συμβουλή μου cristi για την περίπτωση σου είναι μια, ειναι δύσκολη αλλα θα σας σώσει και περικλειεται στην παρακάτω φράση:

''να φύγετε..να πάτε αλλού''

Δημοσίευση

ρε κοριτσια εγω τρελενομαι οταν ανακατευεται και μετα λεει το θεικο σε συζητηση, λεει εγω δεν ανακατευομαι την γνωμη μου λεω μονο στα παιδια μου, και η γνωμη της ξερετε ποια ειναι; να την πει και να επιμενει και να μας ζαλιζει μεχρι να γινει αυτο που θελει γκρρρρρρ

Δημοσίευση

Ελα ντε! λες και δεν δουλευουμε! λες και ειμαστε 15 και μας χαρτζιλικωνει αυτη!

κοριτσια κανω υπομονη και την χαζη ή κανω οτι δεν ακουσα καμια φορα. Και στον αντρα μου τα εχω πει απ'εξω απ'εξω αν και καταλαβαινει πριν του πω εγω και της "βαζει παγο" αλλα η γυναικα δεν παιζεται!

Δεν αντεχω αλλο αυτο το ματι του κυκλωπα πανω απ'το κεφαλι μας!!!

Δημοσίευση

Ναι ναι μαριαντα μου! Ακριβως ετσι! "εγω δεν ανακατευομαι στο ζευγαρι, τωρα εχουν το δικο τους σπιτι ας τα κανονισουν αυτοι οπως νομιζουν..."

Και μετα δωστου παλι τις ανακρισεις με την λαμπα!

Και το κορυφαιο! "Πω πω πως ανακατευονται μερικες... πες μου κοριτσακι μου σε εχω ενοχλησει εγω ποτε?"

Γκκκκκκκκκρρρρρρρρρρρρ φερτε μου τα χαπια μουουουουου!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καταρχήν σκέψου ότι οι περισσότερες πεθερές είναι έτσι... Δυστυχώς... Δεύτερον συζήτησέ το με τον άντρα σου για να την βάλει στη θέση της γιατί σκέψου αν κάνετε παιδί πως θα επεμβαίνει. Κι αν δεν μπορεί ο άντρας σου, τότε κόψ' της το βήχα κι ας γίνεις κακιά... Ούτως ή άλλως, όπως λες, σε σχολιάζουν... Τουλάχιστον να ξέρουν ότι εσύ είσαι από πάνω!!! ;)

Δημοσίευση

χαχαχαχαχ cristie, αν ηξερα οτι ο αντρας μου δεν εχει αδερφο θα ορκιζομουν οτι μιλαμε για τις ιδιες(κουνιαδα κ πεθερα).

Εμενα αφελως της ελεγε τι καναμε, οταν επερνε τηλ, αλλα τα πραγματα θα δυσκολεψουν περισσοτερο οταν κανεις παιδι.Πιστεψε με, και ειδικα αν η κουνιαδα εχει ηδη παιδι.Εκει να δεις, τι συγκρισεις θα κανει...χαχαχαχαχα

Βαλε χερι στον αντρα σου, εγω τα πηρα πραγματικα (γιατι το να ρωτησει που πως κ με ποσα πηγαμε καπου ανεχεται) οταν ρωτησε γιατι δεν εχουμε τοσα (ειπε ενα εξωφρνικο ποσο) στην ακρη.Μεχρι κ το βιβλιαριο ζητησε να παει να δει σε εναν κοινο λογαριασμο που εχει με τον γιο της.

Εγω πλεον το παιζω τρελιτσα, δεν ακουω, αδιαφορω κ ετσι τρελεναιτε περισσοτερο.

Δημοσίευση

Γεια σου κατερινακι. Το θεμα ειναι φιλεναδα οτι κι ο αντρας μου της βαζει τις φωνες και μετα αυτη κρεμαει τα μουτρα και στελνει τον κατασκοπο(βλ κουνιαδα) να τα μαθει. Ασε δε ξεφευγω απο πουθενα!

και η κουνιαδα ειναι πολυυυυυυ χεροτερη!

Δημοσίευση

χαχαχαχα cristi σαν να βλεπω την πεθερα μου και την κουνιαδα μου χαχαχα αφου να φανταστεις οταν φωνιζω τα ψωνια τα φερνω νυχτα στο σπιτι να μην τα δει γιατι θα αρχισει ποσο κανει εκεινο ποσο το αλλο τι ειναι αυτο κτλ.

μια μερα δε μιλαγα στο τηλεφωνο με μια φιλη μου και μου ποιος ηταν και της λεω ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ!!! ε αμα πια αμαν αυτη η αδιακρισια της αηδια εχει καταντησει

Δημοσίευση

αχ xntou μη μου λες τετοια! Γιατι αν κανω παιδι και γινει χειροτερη θα την σκυλοβρισω!!! Δεν ειμαι και το ηρεμοτερο πλασμα στον κοσμο!

Αν θες πηγαινε στην ομαδα "πεθεροπληκτες ενωθητε" να δεις τι μου εχει κανει στο θεμα παιδι. Και μετα πες μου.... την σπας στο ξυλο ή οχι!

Δημοσίευση

να σας δώσω τη δικιά μου?

Έχασα τη μανα μου στην εγκυμοσύνη και οπως είναι φυσικό θέλω να δώσω το όνομα της....Σιγά μη χαίρομαι!!!! Ενώ έχει ακούσει 2 φορες το όνομα θέλει και τρίτη και ας εχασα τη μαμα μου χωρις να δει ούτε ένα εγγονάκι. Εγω ειμαι παιδι του σωλήνα. ο αντράς μου φυσικα και ειναι με το μέρος τησ μαμας του και ο κόσμος γύρω τους ειναι τρελός που θέλει να ακουσει το ονομα της μαμας μου!

Δημοσίευση

μαριαντακι ειμαι μελος αλλα το ανοιξα εδω το θεμα γιατι ειχα τρομερα νευρα και χρειαζομουν επειγοντως την παρεα σας. απλα στη ομαδα δεν εχει τοση κινηση, δεν την σνομπαρω ομως! Ελπιζω να μην με παρεξηγησες... ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...