Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σου μικρη!!

ανεκαθεν δε μου αρεσαν τα χριστουγεννα...δεν μπορουσα το δηθεν εορταστικο κλιμα..τα δωρα..τα μαγαζια..τον κοσμο να τρεχει και να μη προλαβαινει...τις ευχες που λεγονται απο συνηθεια...παντα ηθελα να τελειωνουν γρηγορα για να ξαναμπω στους γνωστους μου ρυθμους...παντα με μελαγχολουσαν και ισχυει για πολυ κοσμο αυτο το συναισθημα..δεν το εχεις μονο εσυ!!

καθε φορα λεω οτι θα βρω κατι για να εχω λογο να χαιρομαι στις γιορτες...αλλα χλωμο...

Δημοσίευση

Ναι με πιάνει . Από μικρή το πάθαινα.Α, και πάντα βλέπω κλασσικά έργα όπως τους Αθλιους, τη Μαίρη Πόπινς, το όσα παίρνει ο άνεμος κ.α.

Βέβαια με πιάνει και μια στενοχώρια για τις αδικίες που γίνονται εις βάρος αθώων παιδιών.

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που θα στολίσω το σπίτι από τώρα.Τα προηγούμενα χρόνια είχα μια βαρεμάρα...άλλο πράμα.Ααααχχχ μακάρι αυτά τα Χριστούγεννα να φέρουν την ευτυχία και τη ζεστασιά στις καρδιές όλων των ανθρώπων.

Δημοσίευση

τα χριστουγεννα...παντα κατι γινοταν και τα περναγα μονη μου!

με την σχεση μου λες και ηταν στημενο να χωριζαμε-μαλωναμε τετοιες περιοδου οποτε παντα μονη...

φετος θα στολισουμε δεντρο μαζι με τον αγγελο και φοβαμαι μην μαλωσουμε και του το φερω στο κεφαλι!

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

επομενη απορια...εαν ο γειτονας σας που μενει απο πανω εκανε "φασαρια" πως θα το αντιμετωπιζατε...?

ερωτω διοτι εχει καταντησει γελιο να ακουω καθε που βαζει γκολ!ουφ

Ραμόνα μου τον ξέρετε;;Εννοώ μιλάτε ή ένα γεια στο ασανσέρ;Γιατι δεν του το λέτε ευγενικά; Οχι εσύ.Ο Αγγελος.Οτι θέλετε ησυχία γιατί τρέχετε όλη μέρα.Πάντως δύσκολα συμμαζευονται.Τα "καλά" της πολυκατοικίας με τη τρομερή ηχομόνωση.

Δημοσίευση

και εγώ πάντα μελαγχολούσα τα Χριστούγεννα και συνήθως τα πέρναγα μόνη μου.Φέτος έχω ανάμικτα συναισθήματα απο τη μια χαρά που θα έρθει ο μπέμπης μου λίγο πριν τα Χριστούγεννα και απο την άλλη μια απέραντη θλίψη για κάτι οικογενειακό που περνάμε.Αλλά έτσι είναι η ζωή δεν στα φέρνει τα πάντα όπως τα θέλεις! :(

Δημοσίευση

χεχεχεεχεε...μάλλον μόνο εσένα!!!Προσωπικά δε με πιάνει μελαγχολία ...ίσα ίσα που χαίρομαι όταν έρχονται Χριστούγεννα. Εμένα με πιάνει μελαγχολία το Πάσχα..ένεκα και της ΜΕγαλοβδομάδας..:)

Αναλόγως πόσο θα με ενοχλούσε αυτό που κάνει..βασικά θα του έλεγα ότι με ενοχλεί κι αν μπορεί να είναι πιο προσεκτικος όμορφα και ωραία...και θα έλπιζα σε κατανόηση..!!!

Δημοσίευση

αχ παναγιωτα δεν ξερουμε καν ποιος ειναι!

το πετυχημενο?το σπιτι απο πανω ανοικει στον αγγελο!

και το ακομη πιο πετυχημενο...?ξεκινησε τα "οργια" απο οταν ηρθα εγω να μεινω εδω και ο αγγελος με δουλευει πως φταιμε εμεις που τον κολαζουμε! ουααααα

Δημοσίευση

μισω που τα χριστουγεννα ολα γυρω ειναι συγκινητικα και γιορτηνα!

μισω τα παιδακια που λενε τα καλαντα και σε κανουν να δακρυζεις!

μισω τα χριστουγενιατικα δεντρα που στολιζουμε με "αγαπη"

γιατι δηλαδη να περιμενουμε μονο τον δεκεμβριο για να δειξουμε και να νιωσουμε αγαπη??

Δημοσίευση

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ

ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ

Κ ΕΝΤΟΝΑ ΜΠΟΡΩ Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΩ

ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΩΡΟ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ

Δημοσίευση

σαν χθες περυσι ξεκινησε η σχεση μου με τον γιο μου,τα χριστουγεννα περυσι στολισα δεντρο σε ενα ψυχρο σπιτι,μονη μου.το στολισα και μαζεψα τα ρουχα μου να φυγω.

φετος εχω να παω στο σπιτι αυτο να παρω τα στολιδια για το φετινο μας δεντρο το οποιο θα στολισουμε μαζι με τον καλο μου!

το δωρο μου για το 2009 ηταν ο αγγελος...

για το 2010 δεν θελω δωρο...διοτι για να παρεις πρεπει να δωσεις...και εγω στερηθηκα το γιο μου! φετος θα την βγαλω ετσι αφιλοκερδος!

γινεται?

τουλαχιστον θα εχω μουσικη υποκρουση τον απο πανω μας

Δημοσίευση

Τα βλέπεις λάθος νομίζω..:) είναι μια περίοδος που απλώς κάνουμε κάτι διαφορετικό, μπαίνουμε σε ένα άλλο κλίμα...παραμυθένιο και νομίζω όλοι το έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε λίγο από την παλιοζωή και να νιώσουμε ότι ζουμε σε έν όνειρο όπου ένας Άγιος Βασίλης φτιάχνει υπέροχα ΄ξύλινα παιχνίδια και το βράδυ θα περάσει να τα μοιράσει..ακομη και τώρα θέλω να κοιτάζω τον ουρανό μηπως και τον πετύχω να πετάει ακουγοντας το χαρακτηριστικό κουδουνάκι και το γέλιο του...ή μου αρέσει η αίσθηση της ταπεινότητας μπροστά στο μυστήριο της γέννησης του Χριστού...να ακους σε όλη την πόλη τα κάλαντα(και οχι στην τηλεόραση!!!!!!) και να χαίρεσαι να ανοιγεις την πόρτα στα παιδιά που βγήκαν να πουν τα κάλαντα έστω για να μαζέψουν το χαρτζιλίκι τους..δε με πειράζει..εγώ κερνάω και μελομακάρονα ή σοκολατάκια..θέλω να ξεφεύγω από την άσχημη ρουτινιάρικη ζωή μας και να βιώνω ένα παραμύθι..:)

Δημοσίευση

ναι βρε τυρογαριδακι μου αλλα τα χριστουγεννα θα περιμενουμε για να δειξουμε αγαπη?

θεωρω προτιμοτερο να παω σε μια φιλανθρωπικη οργανωση η καποιο ιδρυμα καποια ασχετη μερα παρα τα χριστουγεννα!

επρεπε δηλαδη να γιορταζει ο χριστος για να καταλαβουμε εμεις οτι πρεπει να δινουμε αγαπη?

οσο για το παραμυθενιο κλιμα συμφωνω!

ο λογος που τα μισω τα χριστουγεννα ειναι γιατι με συγκινουν

Δημοσίευση

Χηνάκι..(δεν ξέρω και το όνομά σου!!) μη γίνεσαι τόσο μίζερη...και μη βλέπεις έτσι κενά τα πράγματα..χάνεις την ουσία!!!:) Μην αφήνεις το χαμό του μικρού σου να σου χαλάσει την ευτυχία σου..δε θα το ήθελε σιγουρα και εκείνος..είναι όμορφη η ζωή αρκεί να τη βλέπεις έτσι ακόμη κι αν έχεις πονέσει πολύ...δε σταματάει η ευτυχία εδώ..στόλισε το δεντράκι σου και περίμενε το επόμενο δωράκι της ζωής..μη λες βλακίες για αντίτιμα και σαχλαμάρες!!!!!!! Είμαι σίγουρη ότι δεν το πιστεύεις αυτό που λες..και δε θα το πιστεύεις ότι έλεγες τέτοιες βλακίες όταν γίνεις μανουλα και κρατήσεις στα χέρια σου το μωρό σου...τώρα πληγώθηκες και θύμωσες με τη ζωή..περίμενε όμωςλίγο και θα σε ανταμοίψει..μη σου πω ότι ήδη σου έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό δώρο κι εσύ συστηματικά αγνοείς και κάνεις ότι προσπαθείς να θυμηθείς..!!!:)

Δημοσίευση

Ασε την αγάπη..εγώ πρόσφέρω όποτε μπορώ..τα ρούχα μου και τα παιχνίδια μου τα έδωσα στο ορφανοτροφείο χωρίς να περιμένω να έρθουν τα Χριστούγεννα..αγοράζω τετράδια γιουνισεφ έτσι γιατί θέλω να την στηρίξω..ή το Χμόγελο του Παιδιου..αυτά που κάνουν μερικοί και θυμουνται μόνο Χριστουγεννά και εμένα μου τη δίνει!!!!! Και θα δεις που όλα τα τηλεοπτικά κανάλια αυητό θα κάνουν μόνο και μόνο για τα νουμερα!!Αηδία!!!!!Όχι...απλώς θέλω να ζω και εγω μια φορά το χρόνο ένα όμορφο παραμύθι..και χαίρομαι να συγκινουμαι!!:) Απλώς κάθε φορά που αλλάζει η χρονιά με έναν φόβο αναρωτιέμαι τι μας περιμένει η νέα χρονιά που έρχεται...τι θα ζήσω, αν θα είμαστε καλά οικογενειάκώς και τέτοια..εκεί μελαγχολώ λίγο αλλά θέλω να νιώθω αισιοδοξη πάντα!!

Δημοσίευση

ΜΑΜΑ-ΧΙΝΑ ΑΓΑΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ

Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Κ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

Κ ΤΟΣΟΙ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ

(ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ

ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΣΤΩ Κ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ

ΜΕΣΑ ΣΟΥ)

Δημοσίευση

ΡΑΜΟΝΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ

ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ

ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΓΕΛΙΑ

ΑΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Κ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ Κ ΤΟΤΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ

ΟΣΟ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ

ΟΤΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΑΥΜΕΝΗ

Δημοσίευση

Ραμόνα;; Καλά ε;; ΠΟλύ όμορφο όνομα..εξωτικό!!

Απο που κρίνεται; Προσωπικά..από εμένα την ίδια..δεν μπορώ να προσποιούμαι και να κοροιδεύω τον εαυτό μου...όταν κάνω τα στραβά μάτια εκεί που έπρεπε να κάνω κάτι ξέρω πως δεν λειτουργησα σωστά...ξέρω πως απλώς αδιαφορησα και ξέρω πως δεν είμαι σωστή...ξέρω επίσης πότε δίνω πολλά από εμένα και προσπαθώ γία μένα να είμαι καλός άνθρωπος γιατί πάει σύμφωνα με τα πιστεύω μου...δεν περιμένω από κανέναν να μου πει αν είμαι καλός ή κακός άνθρωπος..ξέρω ήδη τι είμαι..

Δημοσίευση

Τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά! Όταν ήμουνα παιδάκι γούσταρα με 1000! Έπαιρνα παιχνίδια, δεν είχα σχολείο.. κ.ο.κ.... Στην εφηβεία είχα τα καταθλιπτικά μου επειδή δεν είχα το αγόρι που αγαπούσα τα Χριστούγεννα, δεν είχα ενδιαφέρον για παιχνίδια και δώρα, δεν έβγαινα μόνη από το σπίτι γιατί ήμουν μικρή.. κτλ κτλ! Στα 23 γνώρισα τον άντρα μου και σκέφτηκα ότι θα είναι διαφορετικά και πάλι τα Χριστούγεννα μου την έδιναν! Μόνο όταν γεννήθηκαν οι ανιψιές μου άρχισαν να μου αρέσουν και πάλι! Και πιστεύω πως φέτος θα είναι διαφορετικά διότι έχω το λουλούνι μου που θα κάνει την διαφορά! Ήδη νιώθω τέλεια ! Σήμερα πήρα δέντρο να στολίσω και στην Αθήνα! Πέρσι στόλισα στα Στύρα στην Εύβοια που μένω για το καλό! Άντε να δούμε!!! :P

Δημοσίευση

Συγκινούμε τρελά όταν ντύνεται κάποιος από τους άντρες του σογιού Άγιος Βασίλης κι έρχεται ν'αφήσει τα δώρα την Πρωτοχρονιά που πάει 12!! Αυτός πάντα αλλάζει τον χρόνο στην είσοδο της πολυκατοικίας!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Πέρσι ήταν ο άντρας μου!!! Αλλά αν βλέπατα τα προσωπάκια τους πως λάμπουν από χαρά... Μόνο και μόνο γι'αυτό αγάπησα τρελά και πάλι αυτή την γιορτή! Βέβαια προτιμώ το Πάσχα γιατί με φέρνει πιο κοντά στην θρησκεία μας! Το βιώνω πολύ καλύτερα!!! Θέλω να δω πως θα κάνει ο μικρούλης μου!! Αν κι είναι μικρός ακόμα δεν θα κατάλαβει και πολλά!! :P

Δημοσίευση

Ραμόνα σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Κι εμένα μου τη δίνουν τα Χριστούγεννα, αλλά όχι επειδή με συγκινούν.

Μου τη δίνουν τα φωτάκια και οι Αγιοβασίληδες (ειδικά αυτοί), μου τη δίνουν οι γλυκανάλατες χαζοχαρούμενες κατωτάτου επιπέδου "χριστουγενιάτικες" ταινίες που τα κανάλια νομίζουν ότι οφείλουν να προβάλουν, μου τη δίνει το περίφημα "πνεύμα των Χριστουγέννων" (ηλίθια εξ Αμερικής ανακάλυψη). Βρε καλά μου λένε οι φίλοι μου ότι είμαι ο Σκρουτζ!!!

Η αλήθεια είναι ότι μου τη δίνουν όοοοοολα αυτά, γιατί δεν είναι αυθεντικά, αλλά ξενόφερτα και τα πιο πολλά απλά διαφημιστικά και κερδοσκοπικά. Π.χ. το σούπερ μάρκετ που έχει τους υπαλλήλους με έναν πενιχρό μισθό και τους βάζει να δουλεύουν τα Θεοφάνεια και την Πρωτομαγιά, φωτίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο, και πάμε όλοι, χαιρόμαστε, και μπαίνουμε στο "πνεύμα" των Χριστουγέννων...

Το θέμα είναι ότι πλέον γιορτάζουμε Χριστούγεννα χωρίς Χριστό. Δηλαδή, το νόημα των Χριστουγέννων είναι ότι ο Θεός προσέλαβε την ανθρώπινη φύση, και μέσα από αυτήν την πρόσληψη ο άνθρωπος μπορεί να γίνει θεός. Τα Χριστούγεννα είναι η απαρχή της σωτηρίας του ανθρώπου. Υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να πιστεύει ότι αυτό είναι τα Χριστούγεννα; Βάζουμε κάτι κιτς πλαστικές φάτνες και νομίζουμε ότι κάναμε το χρέος μας.

Χριστούγεννα δεν είναι η γιορτή των παιδιών. Χριστούγεννα δεν είναι η γιορτή της αγάπης με την έννοια της επίσκεψης σε ιδρύματα και της φιλανθρωπίας. Δε λέω φυσικά να πηγαίνουμε μόνο στην εκκλησία. Αλλά έχουμε τόσα ωραία έθιμα, και τα έχουμε εξορίσει στα λαογραφικά μουσεία, για να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα όπως βλέπουμε στην τηλεόραση και ζηλεύουμε, και έχουμε χάσει και το νόημα της γιορτής και τον εαυτό μας.

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΑ Η ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΛΑΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ!!

ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΑΠΟΡΙΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΑΜΠΙΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΧΑΡΑ!!!ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ (ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΟ)!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!

ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΧΩΛΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΑΙΣΘΗΤΗ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΤΑΘΗΤΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...