Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Να πάρω τους δρόμους??? Να αγοράσω κανένα τεστ?? Ή να περιμένω???έχω 3 μέρες καθυστέρηση και δε ξέρω τι γίνεται.....Υπάρχει περίπτωση ακόμη ο κύκλος να είναι άστατος απο την πρώτη γέννα?Τις δυο τελευταίες φορές μου είχε έρθει περίοδος στις 27 μέρες...Τώρα τίποτα...Ακούω γνώμες....

Δημοσίευση

Καλα βρε τι αγχωνεσαι αμεσως. περιμενε κανα δυο μερες ακομα...μετα κανε τεστ αμα βγει θετικο συγχαριτηρια!!!!! Μπορει κα να μη σου ερθει καθολου αυτον τον μηνα..λεμε τωρα Θέλει τον χρονο του για να ξαναγινει οπως πριν!!

Δημοσίευση

Και εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις λιγάκι....

Εκτός κι αν κάτι υποψιάζεσαι βασιζόμενη σε κάποιο λόγο! ;)

Τρείς μέρες δεν είναι τραγικό , μπορεί ακόμα να μην επανήλθε πλήρως ο κύκλος σου.Χαλάρωσε !

Δημοσίευση

Λες και ακούω εμένα, :laugh: :laugh:,

μετά από 7 μήνες ξαναέμεινα έγκυος!!!! Έπαθα πανικό, όμως ισχύει ο ασταθής κύκλος μετά την γέννα και για αρκετό καιρό.

Πάρε λοιπόν ένα τεστ και πες μου τη έδειξε!!!

Δημοσίευση

Αμαν mirlitsa,μου αναψες φωτιές!!!!!!!!!Θα περιμένω όμως..βράχος..μεχρι να πάθω τον κλονισμό και να πάω στο φαρμακείο!!!τελικά ίσως είναι καλό να είναι τα μωράκια κοντά το ένα με το άλλο ε??

Δημοσίευση

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

Η μαμά μακρία,η πεθερά δε μπορεί...δύσκολα.Κάτσε να δούμε.Που δε το νμίζω όμως....

Mε μπέρδεψες....αν δεν έχετε κάνει κάτι ποιός ο λόγος να ανησυχείς???

Τότε είναι όντως δικαιολογημένη η καθυστέρησή σου, αργεί είπαμε λίγο να επανέλθει ο κύκλος.

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Καλέ, τρεις μέρες δεν είναι τίποτα!!!!!!!

Εγώ σήμερα κλείνω τις 8 μέρες καθυστέρησης!!!!!!!!! Ηρέμησε...

Σου εύχομαι να μην αδιθετήσεις για τους επόμενους 9 μήνες!!!!

Δημοσίευση

Αμαν mirlitsa,μου αναψες φωτιές!!!!!!!!!Θα περιμένω όμως..βράχος..μεχρι να πάθω τον κλονισμό και να πάω στο φαρμακείο!!!τελικά ίσως είναι καλό να είναι τα μωράκια κοντά το ένα με το άλλο ε??

γεια. εμεινα εγκυος μετα απο 9 μηνες.εγω τουλαχιστων χαζομετανιωσα που εχουν μονο 18 μηνες διαφορα,σημερα ηταν η χηροτερη μερα με τα παιδια μου εχουν σπαση τα νευρα,εναι απο της 7 μιση στο ποδι και δεν λενε να κοιμηθουνε.αν δεν εμηνες τωρα σου λεω να περημενεις να εχουν τουλαχιστων 2 χρονια διαφορα.ειναι ωραια να μεγαλωνουν μαζι αλλα ζορι ρε παιδι μου χοντρο

Δημοσίευση

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Σου εύχομαι να μην αδιθετήσεις για τους επόμενους 9 μήνες!!!![/quote:go2ccolh]

Ζένια, σ' ευχαριστώ, αλλά δυστυχώς μετά το ατύχημα που είχα με το αμάξι, είπα στο γιατρό στο νοσοκομείο ότι υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης και μου έκαναν αναλύσεις, οι οποίες βγήκαν αρνητικές...

Φυσικά μπορεί και να μην έδειξαν, γιατί ήταν δεύτερη μέρα καθυστέρησης, αλλά νιώθω ότι θα μου έρθει η περίοδος από στιγμή σε στιγμή...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...